Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamietam jak w klasie maturalnej miałam cykl ponad 50 dni. Myślałam, że osiwieje. Chociaż raczej prawdopodobienstwo ciąży było zerowe, ale psychika robiła swoje. Raz w życiu mi sie taki długi cykl przytrafił
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Ja nigdy nie miałam problemów z cyklem na szczęście. Tylko po poronieniu wydłużył mi się z 31 do 33 dni
No to naprawde jest + bo ja to mam raz 26 a raz 27-28-30-31-33. Tak mi skacze choć tyle że w miare odczuwam owulacje. tak jak wczoraj to niewiem co to choroba było tak jakos cały czas czuje jakby dyskomfort w podbrzuszu... jakby cos mnie gilało w srodku masakra... albo jestem jeb... . albo śnie ... Dziwne to wszystko i takie przeczucie śmieszne... Hmmm które usuwam z głowy bo boje się rozczarowania...borsuk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makowa - Trzymam kciuki za nową pracę Nowa praca - nowe nadzieje:)
Magduulina - tak czytałam tą Twoją historię z tym bocianem... i jak tu nie wierzyć w cuda i przeznaczenie Coś w tym musi być
A ja wczoraj zakupiłam nowe sexi majtki, żeby po @ trochę zachęcić męża Już się nie mogę doczekać kiedy zołza sobie pójdzieMagduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Makowa - Trzymam kciuki za nową pracę Nowa praca - nowe nadzieje:)
Magduulina - tak czytałam tą Twoją historię z tym bocianem... i jak tu nie wierzyć w cuda i przeznaczenie Coś w tym musi być
A ja wczoraj zakupiłam nowe sexi majtki, żeby po @ trochę zachęcić męża Już się nie mogę doczekać kiedy zołza sobie pójdzie
No powiem tak że ja nie wierzyłam w bociany ale jakiś znak mi dał hehe No pewnie że taki zakup się przyda a jeszcze kochana pończoszki i szpileczki do tego i do szaleństwo -
Oj muszę tego mojego wziąć w obroty tak porządnie Mam ogromną nadzieję, że ten cykl to ten szczęśliwy Dlatego tym bardziej mam ochotę poszaleć z mężem i go zachęcić w szczególny sposób
I zazwyczaj największą ochotę mam wtedy kiedy mam okresnadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:hehe no tego Ci zycze z całego serca ja wczoraj jak nigdy mojego poprostu obudziłam to zaśmiał się że już przechodzę do samoobsługi
Magduullina, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Oj muszę tego mojego wziąć w obroty tak porządnie Mam ogromną nadzieję, że ten cykl to ten szczęśliwy Dlatego tym bardziej mam ochotę poszaleć z mężem i go zachęcić w szczególny sposób
I zazwyczaj największą ochotę mam wtedy kiedy mam okresMagduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Madzia i bardzo dobrze. Bierz go w obroty i fasolujcie!
Magduullina, madziara0080, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny