Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
ok rozumiem to ja juz tez bardzo dobre podejscie.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Ja tam oprócz folika nie biore nic więcej jeszcze się nie szptycuje niczym. Daje mojemu organizmowi odpocząć od środków farmakologicznych po tabletkach. Jem jedynie nasiona chia i być może poprawiają śluz ale nie jestem pewna"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka123 wrote:Jakoś nie mam takiego parcia na sprawdzanie tej bety, wręcz odwrotnie, boje się.
nadzieja, test robiłam w Sobotę i wyszła druga blada krecha, jutro idę potwierdzić.
borsuk, za wcześnie na test jak owu była we Wtorek!
Trzymam kciuki.
Dzięki kochaneJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Molyx przykro mi z powodu @. Mam nadzieję że odpoczniecie i później będzie wszystko ok. A w najlepszym wypadku od razu wskoczysz na fioletową
Szarlotka o której jutro można się spodziewać wyniku? Bo nie będę miała zbyt wiele czasu w pracy żeby być na bieżąco a chyba mnie z ciekawości do jutra poskręca )
nadzieja_86 witam w gronie staraczkównadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Ja też czekam na Twoją bete Szarlotka nie stresuj się bo odpowiadasz nie tylko za siebie ale i za nią. Jak jutro nie będę miała skoku to podejrzewam że mój wykres może być taki jak Twój a nic dziwnego że się boisz ale moim zdaniem nie madz czego :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
hehe dobre sobie nie wiedzieliby o co chodzi. Odkąd sie staramy z mężem on bardzo się angażuje wozi mnie na monitoring cykli dopytuje sie kiedy @ i czy testy owu są pozytywne hehe bardzo ciekawy ale na poczatku było cięzko wytłumaczyć, ze to tyle jest zalezności on sam już by chciał dzidziusia............. tatus sie w nim obudził.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Mój dzien z wami jest pierwszym akurat jego dzis nie ma. Jutro go poinformuję ze istnieje taka stronka ciekawe ja zareaguje koniecznie wam napisze Ogólnie kochany jest i troskliwy mnie samej serce boli jak widze ze on juz chciałbyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja, pozazdrościć takiego. Mój też aż tak się nie angażuje
Mój by nigdy nie dołączył a ja nawet bym mu nie pozwoliła bo wole aby czasami nie wiedział o czym piszemy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Za duzo tez mu nie powiem bo to nasze babskie sprawyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok