Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesz samej mi o tym ciezko pisac ale z doswiadczenia to co widze i słysze dziewczyny które mimo problemów z zajscie sa pozytywnie nastawione uśmiechnięte radosne jakoś szybciej zachodzą może to nastawienie. Moja znajoma z problemami i to nie małymi zaszła teraz wiec cud ...........ogólnie cięzko to osiagnąć taki 100% pozytyw jak się bardzo chce a tu nic. A może warto wziąśc taka terapie pod uwagę ... troszkę oszukac organizmJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Wiele razy o tym myślałam, żeby trochę odpuścić, wziąć na luz... Czasami wychodzi, ale jak przychodzi kolejna @ to czar pryska Sama nie wiem, co robić, żeby było ok. Ale mam nadzieję, że niebawem się nam uda, w końcu nadzieja umiera ostatnia.
Tu na tym wątku tak naprawdę ciężko się załamać, dziewczyny kibicują i wszystkie mamy dobre humory -
oj to trzeba przyznac dawka energii jest i to bardzo dużaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziewczyny to mój pierwszy dzień z wami jutro zaczynam temp. mierzyć i z pewnością po pracy do was zawitam juz nie moge się doczekac nowy dzień nowe wyzwania
madziara0080 lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1847dcc2cef5.jpg
Mój dzisiejszy test... prawie taki sam jak wczoraj"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ja też o pierwsze dziecko się z moim staram. A tak poza tym taka ścina z moim była o starania że mu powiedziałam że jsk przyjdzie @ to zaczynam znowu brać tabletki. A co ja się będę męczyła. Powiedziałam mu że nic nie zawojuje sama w sprawie fasoli i tyle..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e8a7239faa2.jpg
Rosax kochana, jak to zobaczyłam pomyślałam od razu o Tobie. Taki zbieg okoliczności na zakupachrosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Swoją drogą dziwna rzecz bo wyskoczył mi wielki pryszcz zupełnie jak na @ a jestem dopiero lekko za połową cyklu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Oj teraz epidemia na bliźniaki w moim otoczeniuJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ja też tak mam tuż przed @ mnie gdzieś wysypie lub jedna bomba ....to juz oznaka i mnie zblizania się @Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja nie możliwe że na @. Dopiero mam 19dc więc to może znak że już zaczyna się coś dziać hormonalnie u mnie ja Ci powiem o co chodzi z tymi bliźniakami. Urodzić 2 za jednym zamachem i wychować to same plusy. Ja marzę o bliźniakach a później jeszcze 1 i piękna trójeczka"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja właśnie czytałam wątek na forum w którym dziewczyny pisały że pojawia im się jakiś jeden pryszcz czy dwa zaraz po owulacji, najczęściej po tej samej stronie co wychodzi jajeczko z jajnika może to super dobry znak"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dobre plany ostatnio często przebywam z blizniakami chłopcy 11 miesięcy przyjaciółka urodziła. Pięknie to wygląda jak śpią nawet w tej samej pozycji na @ z pewnością za wcześnie hormony buszujaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
A to dopiero checa..... jakie spostrzeżenie nic nie jest bez przyczynyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dobranoc kochana jutro zawitam ponownie z pierwszym dniem mierzenia temp. Tego jeszcze nie testowałem i oczywiście sprawdzić jak beta naszej koleżanki przeżywam jakby to byl mój dzień.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja ja jestem strasznie nabuzowana hormonami od kiedy odstawiłam tabletki. Z dnia na dzień jest gorzej no ale trzeba przeżyć jeszcze chwileczkę ooo czekam na udostępnienie wykresu i zaczniemy mu się wszystkie przyglądać dobrej nocki :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny :* o poranku zgłasza się również nie wyspana Ukija"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"