Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Anka ja też już spać nie mogę. Obudziłam się na mierzenie temp i juź zasnąć nie mogłam bo nie wygodnie i za gorąco i jakieś dziwne myśli"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
A jakieś chyba lęki że coś jest ze mną nie tak, że nie będzie fasoli, że Mój ma jakąś na boku takie dziwne misz masz"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rosax faktycznie ciągle spadasz ale jak się odbijesz to będzie od razu 39"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ja nie podjadam w nocy ale często też jem późną kolację bo dzień ma dla mnie za mało godzin i ciągle coś do zrobiena jeźeli chodzi o te myśli to sama nie wiem skąd się biorą btw. Właśnie przed chwilą za oknem padał u mnie śnieg"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Tulipanowa biało za oknem? U mnie taka cieniutka warstwa i pewnie zaraz stopnieje chyba wszystkie miałyśmy jakąś dziwną noc"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax faktycznie ciągle spadasz ale jak się odbijesz to będzie od razu 39
Czy ja wiem czy tak bedzie.. Spadlam tak i teraz chodze i patrze czy @ nie ma.. Bo nie mam pojecie czemu tak nisko mam...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Makowa mi też przykro. Mocno Cię tulę i zaczynasz nowy cykl i wejdź w niego z przytupem i dobrym nastawieniem :*
Rosax chyba zamarzniesz nam tutaj"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A tak poważnie Rosax w poprzednich cyklach przed tabletkami miałaś aż takie spadki przed @? Bo mi się nie wydaje że to na nią"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Makowa mi też przykro. Mocno Cię tulę i zaczynasz nowy cykl i wejdź w niego z przytupem i dobrym nastawieniem :*
Rosax chyba zamarzniesz nam tutaj
Chyba serio zamarzam. Ostatnio sie balam ze zamarzne to poszla w gore a teraz? dziwna ta temperatura..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ukija wrote:A tak poważnie Rosax w poprzednich cyklach przed tabletkami miałaś aż takie spadki przed @? Bo mi się nie wydaje że to na nią
Nie nie mialam spadkow. Spadek mialam do 36 pare ale zazwyczaj w drugi dzien @
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Rybka84 - no to w weekend proszę się odprężyć i oddać
Ukija - takie myśli zawsze dopadają o świcie lub późno w nocy, i są złeeee!! Trzeba się ich szybko pozbywać! Wekendzik się zbliża
Makowa - nie wiem co mam napisać Ściskam mocno! Zaczynasz od nowa... proszę tylko o pozytywne myślenie! Ale komu ja to piszę