Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka309 wrote:W listopadzie było zielono u ciebie? Kochana to co się stało że nadal się starasz?
A 28.12.2015 jak bylam w polsce na ip to pani ginekolog widziala juz tylko peccherzyk..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:22
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
ipanowa witaj i trzymam również ja kciuki za Ciebie
Makowa ale nie wiesz że grunt to pozytywne myśelnie? Nie wiesz że nie możesz myśleć źle. Jak się myśli o złych rzeczach to się je przyciąga a jak o dobrych to się przyciśga dobre
Rosax Ty jesteś moim bohaterem domowym więcej niż Mój robisz i chyba sprawia Ci to frajde ja dziś zjadłam jajko i myślałam przez 3 godziny że polece wzymiotować je i boli mnie podbrzuszek po lewej stronie ;("Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:ipanowa witaj i trzymam również ja kciuki za Ciebie
Makowa ale nie wiesz że grunt to pozytywne myśelnie? Nie wiesz że nie możesz myśleć źle. Jak się myśli o złych rzeczach to się je przyciąga a jak o dobrych to się przyciśga dobre
Rosax Ty jesteś moim bohaterem domowym więcej niż Mój robisz i chyba sprawia Ci to frajde ja dziś zjadłam jajko i myślałam przez 3 godziny że polece wzymiotować je i boli mnie podbrzuszek po lewej stronie ;(
Frajde to sprawia gorzej jak czas na sprzatanie haha
Ja nie jadam jajek raz na jakies 2 lata moze hihi nie lubie. A u ciebie moze fasolka nie lubi? ;*Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
hej kobietki u mnie bez zmian tzn spałabym cały czasmąz siesmieje że jak nie spie to jem i jak tak dalej bedzie to dźwg bedzie musiał zamówić bo pod schody nie podejde hehe ogólnie czuję sie ok cecki urosły sa pełniejsze nawtet takich nie miałm po porodzie córki tak wielkich i nabrzmiałych więc mam nadzieje że mleczko sie produkuje i bede mgła karmic maluszka dłużej niż córcię dziś weszłam w 7 tc jeszcze dobry tydzień i wizyta u lekarza już się doczekać nie mogę
Tulipanowa ja tez mam córcie z mają i w maju skończy 4 latka jak wszystko bedzie ok to w październiku zostanie starsza siostrą tyle że ja w kwietniukończe 31 lat a mezuś bedzie miał prezent na 40rosax3 lubi tę wiadomość
-
Och nie jak się tam lokuje w swoim ciepłym mieszkanku i moj organizm reaguje mdłościami na tle jedzenia to lipa gniazdkowanie spoko a reszta nie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W ogóle jestem dziś strasznie rozproszona. Wszystko czego się tknęłam psułam teraz już błogi spokoj, telewizor, Mój obok i pisanie z Wami lubie to!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Och nie jak się tam lokuje w swoim ciepłym mieszkanku i moj organizm reaguje mdłościami na tle jedzenia to lipa gniazdkowanie spoko a reszta nie
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Haha, na bank to nie ciążowe bo przecież już jestem w ciąży tak samo jak i Ty Rosax :*
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szybkie mdłości bez obaw nie będę wmawiała sobie objawów (jassssne)
rosax3 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ależ się u was dzieje dziewczyny Czytam was codziennie, tylko jakoś do pisania nie mogę się zabrać... U mnie już paski pokazują coraz szybciej nadchodzącą owu, dziś miałam 13 dc i zaczęliśmy się przytulać Jutro piątek a potem wymarzony weekend w pałacyku pod Krk może tam zafasolkuję? Wczoraj godzinę przegadałam z moją koleżanką, znamy się 17 lat i co? Jest w 4 m-cu ciąży (smarkula 3 lata młodsza, hehe ). U mnie jak na razie 3cie podejście. Nie jestem już tak nakręcona jak poprzednie 2 razy, staram się zachować spokój, żeby się znów nie rozczarować.
Pamiętam o was wszystkich i powodzenia! Odezwę się niedługo.
Szarlotka, Molyx, rosax, Ukija, Anka, MMM, borsuk, Makowa - przytulam was wszystkie
Nowe dziewczyny też, bo coraz nas więcej widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 23:26
borsuk lubi tę wiadomość
-
Rybka coraz nas więcej wypoczywaj w ten weekend i dużo bo pamiętaj że w tym cyklu ma być nas jak najwięcej ja Ciebie też tule, śle buziaki i trzmam bardzo mocno kciukasy :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"