Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
17 dc. Jajnik bolał mnie w 15 dc i gin stwierdziła, że prawdopodobnie wtedy była owu. Mi sie jednak wydaje, że była sporo wczesniej, bo od 13 dc robiła testy owulacyjne i były negatywne. Patrząc kiedy były też by się zgadzało.
-
Molyx ja też już nie będę naciskała bo to bez sensu
Rosax leżenie z nogami do góry hahaha to dobre, ponoć nic nie pomaga ale jak Twój ma taki fetysz to sprawiaj mu przyjemność"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Molyx wrote:czytam o lodzie i aż mi wyobraźnia szaleje a tu nagle info, ze to o deser chodzi hahahah
madziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Mi też mi też chyba dziś zawstydzę mojego
madziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Mi też mi też chyba dziś zawstydzę mojego
Ja mojego w aucie probowalam haha dal sie ciut hahaAurellka, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
No i jest @.
Dziewczynki moje kochane - opuszczam Was w staraniach póki co. Kibicuję Wam wszystkim i każdej z osobna. Będę cieszyć się z II każdej z Was
Ja tymczasem najbliższe miesiące poświęcam się jedynie mierzeniiu temp (zeby za jakiś czas łatwiej było mi zajść), biore się za siebie - odżywianie i ruch i zamierzam tonąc w literaturzeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 08:56
-
Moje temperatura chyba dzis alkoholowa.. Wczoraj przesadzilam chyba z winem bo dzis mi glowa peka ;/ wrrr
Mierzylam normalnie jak zawsze;)Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Molyx przykro mi że @ przyszła i że przwstajecie się starać. Ale skupcie się na sobie, bez presji o dziecko. Cieszcie się sobą :*
Rosax no nie ukrywajmy taki skok na bank przez alkohol no chyba że jajko przy okazji pękło. Ja się zdołowałam tą moją temperaturą zero skokuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 10:02
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Jak tak czytam o tych waszych skokach temperatury, to się już nie mogę doczekać kiedy mój termometr dojdzie i zacznę mierzyć temperaturę. Może łatwiej będzie mi zrozumieć mój organizm , bo na chwilę obecną nie ogarniam Okresu brak, ale plamienia do wtorku. Niech już ten cykl się skończy, bo chcę zacząć na nowo
-
Borsuk dobrze, że będziesz mierzyć temperature. A na kiedy masz termin @? Termometr dobra sprawa bo wiele rzeczy możesz przewidzieć. Mnie dziś jakoś dziwnie boli brzuch ale test owu już wczoraj negatywny. Więc sama nie wiem. Coś długo wędruje to moje jajo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Molyx przykro mi że @ przyszła i że przwstajecie się starać. Ale skupcie się na sobie, bez presji o dziecko. Cieszcie się sobą :*
Rosax no nie ukrywajmy taki skok na bank przez alkohol no chyba że jajko przy okazji pękło. Ja się zdołowałam tą moją temperaturą zero skoku
Nie ukrywam, skok przez wino. Nie pije juz wina. chyba ze kilka jajek popekalo przy okazji haha
Co robicie na obiad? u mnie brak pomyslu..
07.11.2012 Julian
borsuk wrote:Jak tak czytam o tych waszych skokach temperatury, to się już nie mogę doczekać kiedy mój termometr dojdzie i zacznę mierzyć temperaturę. Może łatwiej będzie mi zrozumieć mój organizm , bo na chwilę obecną nie ogarniam Okresu brak, ale plamienia do wtorku. Niech już ten cykl się skończy, bo chcę zacząć na nowo
Doczekasz sie szybko termometr to jednak fajna sprawa ;d a kiedy powinnas zaczac nowy cykl?
07.11.2012 Julian
Ja sama nie wiem co na obiad. Myślę że może jakaś rybka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ah.. Dam mu na obiad cipke. Niech sie naje na caly tydzien nie wiem co robic.. Synka odbieram wieczorem.. Moze w ogole nic nie zrobie. Nawet mi sie nie chce..
borsuk, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
A może do reatauracji jak już macie cały dzień wolny?
Rosax no powiedz mi co z tą moją temperaturą?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja paczalam tak i tak nie wiem co myslec powinnam o Twoim wykresie. Byly pozytywne testy wiec powinno skoczyc ale przewaznie przed skokem sa trzy mniejsze temp. Wiec moze jutro skoczy. Nie martw sie tak tym skokiem. Skoczy albo bedzie spokojny i skoczy jak beta juz duza bedzie
07.11.2012 Julian
Rosax no myślę że to najlepsza opcja ta restauracja. Nie narobisz się tylko ubierzesz i ogarniesz i nie musisz zmywać
No ta temperatura jest jakaś dziwna. Nie podoba mi się to. W tamtym cyklu miałam owu 20dc. Buuu znowu długi cykl będzie ale jak jutro będzie owu wyznaczona przez of to w sumie ładna statystyka się zrobi"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"