Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Postaramy sie
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Dzień dobry i mnie dziś w górę 36,5 ale dziś najważniejsze są nasze bohaterki sikania z II kreskami czekam na wiadomości Wierze ze się udało! !!!Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Mój test wygląda tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/712c02af1627.jpg
Zero cienia nawet ale może być za wcześnie. W poprzednim cyklu moja fl miała 11 dni. Dziś mam 11 dpo. Czyli czekamy do jutra. Póki co temp się trzyma w razie czego kolejny teścik dopiero w poniedziałeknadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Unika Rosax właśnie może za wcześnie i dlatego wiec czekamy dalej Unika w pon. A Ty Rosax? ale dzis poranek był ekscytujący
Ukija lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nie martwcie się. Nie załamuje się jest być może za wcześnie jeszcze trzeba być dobrej myśli póki nie ma @
Rosax teraz Twój testSzarlotka123 lubi tę wiadomość
Nadzieja właśnie ja podejrzewam że za wcześniej zobaczymy jak to wyjdzie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
A mnie dziś tak spać się chce i jakoś brzuszek dziwnie ciagnie ale tak lekko bez ekscesow a śnił mi się wózek dziecięcy kremowy ze widzialam od dziś luttagen biorę ale temp. Mierzylam przed wzięciem tabletki 36.5 Ukija temp. ExtraJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Rosax może i u mnie za wcześnie póki co zero objawów na @. Poza tym że nie mogę leżeć na lewym boku bo boli mnie głowa i szyja i ramię szyjkę mam póki co wysoko
Mój oczywiście posmutniał jak to facet ale mu powiedziałam że może być za wcześnienadzieja_86 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyUkija pewnie ze za wczesnie ja Zrobilam dwa dni wczesniej tez test niz mialam i tez wyszedl negatywny a dwa dni pozniej juz pozytyw. Wiec luzik trzeba poczekać pare dni
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 07:25
nadzieja_86, Ukija lubią tę wiadomość
-
Nadzieja bardzo ładna temperatura u Ciebie. Już jesteś po owulacji więc teraz bardzo dbaj o siebie
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
rosax3 wrote:Ja sikne miedzy 10 a 14
Rosax ja sikne ok 14 15 to podobnie !Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Ukija wrote:Nadzieja bardzo ładna temperatura u Ciebie. Już jesteś po owulacji więc teraz bardzo dbaj o siebie
Staram się jescs dobrze i zdrowo owoce warzywa sok pomidorowy lubie ale pracy zapierdziel taki uff... na wysokich obrotach każdy coś chce już na to nie mam wpływu ale po poludniu relaxJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Tulipanowa czekam teraz do poniedziałku. Zobaczymy jak wyjdzie wszystko nie łamie się. Przy tym moim spadku który był 2 dni temu miałam taki moment że mi łezka pociekła ale teraz taierdzę że to mogła być implantacja i 2 dni po to szybko test"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja ja teraz też w robocie na najwyższych obrotach lece. Nie jest łatwo. Także cały czas chodzę zaspana i zmęczona"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"