Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz mam ochotę schować się w najmniejszą dziurę i przespać cały dzień albo upić się żeby tylko nie myśleć... Najgorsze jest dla mnie to, że widziałam jak mój mąż sie cieszył. Mówił, że nie możemy się nakrecać, bo jeszcze to nic pewnego, ale w jego oczach było widać przeogromną radość.
Muszę zaopatrzyć się w termometr owulacyjny i testy owu z rossmanna.
I już przecież nie moge się smutać i martwić, bo przecież nowy cykl nowa ciąża
Jesteście kochane! Dziękuje
-
Makowa_Panna wrote:Teraz mam ochotę schować się w najmniejszą dziurę i przespać cały dzień albo upić się żeby tylko nie myśleć... Najgorsze jest dla mnie to, że widziałam jak mój mąż sie cieszył. Mówił, że nie możemy się nakrecać, bo jeszcze to nic pewnego, ale w jego oczach było widać przeogromną radość.
Muszę zaopatrzyć się w termometr owulacyjny i testy owu z rossmanna.
I już przecież nie moge się smutać i martwić, bo przecież nowy cykl nowa ciąża
Jesteście kochane! Dziękuje
Dokladnie nie smutaj! A jesli musisz to sie napij ale mysl pozytywnie za nowy cykl!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Tulipanowa ja kocham jak padają takie wielkie płatki tak delikatnie
Rosax nie wiem jak interpretować Twoją temperaturę. Jest conajmniej dziwna
Borsuk no powiem Ci że te myśli są najgorsze i zawsze dopadają - wątpliwości ale prawda dziś do 17 i fajrancik na cały weekend
Anka co Ty tak źle sobie wróżysz? Trzeba być dobrej myśli! :*borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurellka wrote:Hmmm a nie za wcześnie na @?
A na dodatek maz zadzwonil przed chwila ze szpitala... Wczoraj nie dzwonil i nie dawal znac ja tez nie moglam sie dodzwonic a teraz bynajmiej wiem czemu. Mieli wczoraj wypadek jakis jego kolega nie utrzymal auta czy chuj wie co. No ale cale szczescie nikomu sie nic nie stalo.. Przetrzymali ich na obserwacji tylko i po poludniu dostana wypisy. I w koncu bede miec meza w domu on zlagodzi bole
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka nie mysl megatywnie wyrzuc te mysli i to juz!
Anka nie daj @ wygrac! Nie wolaj jej sama! Moze byl jeden taki weteran;)
Ukija moja temperatura jest mega dziwna tak jak i testy i wszystko inne. Moj organizm zwariowal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 10:24
07.11.2012 Julian
Rosax no co Ty mówisz. Na szczęście cały i zdrowy
Szarlotka też chcę kupić. Razem będziemy walczyć z termometrem. Teraz już nie odpuszcze! I oby był piękny Wielkanocny prezentSzarlotka123 lubi tę wiadomość