X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, że tak, uśmiechnie się na pewno, tylko wszystko w swoim czasie :) Ja tam jestem pozytywnie nastawiona :)

Magduullina lubi tę wiadomość

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Oczywiście, że tak, uśmiechnie się na pewno, tylko wszystko w swoim czasie :) Ja tam jestem pozytywnie nastawiona :)

I tak trzymać :) aaa później będzie ała moje żebra ,mój pęcherz :P a w czasie porodu ta chęć udusić chłopa :D

madziara0080 lubi tę wiadomość

• borsuk Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziara0080 wrote:
    Borsuk - w okresie też można, ale ja akurat nie bardzo lubię ;)
    Wiem że można, ale tego nie lubię

Magduullina, madziara0080 lubią tę wiadomość

Mama cudownego Wojtka (10.03.2017 <3)
    mhsvj44jj2ebmsak.png
    Strata w 11tc- poronienie zatrzymane 2.04.19😪
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    borsuk wrote:
    Wiem że można, ale tego nie lubię

Tak tak nie jest to przyjemne wtedy. Ale powiem Wam ciekawostke niewiem jakim cudem ale znam wiele kobiet i nawet św.pamięci lekarza który zalecał właśnie stosunki w czasie miesiączki panią które miały np nieregularne okresy w czasie starań i udawało im się niewiem jak to działa bo niewiem ale szczerze coś w tym jest ponieważ naprawde znam takie kobietki 3 z mojej rodziny i 2 koleżanki które tak właśnie zaszły ... Niewiem jakim cudem bo szczegółów nie znam no ale...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:56

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam też o takich przypadkach :P niezbyt częstych ale jednak :) chociaż tu chodzi głównie o nieregularne cykle gdzie plamienie jest brane za @ :P tak moim zdaniem ;)

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to właśnie niewiem dokładnie szczegółów nie znam :) ale właśnie spotkałam się z takimi twierdzeniami że podczas miesiączki ktoś zaciążył :)

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. <3 No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać. :D

Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? :D Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało! :)

Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli. :)

Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!! :)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka - chleb domowej roboty to po prostu BAJKA :) Uwielbiam :) Ale mi smaka narobiłaś :)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka111 wrote:
    Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. <3 No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać. :D

Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? :D Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało! :)

Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli. :)

Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!! :)

Kochana ból był wczoraj dziś jest tak dziwnie czuje że mam to podbrzusze i teraz tak mnie momentami ciągnie dziwnie...

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też bym taki chlebek zdjadła świeżutki mięciutki z chrupiącà skórką z grubą warstwą masła. Om nom nom nom :D

Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

• Aurellka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie róbcie smaka :)

hchy43r8k9eziygj.png
    ❤20-06-2015❤
    ❤Nasz początek wieczności! ❤
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurellka to wszystko wina Bajki! Teraz musi nam wysłać po kromce chleba :D

Magduullina, Aurellka, Bajka111 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) hehe

• Ukija Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie jest Rosax? Czyżby gnała po pracy do domu? :P

• Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha wysłałabym, tylko ze to chleb razowy. Nie każdy lubi, a ja mam się zdrowo odżywiać, wiec tylko taki wchodzi w grę. Ale mięciutki jest z chrupiącą skórką. I też nie taki domowy, bo zaczynu jeszcze robić nie umiem i na drożdżach zrobiłam. :-)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Bajka111 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija tez właśnie myślałam o niej gdzie to na tyle czasu! Miała się nie przepracować! :-)

aaZap2.png
    bOz9p2.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka też mi smaka narobiłaś. Bardzo lubie razowy chleb. Też kiedyś piekłam kilka razy chlebek. Teraz kusi mnie upiec bułeczki :)

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jakoś nie mam smaków choć pewnie pyszny ten chlebek! Ja zjadłam obiad i do teraz go czuje... :O

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy powrot z pracy.. Droga 50km/h obok drogi domki gdzie mieszkaja dzieci...
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d819e2d35d32.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20903eca1207.jpg

Z auta czarnego chyba zyja i tylko ranni ale z czerwonej bmki nie wiadomo.. Lzy mialam w oczach ze moglam to byc ja... Jechalam jako 3 samochod... ;(

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOOO jacie ... A tutaj dziewczyny już o Tobie wspominały że długo Cie nie ma ... Mam nadzieje ze nikomu nic sie powaznego nie stalo.... Kochana wieże jak musisz się czuć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 17:52

‹‹ 218 219 220 221 222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ