Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
madziara0080 wrote:A ja właśnie po poobiednim z mężulkiem
Witam nowe dziewczynki Rozgościć się proszę
Molyx - koniecznie nas odwiedzaj i kibicuj, ja też mimo wszystko Tobie kibicuję, jeśli nie w sprawach dzidzi to w innych
Dobry pomysl. Czas zrzucic kalorie po obiedzie;D my obejrzymy chyba film do konca albo zaraz smigniemy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tak, duphaston na receptę. Dzięki niemu cykle mi się skróciły z 40 do od 31-35. Zobaczymy co będzie teraz, bo dziś jest 33dc. Robię testy owu, ale jak na razie to tylko jeden raz wyszedł mi pozytywny. Dlatego zamówiłam sobie termometr i będę jeszcze mierzyć temperaturę.
Nakręcanie się na pewno nie pomaga! Ale nie wiem jak można się starać a jednocześnie o tym nie myśleć -
Borsuk w 100% zgadzam się z Tobą, nie da się starać i nie nakręcać
Rosax Ty nie dobra! Nie pomyślalaś o bliźniakach i piłaś! Jak kobieta w ciąży może pić?
Hejka Madzia :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
borsuk powodzenia ! !! jest cel jest działanie ku niemuJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Szarlotka ale wyluzuj kochana jutro się wszystkiego dowiemy to idzie zwriować a tego byśmy nie chciały :*
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Witaj Szarlotka123 beta czyżby fasolka była ja w poprzednim cyklu miałam @ spóźnioną o 1 dzień a ja już myslała że coś a wizyty w toalecie z myslą zeby się nie pojawił @ ale niestety... następny miesiąc działamyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziś leniwy dzień
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Tak sobie myślę, że we wtorek test owu wyszedł mi pozytywny. było więc obowiązkowe. Po wszystkim pojawiło się plamienie takie brązowe, które przerodziło się w grudowate upławy! Nie uznałam tego za okres, no bo kolor się nie zgadzał i konstystencja też nie taka. A może to był @! Kurde sama już nie wiem! Pogubiłam się. Duphaston skrócił cykle, ale też trochę pozmieniał moje odczucia przy @. No nic, muszę chyba wziąć pod uwagę że to jednak okres, i porobić testy owu kiedy nadejdzie czas.
-
Oj ciężko stwierdzić ale wszem i wobec wiadomo, ze @ ma kolor czerwony a z Twojego opisu nie powiedziałabym, że okres. A może to przez ten progesteron organizm reaguje?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
borsuk wrote:Tak sobie myślę, że we wtorek test owu wyszedł mi pozytywny. było więc obowiązkowe. Po wszystkim pojawiło się plamienie takie brązowe, które przerodziło się w grudowate upławy! Nie uznałam tego za okres, no bo kolor się nie zgadzał i konstystencja też nie taka. A może to był @! Kurde sama już nie wiem! Pogubiłam się. Duphaston skrócił cykle, ale też trochę pozmieniał moje odczucia przy @. No nic, muszę chyba wziąć pod uwagę że to jednak okres, i porobić testy owu kiedy nadejdzie czas.
Może to plamienie owulacyjne albo plamienie zagnieżdżenia -
Witaj nadzieja, my tu juz prawie wszystkie w ciąży , wiec jak tu dołączyłas, to zaraz też będziesz...ja tez mam długie cykle i do tego prolaktyna za wysoka, ale tylko raz badana, wiec jeszcze nie idę z tym nigdzie...
Biorę castagnus( na prolaktynę i te długie cykle), Wit d., pije siemie lniane, biorę kwas foliowy sporo tego pierwszy cykl sie tak wspomagam i zobaczymy.
Ukija byliśmy na koncercie i 3 małe piwka wypiłam...nie odstawiam zupełnie, czasem muszę się wyluzować i oderwać, bo strasznie ciężko się starać i nie myśleć, jak się jest świadomym, że jakoś nie wychodzi
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
borsuk wrote:Tak sobie myślę, że we wtorek test owu wyszedł mi pozytywny. było więc obowiązkowe. Po wszystkim pojawiło się plamienie takie brązowe, które przerodziło się w grudowate upławy! Nie uznałam tego za okres, no bo kolor się nie zgadzał i konstystencja też nie taka. A może to był @! Kurde sama już nie wiem! Pogubiłam się. Duphaston skrócił cykle, ale też trochę pozmieniał moje odczucia przy @. No nic, muszę chyba wziąć pod uwagę że to jednak okres, i porobić testy owu kiedy nadejdzie czas.
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka co )) w ciązy prawie wszystkie a dopiero luty to jest chyba przeznaczenia i na mnie spadnie ten cud a ja biore: oeparol tabletki z wiesiołka, kwas foliowy, inofem, clo na podpędzenie pęcherzyka z prolaktyną tez mi coś wyszło ale blisko górnej granicy lekarz nie kazał nic brać bo nie przekraczam.... a długo sie strałaś?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja nie wszystkie jesteśmy zaciążone jeszcze cała masa czeka na pozytywne testy ciążowe jesteśmy w tym wszystkie razem
Aurellka lubi tę wiadomość
Nadzieja my tu głosimy motto, że jak chcesz zajść w ciążę, to myśl że już w niej jesteś takie zaklinanie rzeczywistości ja się staram od września, a tak bardziej świadomie od listopada( z tesami ovu)...natomiast to mój pierwszy cykl z termometrem i witaminkami i castagnusem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 15:00
Ukija lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤