Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurellka ja to 8 będę już w ciąży!
to będzie mój 16dpo. Ja właśnie nie mogę się zebrać aby właczyć pranie. Zrobię to jutro z samego rana
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Moja tez sie juz wypakowala ale w zwolnionym tempie
A konkurs? Jestem za! Dziewczyny to na pewno nasz rok a czy miesiac to sie okaze! Ja jak najbardziej jestem za tym miesiacem!
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja spróbuje 3 i później mam nadzieję beta i za 2 dni znowu beta
hehe jaki optymizm. Kurde Rosax zazdroszczę, każde testowanie inny dpo
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dobry wieczór dziewczyny
melduje sie dzis jestem po monitoringu u gin. 13 dc także: pęcherzyk 14 x 13 mm, endometrium 11 mm śluz jest i zaczyna się pojawiać go więcej cykle mam ok 31 dniowe także jajeczko powinno być ok 16 dc czyli wszystko by pasowało
to tak w skrócie
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
madziara0080 wrote:Ja jestem
Dziewczyny zmieniłam imageMusiałam coś zmienić.
Ściełam włosy i zmieniłam okulary ☺
Nowa jaczuje powiew wiosny i przypływ energii tak 3-maj
Mnie tez korci ściąc włosyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Łaaaa, rosax, to ciasto wygląda bosko! Podziwiam, że chce Ci się piec, mnie się po pracy już nic nie chce
Szarlotka, Makowa - nie poddawajcie sięBędziemy was wspierać, przytulać i ściskać tyle, ile wytrzymacie :* Z tego co od większości znajomych słyszałam to najlepiej się nie skupiać na tym cały czas, nie odliczać dni do @ i do bety, tylko zachowywać się tak, jakby wam nie zależało, wtedy organizm się odpręża. Wiem, że łatwiej powiedzieć niż zrobić, ale w stresie ciężko jest zaskoczyć, o przyjemności z
nie wspominając. Jestem z Wami i wierzę, że wam się uda
Anka - współczuję eks, zachowuje się bynajmniej niehonorowo i bez klasyPrzykro mi, że przez niego chcesz odłożyć planowanie fasolki. A może jednak? Może jak umysł będzie zajęty czym innym, to organizm jakoś przemyci dobrą wiadomość
? Moja znajoma z pracy odpuściła psychicznie, bo wyjechała na miesiąc za granicę pomagać innemu działowi w naszej firmie, stresów miała mnóstwo, do tego grypa żołądkowa, która później okazała się ciążą, hehe
I mimo stresów, dźwigania ważącej 18kg walizki i ćpania leków na niby grypę i picia alkoholu - nie poroniła, jest w 5 m-cu i wszystko jest super
Ukija - taka z ciebie piratka drogowa?
A u mnie dziś na owulacyjnym piękne 2 kreseczki, do tego czuję, że to ten moment, czuję to w podbrzuszu i chęci nai mokro mam strasznie, więc zrobiłam sobie manicure, pazury pomalowane, zaraz wrzucam się do wanny, a od jutra najbliższe 4 dni będę gwałcić męża
Miłego wieczoru i weekendu wam dziewczyny, odezwę się w niedzielę
PS - nadzieja, działaj
madziara - zmiany są dobre i potrzebne! Na pewno wyglądasz super. Ja zapuszczam włosy, żałuję, że ścięłam przed Sylwestrem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:49
nadzieja_86, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Ja jestem
Dziewczyny zmieniłam imageMusiałam coś zmienić.
Ściełam włosy i zmieniłam okulary ☺
Nowa jamadziara0080 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja już dawno chciałam skrócić włosy, ale mężulek nie chciał żebym ścinała, bo jak to on twierdził - lubił mnie za nie potargać ( a wiadomo, że im dłuższe tym lepiej), a że mnie ostatnio niemiłosiernie wkurwił i nie gadamy już kilka dni to postawiłam na swoim i ściełam jakieś 7cm
Mnie się podoba
Co do okularów... są moim niezbędnym gadżetem dnia codziennegoMuszę nosić na stałe. Najczęściej miałam czarne. Teraz poszalałam i mam zielone ombre, taki morsko - miętowy z czarnym
A co !
Jak zmiany to na maxa, teraz trzeba popracować nad ciążowym brzuszkiem (tylko muszę się z moim B. się pogodzić)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 21:58
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Ja okulary nosze tylko do auta. Ostatnio nosilam na co dzien przez dluzszy czas. Raz nie zalozylam i oczy myslalam ue mi pekna.. Tak mnie bolaly... Ale juz jest ok. Dalej nosze jak mi sie podoba
a wlosow moj tez nie chce bym scinala i sama nawet tez nie chce juz scinac
niby zapuszczam.. Haha a i tak zawsze podetne
07.11.2012 Julian
Madziara to teraz jak Cie zobaczy to sam przyjdzie i przeprosi
a wiadomo najlepszymi przeprosinami jest...
Rosax o tej godz. kotlety ? Zgłodniałas
Tez nosze okulary ale do komputera i to fioletJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja - mój mąż w większości nie przeprasza pierwszy... taki typ, wręcz czasami kawał gnoja. Więc i zmian nie zauważy, znaczy na pewno zauważy tylko udaje, że nie widzi... Mam na niego wyjebane. Nie musimy gadać, przynajmniej mam spokój i nie marudzi.
Rosax dawaj tu te kotletyjestem dziś jakaś nie do jedzona
więc chętnie spróbuję
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Nadzieja - mój mąż w większości nie przeprasza pierwszy... taki typ, wręcz czasami kawał gnoja. Więc i zmian nie zauważy, znaczy na pewno zauważy tylko udaje, że nie widzi... Mam na niego wyjebane. Nie musimy gadać, przynajmniej mam spokój i nie marudzi.
Rosax dawaj tu te kotletyjestem dziś jakaś nie do jedzona
więc chętnie spróbuję
Hahaha znowu będzie czkawka -
Widzi z penością tylko nie chce nic pierwszy zacząć sa takie osoby, że pierwsze nie wyciagną reki taki ich honor... no cóż. Własnie nie przejmować się i obojętnośc najlepszy sposób
madziara0080 lubi tę wiadomość
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Anka jak u ciebie wieczór mija? masz pomysł na doniczkę
Dzis kupiłam sobie troche zielska ale do jedzenia tz rukolę
lubię. Ja dzis białe winko nam
mąż serwuje
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok