Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Elina , też jestem na fioletowej. Na początku ciężko się odnaleźć...ale w sumie można wymienić się opiniami i radościami np. z usg
Mam nadzieję, że będziemy mogły spotkać się i tu i tam
a na którym jesteś bo ja próbowałam w ciąży ogólnie październikowe szczęścia 2016 i tam to każdy między sobą a ja sama zostałam4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:a na którym jesteś bo ja próbowałam w ciąży ogólnie październikowe szczęścia 2016 i tam to każdy między sobą a ja sama zostałam
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Mam twardą, wysoko tylko nie wiem czy otwarta czy zamknięta bo tego nie rozróżniam.
Jak tam Środa?
Ty mi o @ nawet nie mysl! Ty juz zafasolkowana.!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
rosax3 wrote:Elina zostan z Nami same nie dlugo rozkrecimy jakis watek ciazowy a no i bedziemy mialy starsza kolezanka ktora moze podpowiedziec kiedy jakie badania robila starsza mam na mysli z kilkutygodniowym wyprzedzeniem ciazy zeby nie bylo ze cie przezywam hihi
dzięki kochana:) ja sie czuje kiepsko jestem przeziebiona i nic mi nie wolno tylko rutinacea i woda morka bo kropli do nosa nie wolno nawet. i leżę w łóżku i się grzeje i jeszcze ciągle muszę biegać siusiu tak mnie dzidzia cisnie już sobie robi miejsce a mój pęcherz chyba ma teraz 5ml pojemności hahaha. dzisiaj nie leciała mi rano krew z nosa to już lepej może za kilka dni przejdzie mi to przeziębienie. A o tą starszą się nie obrażam bo już 21 w maju kończe i jestem dzisiaj trohę przybita mojego kotka mi przejechało wczoraj wieczorem4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:dzięki kochana:) ja sie czuje kiepsko jestem przeziebiona i nic mi nie wolno tylko rutinacea i woda morka bo kropli do nosa nie wolno nawet. i leżę w łóżku i się grzeje i jeszcze ciągle muszę biegać siusiu tak mnie dzidzia cisnie już sobie robi miejsce a mój pęcherz chyba ma teraz 5ml pojemności hahaha. dzisiaj nie leciała mi rano krew z nosa to już lepej może za kilka dni przejdzie mi to przeziębienie. A o tą starszą się nie obrażam bo już 21 w maju kończe i jestem dzisiaj trohę przybita mojego kotka mi przejechało wczoraj wieczorem
Ty konczysz w maju 21 lat?
Przykro mi z powodu kotka
07.11.2012 Julian
Musze mojemu dorzucic wiecej wit C a ja chyba calkowicie z niej zrezygnuje tzn w owocach moze byc ale dodatkowo nie bede lykac tabletek
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdf99fca860c.pngAurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
rosax3 wrote:Ty konczysz w maju 21 lat?
Przykro mi z powodu kotka
tak i doładnie dwa lata temu kociczka Fiona okociła się 17 lutego w moje urodziny miała trzy kocurki dwa białe z plamką na plecach bliźniaki i jeden biało czarny ten co zginął to kropka jego bliźniak łatka i ten trzeci morda bo jak był mały i zaczął pić mleczko to szedł na węgiel i zawsze miał brudną mordkę. ja kocham zwierzaczki męża nie ma w domu od rana do wieczora pracuje a ja sama i mam tylko moje zwierzątka jakie one potrafią być wdzięczne jak mruczą dziękuja za jedzenie po prostu słodziaki. i mam jeszcze króliki miniatórki i jeszcze młode razem jest ich 26. ale tak kochane jak zaieram maluchy do pokoju to tak wariują skaczą robią fikołki a kable to na ścinie są pociągnięte bo internet mi zawsze zjadały i si,ę śmiałam że choć zjadły internet to dalej są głupiutkie. przepraszam za tak długi wpis ale o zwierzaczkach to mogę rozmawiać godzinami.
ja kończe w maju 21 lat a mąż 43 w październiku więc maleństwo pewnie urodzi się w tym miesiącu co tatuś.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Jadziunia wrote:Rosax tyle witaminy C co jest w tych śmiesznych tabletkach to nie zaszkodzi. Ja pije acerole plus witaminę C lewoskretna. Tej witaminy i tak mamy mało i szybko nam jej ubywa także nie przejmuj się tym. Najlepszy naturalny lek na wszystko.
Stosowanie wyższych niż zalecane dawek witaminy C w czasie ciąży może być szkodliwe dla płodu. Wysokie dawki tej witaminy, według klasyfikacji FDA ryzyka stosowania leków w czasie ciąży, należą do kategorii C. Oznacza to, że w badaniach na zwierzętach wykazano działanie niepożądane na płód, jednak jej wpływ na ciążę człowieka nie jest potwierdzony w badaniach klinicznych.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina wrote:tak i doładnie dwa lata temu kociczka Fiona okociła się 17 lutego w moje urodziny miała trzy kocurki dwa białe z plamką na plecach bliźniaki i jeden biało czarny ten co zginął to kropka jego bliźniak łatka i ten trzeci morda bo jak był mały i zaczął pić mleczko to szedł na węgiel i zawsze miał brudną mordkę. ja kocham zwierzaczki męża nie ma w domu od rana do wieczora pracuje a ja sama i mam tylko moje zwierzątka jakie one potrafią być wdzięczne jak mruczą dziękuja za jedzenie po prostu słodziaki. i mam jeszcze króliki miniatórki i jeszcze młode razem jest ich 26. ale tak kochane jak zaieram maluchy do pokoju to tak wariują skaczą robią fikołki a kable to na ścinie są pociągnięte bo internet mi zawsze zjadały i si,ę śmiałam że choć zjadły internet to dalej są głupiutkie. przepraszam za tak długi wpis ale o zwierzaczkach to mogę rozmawiać godzinami.
ja kończe w maju 21 lat a mąż 43 w październiku więc maleństwo pewnie urodzi się w tym miesiącu co tatuś.
Tez uwielbiam zwierzaczki
Ale sama mam ograniczone mozliwosci by je miec przez alergie.
Tez mam starszego mezaElina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Jadziunia wrote:Rosax tyle witaminy C co jest w tych śmiesznych tabletkach to nie zaszkodzi. Ja pije acerole plus witaminę C lewoskretna. Tej witaminy i tak mamy mało i szybko nam jej ubywa także nie przejmuj się tym. Najlepszy naturalny lek na wszystko.
Ale mi to raczej starczy dzienna dawka owocow z wit C dodatkowo nie biore nic z C pilam tylko te tabletki do wody co sa witamina C albo multiwitamina.Jadziunia lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp