X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:
    Dziewczyny jak wyschło to jest cień 2 kreski! Wierzyć czy nie? :)
    Ja bym wierzyła :) Ale powtórkę zrób :)

Magduulina a kiedy masz zamiar zrobić test? ;)

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga22 wrote:
    Sama nie wiem czy wogole się doczekam własnego dziecka nie chce więcej przechodzić takiego piekła no :-(

Słońce doczekasz się !!! myśl pozytywnie! Wiem że napewno bardzo Cię to boli ale nie poddawaj się !

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga22 wrote:
    Sama nie wiem czy wogole się doczekam własnego dziecka nie chce więcej przechodzić takiego piekła no :-(
    Bardzo Tobie współczuje tak ogromnej straty. Nie dziwię się, że jesteś zdołowana, ale pozytywne myślenie jest bardzo ważne. Musisz znaleźć lekarza któremu w pełni zaufasz i on na pewno doprowadzi Ciebie do szczęśliwego zakończenia :)
    Bardzo mocno ściskam i trzymam kciuka :*

Magduullina lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Ja bym wierzyła :) Ale powtórkę zrób :)

Magduulina a kiedy masz zamiar zrobić test? ;)

Hehe niewiem już sama bo szczerze ten cykl cały jest tak pochrzaniony że ja już wkońcu niewiem co i jak :D miesiączki zazwyczaj mam od 26-33 więc niewiem bo ból którego wczoraj doświadczyłam zazwyczaj jest okołoowulacyjny ale nie aż taki mocny wczoraj 23 dc nigdy tak poźno nie miałam owulki. Jestem już zielona w tym wszystkim z testem to i tak za wcześnie by było sama niewiem. Hmmm... No może lekarz 8 marca coś ciekawego mi powie...

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina no to jestem bardzo ciekawa co lekarz Tobie powie :) Może będziesz miała prezencik na dzień kobiet :)

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Magduullina no to jestem bardzo ciekawa co lekarz Tobie powie :) Może będziesz miała prezencik na dzień kobiet :)

A bardzo bym się cieszyła :) A zwłaszcza że mój łobuzowaty 2latek kocha dzieci ja jestem w szoku że on taką troską i spokojem podchodzi do maluchów. Ostatnio byliśmy w ośrodku i Pani przyszła z maleńkim dzidziusiem a mój szkrab zaczął ciągnąć mnie za nogawke i pokazuje dzidziusia z takimi mlecznymi oczętami i żeby ta Pani mu go pokazała:D hehe było śmiechu jak on zaczoł ooo jaaa,,, :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madullina ja bym zadzwoniła się popytać ale szczerze powiem Ci że prawdopodobnie lekarz Ci powie 8 marca więcej :)

Borsuk ja zrobie w poniedziałek albo sikańca albo już bete :D mam nadzieję że nic się w złą stronę nie zakręci przez weekend :) co najlepsze mój też widział jakiś cień cienia. No zobaczymy. Trzeba być cierpliwym :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale podchodzę do tego z umiarem bo tyle rozczarowań powoduje mały dystans do tego wszystkiego. Ale nadzieja zawsze jest.

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga bardzo współczuję. Tak jak dziewczyny piszą nie można się poddawać i załamywać. Na pewno jest szansa na dzidzie.

Ukija, Rosax widzę ze juz po wielkiej próbie :) ta kreska to tylko formalność, bo wiadomo, że teraz na tym temacie wszystkie jesteśmy w ciąży :)

Magduullina Twoje objawy jakby tez ciążowe :)

U mnie dzis tempka w górę i ból piersi od wczorajszej nocy...gardło przy okazji strasznie boli :( ciekawe co się wydarzy...

Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka no ładny ładny wykresik :) temp się pnie. Przypomnisz mi kiedy testujesz? :)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija Oj tak CIERPLIOWŚĆ:) Żeby to było takie łatwe :) Też mam nadzieję, że w weekend będzie u Ciebie spokojnie! Musi być!! :*

Magduullina nie powinno się nakręcać, ale Twoje objawy dają duuuużo do myślenia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:26

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk no właśnie dziwne to takie ... od samego początku cyklu jest tak pokręcone... no i w tym cyklu nie mierzyłam temperatury bo poprostu chciałam sobie od tego napięcia odpocząć ale tak 14-16 dc miałam mokro śluz przejrzysty rozciągliwy no i zawsze pozniej mialam taki gesty bialy a teraz jest on wodnisto bialy i kurde wczoraj ten dziwny ból wogóle nie na miejscu i juz niewiem czy to serio owulacja czy ki pieron... ja już wariuje bo boje sie zaburzen hormonalnych...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Borsuk dzięki wielkie :) staram się podejść w trzeźwym umysłem do wszystkiego. Co ma być to będzie. Jak to nasz czas to dwie krechy będą w poniedziałek :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija trzymam kciuki za II tłuste krechy! :)

Ukija lubi tę wiadomość

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina ja mam śluz raz lepki raz wodnisty raz kremowy (takie grudki) nie wiem nawet jak mam to na wykresie oznaczyć. Zaznaczam lepki bo z przewagą :D a tak poza tym cały czas bolą mnie sutki i na otoczkach brodawek takie gulki mi się zrobiły i szyjka wysoko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no właśnie powiem Ci tak że z tego co zauważyłam każda indywidualnie ma inaczej ale jeżeli jest coś inaczej niż dotychczas zaczynamy myśleć :) sutki też mam tak jakby napuchnięte ale grudki mam bo mam ich więcej ale to po 1 ciąży tak zostało.

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija testowałam przed chwilą, żeby sprawdzić jak działają nowe testy ;)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66f61166f9eb.jpg

Tak jak widać nic nie widać, ale jeszcze za wcześnie. Ponowne testowanie w dzień kobiet. A termin @ na 12 marca, ale przecież nie przyjdzie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:39

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi mnie bolą i są ciężkie dziś :( Ukija Ciebie tez ? Czy tylko mnie?

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka nie przyjdzie @, nie odważy się :D

Aurellka lubi tę wiadomość

mhsvj44jj2ebmsak.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) dokładnie borsuk ma racje Aurellka :) będzie dobrze to za wcześnie na test coś mi się zdaje .. :)

Aurellka lubi tę wiadomość

‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ