X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i śniło mi się, że Mąż mnie zdradza...! Obcielabym mu za to przyrodzenie jak bym się dowiedziała :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:47

Magduullina lubi tę wiadomość

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka hahaha no dobre sny :) mnie takie koszmary ostatnio się sniły gdzieś tydzień może wiecej temu chyba ze 3 noce miałam jakieś idiotyczne sny teraz to śpię jak zabita :) ale to tylko sny :)

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka czyli test testów wykonany i teraz testujemy na poważnie w przyszłym tygodniu :D mi się zdaje że są takie nieco cięższe moje i ciągły ból sutków. Mój lubi je ciumkać a teraz całkowity zakaz :D oczywiście że @ nie przyjdzie bo jej nie pozwalamy! :D a to dobry sen. Jakby mnie zdradził to bym mu obcięła. A poszła bym do więzienia ale z czystym sumieniem :D

Magduullina powiem Ci że te gulki to ja nie wiem skąd. W ciąży jeszcze nie byłam :D także kto wie :P

Dobra dziewczyny nie nakręcamy się na objawy. Zakaz robienia tego! Nie prorokujmy tutaj :P

Magduullina lubi tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija oczywiście że tak CO MA BYĆ TO BĘDZIE !!! :) aż sobie tę piosenkę włączę :D

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija a czemu nie pokazałaś tej kreski, która później się pokazała? :) Ja w poniedziałek/wtorek testuję to razem się uda jednak. :D Kupiłam wczoraj testy, ale nie zrobiłam dzisiaj. Powstrzymałam się. :D Nie chcę się nakręcać, bo czuję, że to nie to. Ale u Ciebie to wszystko takie "jednoznaczne". :D

Aga22 to okropne przez co musiałaś przejść. :/ Ale tak jak dziewczyny mówią, Twoja mama ma tą mutację, a urodziła Ciebie całą i zdrową, więc na pewno nie jest to niemożliwe, abyś Ty miała zostać mamą zdrowego, małego berbecia. :) Głowa do góry! :)

Rosax - a Ty teraz kiedy planujesz spróbować zatestować? Bo to oczywiście zwyczajnie za wcześnie. :)

Magdullina nie rozmyślaj o tym za bardzo do tego 8. :) Zobaczysz co lekarz powie i wszystko będzie jasne. :)

Aurellka widzę, że też dałaś się namówić na test testów. :) I też próbujesz po weekendzie. Super. :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka musiałam przetestować nowe testy z allegro. Zamowilam ich z 20, wiec jak 8 marca będą dwie kreski, to będę sikac i sikac i sikac hahah :) najważniejsze żeby tempka w górę szła :) !!!

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka nooo to faktycznie spory zapas! :D Ja kupiłam tylko 3. :D

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka już Ci mówie dlaczego. Bo jak zrobiłam zdjęcie to widać taka cieniutki cień na nim. Jak wrzuciłam na stronę zapodaj to jakość zdjęcia się pogorszyła i już tego cienia nie widać. Sugerujesz że ściemniam że jest cień cienia? Bo nie rozumiem a tak się poczułam...

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nakręcam się tylko spokojnie poczekam ;) jestem po tabletkach anty więc cykle mogę mieć różnej długości stąd to czekanie długie na kolejny test ;)

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija nieee skąd. W ogóle mi nie przyszło na myśl, że ściemniasz. :D Z ciekawości zapytałam zwykłej. Spokojnie Ukija. :D

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wybacz jakoś się uniosłam niepotrzebnie ;) to taka kreseczka cieńka jak włos. Może jakiś błąd testu. Nie wiem :) zobaczymy :)

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie napisałam nigdzie, że się nakręcasz też przecież. W ogóle raczej racjonalnie podchodzisz. Coś Cię zdenerwowało dzisiaj? Spokojnie Ukija. :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - wiesz ja się nie znam niestety, ale wiem, ze ile razy ja robiłam to mi nawet cień cienia nigdy się nie pokazał. Nawet po długim czasie. Także raczej uznałabym to za plus! :) Raz w życiu widziałam pozytywny test ciążowy mojej siostry, ale ona późno się kapnęła, że jest w ciąży, więc od razu miała dwie grube krechy. :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka wybacz mam dziś jakiś problem z interpretacją otoczenia :D ja będę miała dwie grube :D nie ma innej opcji :D ja też nie widziałam na żywo :P chciała bym wrzucić ale nic nie widać. Staram się chłodno podchodzić bo rozczarowanie strasznie boli :P To testujmy razem w poniedziałek. Będzie raźniej :)

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija u mnie na pinku (jak i na innych testach) po wyschnięciu była nadal biel vizira jak to Rosax mówi :) Jak masz możliwość to kup test Vitam. Ja je teraz robilam. W czwarek wyszedł ślad po cieniu a w piatek beta byla 6.07 wiec czułość maja dobrą jak takie śladowe ilosci wykrywa.

rosax3 lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija no pewnie akurat rozumiem, że na zdjęciu nie widać. Przecież nie każdy musi mieć super sprzęt, aby takie szczegóły wychwycić. :D No pewnie! Daj w weekend jej podrosnąć to będzie bardziej widoczna. :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    Ukija u mnie na pinku (jak i na innych testach) po wyschnięciu była nadal biel vizira jak to Rosax mówi :) Jak masz możliwość to kup test Vitam. Ja je teraz robilam. W czwarek wyszedł ślad po cieniu a w piatek beta byla 6.07 wiec czułość maja dobrą jak takie śladowe ilosci wykrywa.

Makowa a ten test Vitam jest dostępny w jakiś konkretnych sklepach/drogeriach/aptekach, czy po prostu należy szukać? :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa myślisz że w aptece sieciówce będzie taki test? :) tylko znowu nie chcę za wcześniej robić :P

Bajka zobaczymy co tam się rozwinie :)

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija - no pewnie, weekend w końcu coraz bliżej. :) Jeszcze tylko jutro. A weekendy jak to weekendy - zawsze szybciej mijają. :D

Wczoraj jak Wam mówiłam, ledwo siedziałam, ale wytrzymałam! I pojechaliśmy do tego kina. Do teraz siebie podziwiam, że tam nie zasnęłam, po wyjściu z kina to już byłam wręcz trupem. Do tego film kompletnie nie w nasze gusta. Także, może i się odstresowałam "dniem codziennym", ale chyba raczej próbując nie zasnąć :D

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, Ukija wzywam Was do testowania we wtorek :) ze mną :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ