Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
rosax3 wrote:A zapomialam dodac anka ze to nie hormony przed @ tylkoo hormony bo twoje cialo sie rozdwaja robi sie drugie serduszko a pozniej oczka nozki raczki !
Chyba mnie coś zbiera temperatura 37,1 po dwugodzinnej drzemce teraz dziwne uczucie zimna, dziwne samopoczucie -
Szarlotka widzę 2 kreski ) to super uczucie musi być co? Rosax u Ciebie będzie druga szansa hahha dziwne,ale rzeczywiście jakby żniw ciemniala...a Ukija Ty jeszcze dopraw, żeby była pewność, bo chyba już po owu i teraz tylko czekać na 2 kreski na innym teście
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Szarlotka ja już nie będę mojego do niczego zmuszała chyba że tempka nie skoczy jutro to działam dalej. No ale już by mogła skoczyć. Ja swoją poranną przewiduje badając ją wieczorem więc zobaczymy co dziś
Rosax ni tacy dziwni Ci mężczyźni. Nic na to nie poradzisz
Aurellka kliknij w zdjęcie na poprzedniej stronie, tam dodasz w zakładce na forum ja już po testach mam raczej ale zbadam jeszcze 2 dni"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cieszę się, że nas testujących w tym samym czasie jest więcej bo przynajmniej będą emocje duże dla nas wszystkich"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szarlotka postaram się podziałać jutro z samego rana bo dziś już nie będę go męczyć
Ty będziesz miała ładniutką betę zobaczysz. Otworzymy jakiś wątek nic związanego z miesiącem rodzenia jako iż niektóre z nas będą miały obsuwęSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka wrote:Szarlotka widzę 2 kreski ) to super uczucie musi być co? Rosax u Ciebie będzie druga szansa hahha dziwne,ale rzeczywiście jakby żniw ciemniala...a Ukija Ty jeszcze dopraw, żeby była pewność, bo chyba już po owu i teraz tylko czekać na 2 kreski na innym teście
Pokazalam mojemu ten test a on zadowolony mowi "to teraz znow nogi do gory potrzymasz" kreci go to czy co?
Synka oddalismy do dziadkow a raczej samej babci bo dziadek w interesach do pl pojechal mama pyta robic wam kawe lub herbate? Nie mamo bo my tylko julka odstawiamy i jedziemy robic siostre haha i tak oto dodalam serduszko na wykres a teraz popijamy winko a ja czuje ze skonczy sie znow lezeniem z nogami w gorze haha
Allle fajnie ze nas tyle testuje! Mam nadzieje ze wszystkie beda pozytywne!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax Ty brutalu nie no działajcie. Musisz być z nami po fioletowej stronie ja nie działam dziś. Dziś relaksik i o poranku przyatakuje"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A ja mojemu właśnie loda zrobiłam...
Taki dobry deserek lodowy z owocami mu zaserwowałam Mówią, że przez żołądek do serca Niech ma, cały dzień na robocie był to mu się należy
Mnie coś podbrzusza pobolewa trochę... tak się zastanawiam, czy przez HSG mogła mi się owulacja przesunąć... ach... znowu mój organizm mnie zaskakuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:39
-
Ja też będę czekać na nasz wspólny wątek po fioletowej stronie mocy
Anka ja miałam stan podgoraczkowy 8.02 i widzisz jak się skończyło Może to dobry znak. I od wczoraj przeziębienie znowu mnie męczy.
Szarlotka doskonale Cie rozumiem. Też się martwie co to będzie. Oby wszystko dobrze. Kalkulator ciążowy wyliczył mi termin na 29.10.
-
madziara0080 wrote:A ja mojemu właśnie loda zrobiłam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2016, 20:43
Molyx, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
jaa doszlam do wniosku, ze nie bede naciskać.poczekam, bo sama nie chciałabym być naciskana. W tym czasie skupie sie na sobie - na odżywaniu, kondycji - potrzeba mi zrzucić troszkę kg a i do ciązy podejdę z mniejszą nadwagą i lepszą kondycją