Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, Szarlotko, tylko, ze pisałas, ze pojawiły się skrzepy - nie zaszkodiz skontrolowac..
Ja sie rozkładam, boli mnie gardło i kaszle, malo nie posikam się
5 lat temu jak zaszłam w ciąże, tez na chwile przed @ poległam wirusom - aż szkoda, ze to nie jeden z objawów hahhaaSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
3mam mocno kciuki:*
mnie koszmarnie bolą piersi, kłują, pieką(?). Mam okropny kaszel i z tego bólu nie mogę odkrztusić.. 26.01 powinnam dostać @, ciekawa jestem czy przyjdzie czy nie intuicja podpowiada mi, ze sie nie udało, więc jakoś tak bez spiny czekamSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Aaj ja to mam jednak cos z glowa hihi. Wszystkp sobie juz ulozylam jak bedzie a kiedy z mezem rozmaialam przez telefon on wszystko potwierdzil hihi "kochanie Ty zawsze jak mowisz to tak bedzie, a to co powiedzialas teraz to i ja wiem, ze tak bedzie"
A wiec opowiedzialam mu tak.
Do kwietnia biore tabletki. W maju bedzie jako tako okres a w czerwcu juz go nie bedzie. Na poczatku lipca zrobie badanie gonekologiczne i sie okaze ze mamy dwa pieknie bijace serduszka bo bog teraz chce nam oddac to co zabral wczesniej. Ale nie w liczbie 4 a tylko 2.
No i mezus wszystko potwierdzil. A wiec mamy plan na maja i czerwca
Wiem wiem niby nie mozna po tabletkach anty tak szybko ale lekarz sam powiedzial zeby odczekac miesiac. Tabletki w koncu tylko 3 listki wezme bez przerwy.. Teraz mam zamiar tak bardzo w to wierzyc zeby tak bylo! Przyciagne te wszystkie mysli wspolnie z mezem!Molyx, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyDziewczyny postanowilam. Zawieszamy starania do maja nastepnego roku. Zajme sie szkola, przygotowaniami do slubu i jakos zleci.
No chyba ze wpadniemy
Zagladac raczej nie bede chociaz raz na jakis czas moze wtrace swoje 5 groszy. Zycze Wam jak najszybszego zajscia w ciaze i szczesliwego finalu bo same wiecie ze dwie kreski to nie jest jeszcze bobas. Buziakirosax3, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Mogę dołączyć do rozmowy?
Tak się składa, że razem z moim mamy też postanowienie na 2016 r. Będzie dzidziuś! To nasz pierwszy cs, po odstawieniu tabletek antyrosax3, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka, pierwszy po odstawieniu ale staramy się już. Ja wiem że ilu lekarzy tyle opini na temat starania się od razu. Czy Ty i Twój mężczyzna od pierwszego cyklu po ofstawieniu się staracie? Obserwowałaś się w pierszym?
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewczyny widzę w poprzednich postach że pisałyście o piersiach. Wiec mam do Was takie pytanie. Czy podczas dni płodnych macie obolałe sutki? Już nie pamiętam jak to jest bez tabletek, więc każdy objaw dla mnie coś jakby nowego kurde dziewczyny zachodzą w ciąże zaraz po odstawieniu tabsów a ja coś czuje lipe. Moja temperatura to porażka gdyby nie śluz nawet nie wiedziała bym że mam dni płodne
Swoją drogą dajnie by było jak byśmy wszystkie zafasolkowały jak najszybciej. Tego też Wam życzę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
MMM2016 życzę powodzenia i owocnego testowania mam nadzieję że Ci się uda i @ nie przyjdzie przez dłuuuugi czas mam nadzieję, źe dasz nam znać"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Dziewczyny widzę w poprzednich postach że pisałyście o piersiach. Wiec mam do Was takie pytanie. Czy podczas dni płodnych macie obolałe sutki? Już nie pamiętam jak to jest bez tabletek, więc każdy objaw dla mnie coś jakby nowego kurde dziewczyny zachodzą w ciąże zaraz po odstawieniu tabsów a ja coś czuje lipe. Moja temperatura to porażka gdyby nie śluz nawet nie wiedziała bym że mam dni płodne
Swoją drogą dajnie by było jak byśmy wszystkie zafasolkowały jak najszybciej. Tego też Wam życzę
mnie nigdy piersi nie bolą, wyjatkiem bylo jak zaszłam z Pierworodną. Teraz nie wiem czy zaszłam, czy to z przeziębienia od kaszluUkija lubi tę wiadomość