Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekam z niecierpliwościąJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/555bf79c7dc1.jpg
Czegoś mi jeszcze brakuje...
Hmmm niewiem czemu się obróciło zdjęcie? Myślę że to nie problemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 22:33
madziara0080, nadzieja_86, rosax3 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny widziałyscie mój wykres? obstawiam 16 dc na owu.....Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Dziewczynki macie racje, ta ich zasrana męska duma i honor to jakaś paranoja, ja też nie mogę tego zdzierżyć u mojego... masakra jakaś.
Anka, też myślałam dziś o jakimś drinku, ale coś mi się już oczęta zamykają więc przełożę to drinkowanie na inny dzień
Idę śnić o księciu na białym koniu
Paaaaaa kochane :* -
Łał to jest to ekstra masz inwencje twórczą jak zakwitną to już niczego nie będzie brakowało.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Kochane moje Dobranoc coś zmeczona jestem Dobranoc do jutra ! KoniecznieJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Fajnie je posadzilas
Okulary mam w panterke
A ja nie pije.. Chcialam robic drinka ale jednak wole nie dopuki moja temp sie nie wyjasni..
A kotleciki robilam bo glodna bylam a nic mi nie przypasowalo z lodowki
Dokladnie. Co nie ktory facet serio ma zasrana dume i honor.. Wrrr czesto mnie u mojego to wk#wia.. Ale mu szybko mija cale szczescie.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Madziu nowa Ty i teraz nowe spojrzenie na staranka! dużo ścięłaś włosów?
Nadzieja nic tylko się starać i zakończyć to owocnie teraz zero stresu aby owu się nie presunęła i będziemy miały kolejną ciężarówkę w naszym gronie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dobrej nocy kochana Rosax
Skąd takie twórcze pomysły nandoniczki?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ale on kochany. na poprawe humoru za testy i wykresy nie wiadomo co znaczace mila nocna pobudka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c88725136783.jpg
Teraz bierze prysznic a pozniej wiadomo co
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 01:21
Ukija, Aurellka, nadzieja_86, madziara0080, Anka309, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
madziara0080 - zmiana na wiosnę
Mój też czasem mnie wkurwi tak, że mam ochotę go spakować i więcej nie oglądać. Zmian nigdy u mnie nie widzi, i również jak u Ciebie po kłótni nie przeprosi i nie zagada pierwszy! Trafiłyśmy na ,,cudowne" egzemplarze
21 lutego napisałam do Was:
,,Tak sobie myślę, że we wtorek test owu wyszedł mi pozytywny. było więc obowiązkowe. Po wszystkim pojawiło się plamienie takie brązowe, które przerodziło się w grudowate upławy! Nie uznałam tego za okres, no bo kolor się nie zgadzał i konstystencja też nie taka. A może to był @! Kurde sama już nie wiem! Pogubiłam się. Duphaston skrócił cykle, ale też trochę pozmieniał moje odczucia przy @. No nic, muszę chyba wziąć pod uwagę że to jednak okres, i porobić testy owu kiedy nadejdzie czas."
I kurde na prawdę się gubię- wczoraj pojawiła się krew. I to mi bardziej wygląda na @, niż te poprzednie plamienie. Ale żadnych objawów NIC! Więc chyba nie jestem 12dc, tylko go dopiero zaczynam. A cykl trwał 38 dni. 3 marca idę do lekarza, bo kurde coś jest nie tak.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 08:10
-
Hej Dziewczyny :* jak minęła noc? ranny ptaszek Ukija zgłasza się
Rosax piękne kwiaty dostałaś, ten Twój taki kochany
Borsuk no co Ty gadasz. Czyli nadal masz dłuższy cykl. Lepiej umów się do gina i porozmawiaj z nim o swoich wątpliwościach"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Tulipanowa to nie zazdroszczę takiej nocy ale mamy piękną słoneczną pogodę. Powoli idzie wiosna (choć ciężko jej odgonić zimę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"