Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Co Wy tak mało dziś piszecie?
Aurellka wracaj do zdrówka :*
Ja mam dziś przesilenie zimowo wiosenne. Za oknem piękna pogoda, na dworze ciepło a ja doline mam"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Aurellka Ty lepiej nie pij bo jak w ciąży jesteś to fasole nie można tym karmić
borsuk lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka przecież kobieta w ciąży nie może alkoholu spożywać Napijesz się w następnym roku
nadzieja Ty niedobra! Ale mi smaka narobiłaś tą napoleonką! mniammm... Daj zdjęcie to się dobiję
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Nie ma problemu wrzucę zdjecie i Cie dobije Borsuczku
Aurelka chce piwko a ja dzis winko bede piła
Ukija ja miałam wczoraj taki zdechły dzień ale już dzis jest lepiej u Ciebie słoneczko a u mnie pochmurno
A mnie od owu cały czas naprzemienny ból czy jakiś ucisk jajników w podbrzuszu tak nie wiem czy brac tabletkę przeciwbolowąJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Bajka nie wiesz czy trwa 11 bo @ nie dostałaś a plamienie nie oznacza @
Nadzieja ja mam taki właśnie dziś dolina po całości"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka może to coś zupełnie innego niż myślisz nigdy nie wiadomo"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija jak cię pocieszy mój nizinny nastrój to będzie nam obum raźniej. Od jakiś dwóch tygodni nie mogę się wygrzebac z tej doliny.
Pocieszam się faktem że już nie długo wiosna. Wiecie że w przedwczoraj ruszyłem dupsko o 4:30 z łóżka i usłyszałam na ogrodzie piękny poranny śpiew ptakównadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Ukija masz racje dobrze gadasz to polac tej pani ... hehehe ale chyba jednak nie bo przecież nie możesz
Własnie nie powiedziane ze to na @ może implantacja , która nie musi być od 7-10 dni lecz z małym odchyleniem na + i - tego się trzymajmy BajkaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Bajka111 wrote:Anka no nie mogę jej odwołać jak już przylazła. ;p Zobaczymy za parę godzin.
Plamienie jeszcze niczego nie przesądza może potrwać 1-3 dni a potem może ujrzysz ||
Tymbardziej że twierdzisz że nigdy nie plamisz. To nie może być @Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 16:38
-
Anka309 wrote:Ukija jak cię pocieszy mój nizinny nastrój to będzie nam obum raźniej. Od jakiś dwóch tygodni nie mogę się wygrzebac z tej doliny.
Pocieszam się faktem że już nie długo wiosna. Wiecie że w przedwczoraj ruszyłem dupsko o 4:30 z łóżka i usłyszałam na ogrodzie piękny poranny śpiew ptaków
Anka spac nie możesz a tak poważnie to latem uwielbiam wczesniej wstać wschod słońca rosa na trawce PIĘKNIE a teraz to lato bedzie jeszcze piękniejsze dla nas jak się wystroimy w tuniczki z ciążowym brzuszkiemJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Bajka111 wrote:Nadzieja, ja jestem już 12 dpo. ;p
Aj reguły się nas nie trzymają A ja poiero 4 dzień po owu a dziewczyny cały czas sikańce robią też chcem tylko mnie rozochociłyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok