Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajeczko kochana nie trać nadziei! Ona umiera ostatnia! Póki @ nie ma, jest zawsze szansa"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Czesc ;*
Nie mam testu ;/ zla jestem! Ale wytrzymam do jutra. Albo wtorku juz
Bajko nie poddawaj sie! W bajkach konczy sie happy endem to i u ciebie sie tak skonczy!!!
Ukija lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Właśnie popieram Rosax chociaż ja też dziś mam spadek"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Zobaczymy. Nie nastawiam się. Dziś już 13dpo a fl ponoć jest stała. Chociaż kto wie..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nie znam sie na fl
Nie poddawajmy sie.
Cala noc snilam o tym cieniu na tescie haha:D a dzis ten tez jakby mial takie odbicie ale baaardzo malo wyrazne wiec sie nie nakrecam bo nie warto. A z reszta testy po czasie nalezy uznac za falszywe. Dzis kupie trzy testy. Jeden na jutro jeden na 8mego i jeden na 12-14 jakos tak.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hahaha Rosax moja mistrzyni! A narkotykowe też kupisz? cała noc takie sny
Ja zdecydowałam że jak dziś i jutro nie będzie @ to ide w poniedziałek na bete, bo coś mi tutaj nie gra i chyba wole wiedzieć w którą stronę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Hahaha Rosax moja mistrzyni! A narkotykowe też kupisz? cała noc takie sny
Ja zdecydowałam że jak dziś i jutro nie będzie @ to ide w poniedziałek na bete, bo coś mi tutaj nie gra i chyba wole wiedzieć w którą stronę
07.11.2012 Julian
Kurcze powiem Ci że patrzyli bo na Ciebie jak na wariata jak byś same sikańce różnego rodzaju kupowała od testów ciàżowych a kończąc na narkorykowych"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hahaha pewnie tak haha bylabys farmaceutka to chodzila bym do Ciebie bo przeciez Ty juz wiesz ze to mohe utaleznienie haha
Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hahaha no wiem że się uzależniłaś ale to możesz hurtowo na ebayu kupić"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka ja nie jestem pewna czy wysikam || krechy. Dziś spadek. A myślicie że wpływ na to może mieć to że mój mi pościel zabrał i zmarzłam? Bo obudziłam się o 5 cała skostniała"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Szczerze to zaczynam wątpić w te dwie kreski... coś wszystko jest jakieś dziwne w tym cyklu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka jak dziś nie dostane @ to chyba idę na bete. I tak dostane ją na drugi dzień
Aurellka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"