Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymadziara0080 wrote:Oczywiście, że tak, uśmiechnie się na pewno, tylko wszystko w swoim czasie Ja tam jestem pozytywnie nastawiona
I tak trzymać aaa później będzie ała moje żebra ,mój pęcherz a w czasie porodu ta chęć udusić chłopamadziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Wiem że można, ale tego nie lubię
Tak tak nie jest to przyjemne wtedy. Ale powiem Wam ciekawostke niewiem jakim cudem ale znam wiele kobiet i nawet św.pamięci lekarza który zalecał właśnie stosunki w czasie miesiączki panią które miały np nieregularne okresy w czasie starań i udawało im się niewiem jak to działa bo niewiem ale szczerze coś w tym jest ponieważ naprawde znam takie kobietki 3 z mojej rodziny i 2 koleżanki które tak właśnie zaszły ... Niewiem jakim cudem bo szczegółów nie znam no ale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 15:56
madziara0080 lubi tę wiadomość
-
Słyszałam też o takich przypadkach niezbyt częstych ale jednak chociaż tu chodzi głównie o nieregularne cykle gdzie plamienie jest brane za @ tak moim zdaniem
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać.
Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało!
Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli.
Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!!madziara0080 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajka111 wrote:Och się rozpisałyście. Ja dzisiaj skorzystałam z prezentu mężowego i upiekłam chleb. I poszłam spać, bo już ledwo siedziałam. 1,5h snu i jeszcze mężu obiadek zrobił. No cudo po prostu! Dni w których cały dzień jestem w domu muszę unikać.
Makowa to a właśnie może w tym cyklu szczęśliwym nic nie będzie? Nigdy nie wiadomo, ale trzymam za Ciebie mocno kciuki, aby i u Ciebie szczęście w końcu zawitało!
Magdulina może weź sobie nospę, skoro tak boli.
Madzia no to nic tylko czekać na koniec @ i do dzieła!!!
Kochana ból był wczoraj dziś jest tak dziwnie czuje że mam to podbrzusze i teraz tak mnie momentami ciągnie dziwnie... -
Też bym taki chlebek zdjadła świeżutki mięciutki z chrupiącà skórką z grubą warstwą masła. Om nom nom nom
Aurellka, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka to wszystko wina Bajki! Teraz musi nam wysłać po kromce chleba
Magduullina, Aurellka, Bajka111 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Gdzie jest Rosax? Czyżby gnała po pracy do domu?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Haha wysłałabym, tylko ze to chleb razowy. Nie każdy lubi, a ja mam się zdrowo odżywiać, wiec tylko taki wchodzi w grę. Ale mięciutki jest z chrupiącą skórką. I też nie taki domowy, bo zaczynu jeszcze robić nie umiem i na drożdżach zrobiłam.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiejszy powrot z pracy.. Droga 50km/h obok drogi domki gdzie mieszkaja dzieci...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d819e2d35d32.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/20903eca1207.jpg
Z auta czarnego chyba zyja i tylko ranni ale z czerwonej bmki nie wiadomo.. Lzy mialam w oczach ze moglam to byc ja... Jechalam jako 3 samochod... ;(Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny