Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aurellka czyli test testów wykonany i teraz testujemy na poważnie w przyszłym tygodniu mi się zdaje że są takie nieco cięższe moje i ciągły ból sutków. Mój lubi je ciumkać a teraz całkowity zakaz oczywiście że @ nie przyjdzie bo jej nie pozwalamy! a to dobry sen. Jakby mnie zdradził to bym mu obcięła. A poszła bym do więzienia ale z czystym sumieniem
Magduullina powiem Ci że te gulki to ja nie wiem skąd. W ciąży jeszcze nie byłam także kto wie
Dobra dziewczyny nie nakręcamy się na objawy. Zakaz robienia tego! Nie prorokujmy tutajMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija a czemu nie pokazałaś tej kreski, która później się pokazała? Ja w poniedziałek/wtorek testuję to razem się uda jednak. Kupiłam wczoraj testy, ale nie zrobiłam dzisiaj. Powstrzymałam się. Nie chcę się nakręcać, bo czuję, że to nie to. Ale u Ciebie to wszystko takie "jednoznaczne".
Aga22 to okropne przez co musiałaś przejść. Ale tak jak dziewczyny mówią, Twoja mama ma tą mutację, a urodziła Ciebie całą i zdrową, więc na pewno nie jest to niemożliwe, abyś Ty miała zostać mamą zdrowego, małego berbecia. Głowa do góry!
Rosax - a Ty teraz kiedy planujesz spróbować zatestować? Bo to oczywiście zwyczajnie za wcześnie.
Magdullina nie rozmyślaj o tym za bardzo do tego 8. Zobaczysz co lekarz powie i wszystko będzie jasne.
Aurellka widzę, że też dałaś się namówić na test testów. I też próbujesz po weekendzie. Super.
-
Bajka już Ci mówie dlaczego. Bo jak zrobiłam zdjęcie to widać taka cieniutki cień na nim. Jak wrzuciłam na stronę zapodaj to jakość zdjęcia się pogorszyła i już tego cienia nie widać. Sugerujesz że ściemniam że jest cień cienia? Bo nie rozumiem a tak się poczułam..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie nakręcam się tylko spokojnie poczekam jestem po tabletkach anty więc cykle mogę mieć różnej długości stąd to czekanie długie na kolejny test"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka wybacz jakoś się uniosłam niepotrzebnie to taka kreseczka cieńka jak włos. Może jakiś błąd testu. Nie wiem zobaczymy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija - wiesz ja się nie znam niestety, ale wiem, ze ile razy ja robiłam to mi nawet cień cienia nigdy się nie pokazał. Nawet po długim czasie. Także raczej uznałabym to za plus! Raz w życiu widziałam pozytywny test ciążowy mojej siostry, ale ona późno się kapnęła, że jest w ciąży, więc od razu miała dwie grube krechy.
-
Bajka wybacz mam dziś jakiś problem z interpretacją otoczenia ja będę miała dwie grube nie ma innej opcji ja też nie widziałam na żywo chciała bym wrzucić ale nic nie widać. Staram się chłodno podchodzić bo rozczarowanie strasznie boli To testujmy razem w poniedziałek. Będzie raźniej"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija u mnie na pinku (jak i na innych testach) po wyschnięciu była nadal biel vizira jak to Rosax mówi Jak masz możliwość to kup test Vitam. Ja je teraz robilam. W czwarek wyszedł ślad po cieniu a w piatek beta byla 6.07 wiec czułość maja dobrą jak takie śladowe ilosci wykrywa.
rosax3 lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Ukija u mnie na pinku (jak i na innych testach) po wyschnięciu była nadal biel vizira jak to Rosax mówi Jak masz możliwość to kup test Vitam. Ja je teraz robilam. W czwarek wyszedł ślad po cieniu a w piatek beta byla 6.07 wiec czułość maja dobrą jak takie śladowe ilosci wykrywa.
Makowa a ten test Vitam jest dostępny w jakiś konkretnych sklepach/drogeriach/aptekach, czy po prostu należy szukać? -
Makowa myślisz że w aptece sieciówce będzie taki test? tylko znowu nie chcę za wcześniej robić
Bajka zobaczymy co tam się rozwinie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija - no pewnie, weekend w końcu coraz bliżej. Jeszcze tylko jutro. A weekendy jak to weekendy - zawsze szybciej mijają.
Wczoraj jak Wam mówiłam, ledwo siedziałam, ale wytrzymałam! I pojechaliśmy do tego kina. Do teraz siebie podziwiam, że tam nie zasnęłam, po wyjściu z kina to już byłam wręcz trupem. Do tego film kompletnie nie w nasze gusta. Także, może i się odstresowałam "dniem codziennym", ale chyba raczej próbując nie zasnąć