Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Bajka wybacz mam dziś jakiś problem z interpretacją otoczenia ja będę miała dwie grube nie ma innej opcji ja też nie widziałam na żywo chciała bym wrzucić ale nic nie widać. Staram się chłodno podchodzić bo rozczarowanie strasznie boli To testujmy razem w poniedziałek. Będzie raźniej
-
Jak @ nie przylezie w weekend to dla mnie obojętnie kiedy będę testowała
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Jak w week nie przylezie zołza to będę mogła cały tydzień
Hormony chyba nie. Tylko jakieś problemy z interoretacją"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa poszukam. Na szczęście mieszkam w dużym mieście i mam wiele sptek do wyboru dziś idę na łowy
Dziewczyny my wszystkie jesteśmy w ciąży no heloł nie zapominajcie o tymnadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija już widzę lepszy humor! Tak ma być!
Dobrze Aurellka to umówione na wtorek jesteśmy? Oczywiście, jeśli ja @ nie dostanę, bo we wtorek powinnam. Oczywiście Ukija z nami! Ktoś jeszcze? Rosax? Ktoś jeszcze wtedy jest bliżej, niż dalej terminu @?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 11:58
-
Ukija cały czas o tym pamietam I innego wyjścia nie widzę jak spóźniony prezent na zająca w postaci II
Byłam dziś na rozmowie kwalifikacyjnej tzn. najpier test a pozniej rozmowa bo to urzad. Jestem dobrej myśli. Trzymajcie kciuki żeby mnie wybralinadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Makowa ja też trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki Na pewno Ci się uda!
Bajka no już lepszy przyszły tydzień szykuje się bardzo zielony"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dziewuszki tez tak mialyscie ze podbrzusze troszke boli i do "cipci" ciagnie a to nowość tyle zapisalycie ze po poludniu mam nadzieję ze nadrobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 12:43
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja mam nadzieję że do dobry objaw ja nie mam nic takiego a to starania o 1 dziecko więc nie pomogę
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"