Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija fl to przeważnie jest stała, ale może się zmieniać. Tak gdzieś czytałam, ale ile w tym prawdy to Bóg jeden wie.
Ukija u Ciebie ten spadek To nie spadek, bez przesady w ciąży temperatura nie tylko rośnie. :* Za to u mnie spadek, aż o 0,16 stopnia. To w ciul dużo. Szkoda no. Nie liczę juz na nic.
Miłego dnia wszystkim!
Rosax na wrzody kiedyś robiłam, ale on jest na krew, nie mocz. -
Czesc dziewuszki Ukija to nie duży spadek cały czas wysoko Bajka bądź dobrej mysli:) Rosax to jesteś dobry klientem powinnaś mieć zniżkę; ) w aptece jako stały klient.
Szarlotka miłej imprezy
U mnie dzień wolny ale budzik nastawiony na temp. Dziś malutki spadek o 0,1 i jest 36,5 chyba nie jest źleJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hej kochane!
U mnie dziś wiosennie. Ptaszki tak pięknie śpiewają.
Mój poszedł wycackać swój kochany samochodzik A ja siedze i próbuje sie uczyć, bo dziś ostatni egzamin.
Powiem Wam, że się wkręciłam w to mierzenie temp. Już się nie mogę doczekać jak mi owu wyznaczy -
Ale tu się wczoraj działo. Jak czytałam to myślałam, ze hybrydy obgryze
Rosax, Ukija, Bajka, Aurelka ja cały czas wierze w Wasze II i caly czas trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 10:43
-
Kochane a o co chodzi z tym Premium? Ja mam pierwszy miesiac.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Wykupiłam abonament. Na razie na miesiac.
Dziś pojawiło się u mnie plamienie. Chyba "resztki" @.
Wyobrażacie sobie, że mój małż jeszcze nie skończył pieścić samochodu. Jestem zazdrosna :p
Jaka tu cisza. Chyba wszystkie obiadem zajęte
-
Aurelka to wracaj do zdrówka Kochana
Anka to ja chyba ten miesiąc mam dostepne wszystko a w nastepnym już trzeba bedzie wykupić albo i nie bo po co detektor owulacji ja my wszystkie teraz zaciążymy
Makowa ja tez czasami jestem zazdrosna ale jak posprzat i mój to już mniej jestem Makowa a co to za egzami masz? 3 mam kciukasy za Ciebie.
Faktycznie taka cisza kazda się krząta jak to w sobotę
Ja już dziś wyrobiona jestem z domkiem sprzątanko, zrobiłam obiadek ( ziemniaczki, sos koperkowy, rybka i mix sałateczkę z sałatą lodowa, rzymska, cykorią rukolą mniam i ciasto upiekłam bo mojemu się zachciało a co to mu zrobie taki kochany przykładał się w tym miesiącu to upiekłam napoleonkę jak przestygnie wrzucę zdjęcieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2016, 15:26
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok