X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że tak, uśmiechnie się na pewno, tylko wszystko w swoim czasie :) Ja tam jestem pozytywnie nastawiona :)

Magduullina lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Oczywiście, że tak, uśmiechnie się na pewno, tylko wszystko w swoim czasie :) Ja tam jestem pozytywnie nastawiona :)

I tak trzymać :) aaa później będzie ała moje żebra ,mój pęcherz :P a w czasie porodu ta chęć udusić chłopa :D

madziara0080 lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Borsuk - w okresie też można, ale ja akurat nie bardzo lubię ;)
    Wiem że można, ale tego nie lubię

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Wiem że można, ale tego nie lubię

Tak tak nie jest to przyjemne wtedy. Ale powiem Wam ciekawostke niewiem jakim cudem ale znam wiele kobiet i nawet św.pamięci lekarza który zalecał właśnie stosunki w czasie miesiączki panią które miały np nieregularne okresy w czasie starań i udawało im się niewiem jak to działa bo niewiem ale szczerze coś w tym jest ponieważ naprawde znam takie kobietki 3 z mojej rodziny i 2 koleżanki które tak właśnie zaszły ... Niewiem jakim cudem bo szczegółów nie znam no ale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:56

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam też o takich przypadkach :P niezbyt częstych ale jednak :) chociaż tu chodzi głównie o nieregularne cykle gdzie plamienie jest brane za @ :P tak moim zdaniem ;)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to właśnie niewiem dokładnie szczegółów nie znam :) ale właśnie spotkałam się z takimi twierdzeniami że podczas miesiączki ktoś zaciążył :)

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. <3 No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać. :D

Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? :D Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało! :)

Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli. :)

Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!! :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - chleb domowej roboty to po prostu BAJKA :) Uwielbiam :) Ale mi smaka narobiłaś :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka111 wrote:
    Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. <3 No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać. :D

Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? :D Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało! :)

Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli. :)

Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!! :)

Kochana ból był wczoraj dziś jest tak dziwnie czuje że mam to podbrzusze i teraz tak mnie momentami ciągnie dziwnie...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym taki chlebek zdjadła świeżutki mięciutki z chrupiącà skórką z grubą warstwą masła. Om nom nom nom :D

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie róbcie smaka :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka to wszystko wina Bajki! Teraz musi nam wysłać po kromce chleba :D

Magduullina, Aurellka, Bajka111 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hehe

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest Rosax? Czyżby gnała po pracy do domu? :P

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wysłałabym, tylko ze to chleb razowy. Nie każdy lubi, a ja mam się zdrowo odżywiać, wiec tylko taki wchodzi w grę. Ale mięciutki jest z chrupiącą skórką. I też nie taki domowy, bo zaczynu jeszcze robić nie umiem i na drożdżach zrobiłam. :-)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija tez właśnie myślałam o niej gdzie to na tyle czasu! Miała się nie przepracować! :-)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka też mi smaka narobiłaś. Bardzo lubie razowy chleb. Też kiedyś piekłam kilka razy chlebek. Teraz kusi mnie upiec bułeczki :)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakoś nie mam smaków choć pewnie pyszny ten chlebek! Ja zjadłam obiad i do teraz go czuje... :O

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy powrot z pracy.. Droga 50km/h obok drogi domki gdzie mieszkaja dzieci...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d819e2d35d32.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20903eca1207.jpg

Z auta czarnego chyba zyja i tylko ranni ale z czerwonej bmki nie wiadomo.. Lzy mialam w oczach ze moglam to byc ja... Jechalam jako 3 samochod... ;(

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOO jacie ... A tutaj dziewczyny już o Tobie wspominały że długo Cie nie ma ... Mam nadzieje ze nikomu nic sie powaznego nie stalo.... Kochana wieże jak musisz się czuć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 17:52

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ