Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax hahahahahaha no padłam po tym Twoim tekście"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
rosax3 wrote:Wedlug of jestem dzis 6 dni po ovu wiec watpie w te testy...
Polozylam go na bok. Jutro na niego zobacze jeszcze, moze felerne serio sa?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax nie prorokuj nam tutaj nigdy nie wiesz kiedy co i jak jak jesteś po antykach mi właśnie kot położył się na brzuszku i tak przyjemnie mruczy może teraz przerzucisz się na sikane testy na narkotyki?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka mi się wydaje że infekcja może podwyższać ale ja się nie znam i nie sprawdzałam. A co to tam Cię dopadło?
Nika lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:Rosax nie prorokuj nam tutaj nigdy nie wiesz kiedy co i jak jak jesteś po antykach mi właśnie kot położył się na brzuszku i tak przyjemnie mruczy może teraz przerzucisz się na sikane testy na narkotyki?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Ja tez się nie mogę doczekać wtorku, to nasze święto ! kurde bol gardła mnie dopadł i katar...i sama już nie wiem...piersi mam gorące jak wulkany, jajniki bolą, ale to chyba nic, tylko ta infekcja tak mi podnosi temperature...zobaczymy co dalej...
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka Ty się nie łam w ciąźy bardzo często łapie się infekcje i to na samym początku, więc może ciało Ci coś sugeruje?
Rosax no to najpierw jeden później inny a dowies się co Ci tam krąży w organizmie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Aurellka no ja Ci poważnie mówię. Nawet infekcja jest kojarzona jako jeden z pierwszych symptomów. Chyba przeczytałam o tym w 10 artykułach jesteś w ciąży i nie wątp w to!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Postaram sie rano zrobic jak mi maz dojedzie do domu i zrobi zakup. A tymczasem mowie dobranoc! ;* jutro ostatni dzien pracy.. 4 godziny tylko wuec przezyje
Mam nadzieje ze mezus nie zapomni kupic testu! Jak nie to sikne w niedziele z rana a jutro Kupie
07.11.2012 Julian
Ja też uciekam spać dobrej nocy Dziewczyny :*"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"