Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Jak plamisz to idź do lekarza. Może to nie jest nic groźnego ale ja w poprzednim cyklu zaczęłam plamić na lekko brązowo i skończyło się ciążą biochemiczną.
Tak widziałaś wczoraj mój pozytywny test Ja w poprzednim cyklu miałam podejrzenie ciąży biochemicznej, bardzo wczesną ciąże lub wadliwy test ponieważ na usg w 30 dc nic nie było widać -
Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka -
Makowa_Panna wrote:Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka
dzisiaj 22 dc4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Makowa_Panna wrote:Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka
22 dc jest dzisiaj czyli za 6 dni ale ze względu na to że od jutra biorę dupka to nie wiem ale wydaje mi się że ok 15 lutego tylko nie wiem jak t rozszyfrować czy kierować się cyklem czy dupkiem.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Makowa_Panna wrote:Na Twoim miejscu zrobiłabym test albo poszła na bete w dniu spodziewanej @. Wiem jak ciężko jest czekać, ale nie ma innego wyjścia.
ale dzień spodziewanej to dzień 28 cyklu czy trzy dni po zakończeniu dupka?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka, kochana juto czekam na informacje odnośnie bety nie zamartwiaj się na zapas
Elina zgodzę się z Makową, że trzeba czekać. Żadna z nas tego nie lubi
MMM jak się czujesz? Jak samopoczuci?
Makowa, czyli jednak idziecie na to badanie w sumie to dobrze. Już będziecie mieli obraz negatywnych starań"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Szarlotka, kochana juto czekam na informacje odnośnie bety nie zamartwiaj się na zapas
Elina zgodzę się z Makową, że trzeba czekać. Żadna z nas tego nie lubi
MMM jak się czujesz? Jak samopoczuci?
Makowa, czyli jednak idziecie na to badanie w sumie to dobrze. Już będziecie mieli obraz negatywnych starań
uważacie że powinnam zrobić test z apteki w dzień miesiączki a 12 lutego bete??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
I przez 10 dni masz go brać? Lekarze zazwyczaj zalecają żeby po 10 dniach brania zrobic bete i jak bedzie pozytywna to brać dalej a jak negatywna to odstawic.
Ukija tak idziemy 9ego. Zobaczymy co pokażą wyniki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:32
-
Makowa_Panna wrote:Już sama nie wiem. Na Twoim miejscu to zrobiłabym test w 28dc. Jak wyjdzie to super, ale jak nie to ponowiłabym w dzień po odstawienia dupka.
tak mam brać od jutra przez 10 dni do 12 lutego i 12 lutego zrobić bete. ale chyba zrobię tak jak mówisz czyli to będzie niedziela ta i zrobie z apteki a 12 lutego z bety już nie mogę wytrzymać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Btw. Dziewczyny ja coś mam dziś jakaś jednodniowa doline mam wrażenie, że lipa..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa ale jakoś tego nie czuje sama nie wiem..."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Rozumiem Cie doskonale. Też zawsze czekająć na to żeby @ nie przyszła mam takie chuśtawki nastroju. Apogeum doła mam w dniu nadejścia @. Chodze i rycze i przez kolejne kilka dni sie z tego wygrzebuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:00
-
Ukija wrote:Remonty! Jak ja uwielbiam robić remonty. Ponoć mam wyczucie stylu więc pomagam wszystkim zaaranżować wnętrza
A pomozesz mi?
Mam ciemne meble w salonie i lozko (komplet) taki ciemny braz. Okna tez mam brazowe i podloge ciemne panele.. Jaki kolor scian by ozywil ten pokuj? Ja juz nie mam pomyslow...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Kochane przeraziłam się znowu bo przed chwilą zobaczyłam na wkładce brązowy skrzep, bardziej glut z tak jakby brązowymi nitkami..Mdłości mnie męczą od kilku godzin. Chyba się znowu zaczyna
A robilas bete czy tylko ten jeden test z cieniem?
Bo moze na tescie wyszedl cien bo np test ciulowy? A ty dostajesz normalny okres?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp