Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aga22 wrote:Sama nie wiem czy wogole się doczekam własnego dziecka nie chce więcej przechodzić takiego piekła no
Bardzo mocno ściskam i trzymam kciuka :*Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Ja bym wierzyła Ale powtórkę zrób
Magduulina a kiedy masz zamiar zrobić test?
Hehe niewiem już sama bo szczerze ten cykl cały jest tak pochrzaniony że ja już wkońcu niewiem co i jak miesiączki zazwyczaj mam od 26-33 więc niewiem bo ból którego wczoraj doświadczyłam zazwyczaj jest okołoowulacyjny ale nie aż taki mocny wczoraj 23 dc nigdy tak poźno nie miałam owulki. Jestem już zielona w tym wszystkim z testem to i tak za wcześnie by było sama niewiem. Hmmm... No może lekarz 8 marca coś ciekawego mi powie... -
nick nieaktualnyborsuk wrote:Magduullina no to jestem bardzo ciekawa co lekarz Tobie powie Może będziesz miała prezencik na dzień kobiet
A bardzo bym się cieszyła A zwłaszcza że mój łobuzowaty 2latek kocha dzieci ja jestem w szoku że on taką troską i spokojem podchodzi do maluchów. Ostatnio byliśmy w ośrodku i Pani przyszła z maleńkim dzidziusiem a mój szkrab zaczął ciągnąć mnie za nogawke i pokazuje dzidziusia z takimi mlecznymi oczętami i żeby ta Pani mu go pokazała:D hehe było śmiechu jak on zaczoł ooo jaaa,,, -
Madullina ja bym zadzwoniła się popytać ale szczerze powiem Ci że prawdopodobnie lekarz Ci powie 8 marca więcej
Borsuk ja zrobie w poniedziałek albo sikańca albo już bete mam nadzieję że nic się w złą stronę nie zakręci przez weekend co najlepsze mój też widział jakiś cień cienia. No zobaczymy. Trzeba być cierpliwymMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Aga bardzo współczuję. Tak jak dziewczyny piszą nie można się poddawać i załamywać. Na pewno jest szansa na dzidzie.
Ukija, Rosax widzę ze juz po wielkiej próbie ta kreska to tylko formalność, bo wiadomo, że teraz na tym temacie wszystkie jesteśmy w ciąży
Magduullina Twoje objawy jakby tez ciążowe
U mnie dzis tempka w górę i ból piersi od wczorajszej nocy...gardło przy okazji strasznie boli ciekawe co się wydarzy...Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka no ładny ładny wykresik temp się pnie. Przypomnisz mi kiedy testujesz?
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija Oj tak CIERPLIOWŚĆ Żeby to było takie łatwe Też mam nadzieję, że w weekend będzie u Ciebie spokojnie! Musi być!! :*
Magduullina nie powinno się nakręcać, ale Twoje objawy dają duuuużo do myśleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:26
-
nick nieaktualnyborsuk no właśnie dziwne to takie ... od samego początku cyklu jest tak pokręcone... no i w tym cyklu nie mierzyłam temperatury bo poprostu chciałam sobie od tego napięcia odpocząć ale tak 14-16 dc miałam mokro śluz przejrzysty rozciągliwy no i zawsze pozniej mialam taki gesty bialy a teraz jest on wodnisto bialy i kurde wczoraj ten dziwny ból wogóle nie na miejscu i juz niewiem czy to serio owulacja czy ki pieron... ja już wariuje bo boje sie zaburzen hormonalnych...
-
Borsuk dzięki wielkie staram się podejść w trzeźwym umysłem do wszystkiego. Co ma być to będzie. Jak to nasz czas to dwie krechy będą w poniedziałek
nick nieaktualny
-
Magduullina ja mam śluz raz lepki raz wodnisty raz kremowy (takie grudki) nie wiem nawet jak mam to na wykresie oznaczyć. Zaznaczam lepki bo z przewagą a tak poza tym cały czas bolą mnie sutki i na otoczkach brodawek takie gulki mi się zrobiły i szyjka wysoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:35
nick nieaktualny
-
Ukija testowałam przed chwilą, żeby sprawdzić jak działają nowe testy
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66f61166f9eb.jpg
Tak jak widać nic nie widać, ale jeszcze za wcześnie. Ponowne testowanie w dzień kobiet. A termin @ na 12 marca, ale przecież nie przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:39
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny