Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
MMM2016 wrote:Jak plamisz to idź do lekarza. Może to nie jest nic groźnego ale ja w poprzednim cyklu zaczęłam plamić na lekko brązowo i skończyło się ciążą biochemiczną.
Tak widziałaś wczoraj mój pozytywny testJa w poprzednim cyklu miałam podejrzenie ciąży biochemicznej, bardzo wczesną ciąże lub wadliwy test ponieważ na usg w 30 dc nic nie było widać
-
Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka -
Makowa_Panna wrote:Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka
dzisiaj 22 dc4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Makowa_Panna wrote:Elina dobrze, że temperatura sie utrzymuje na wysokim poziomie. To dobry znak, ale ciężko stwierdzić czy to ciąża. Temp jest wysoka do okolic @. Dopiero przed spada. A kiedy powinna przyjść?
Czekaj cierpliwie. Trzymam kciuki żeby była fasolka
22 dc jest dzisiaj czyli za 6 dni ale ze względu na to że od jutra biorę dupka to nie wiem ale wydaje mi się że ok 15 lutego tylko nie wiem jak t rozszyfrować czy kierować się cyklem czy dupkiem.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Makowa_Panna wrote:Na Twoim miejscu zrobiłabym test albo poszła na bete w dniu spodziewanej @. Wiem jak ciężko jest czekać, ale nie ma innego wyjścia.
ale dzień spodziewanej to dzień 28 cyklu czy trzy dni po zakończeniu dupka?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka, kochana juto czekam na informacje odnośnie bety
nie zamartwiaj się na zapas
Elina zgodzę się z Makową, że trzeba czekać. Żadna z nas tego nie lubi
MMM jak się czujesz? Jak samopoczuci?
Makowa, czyli jednak idziecie na to badaniew sumie to dobrze. Już będziecie mieli obraz negatywnych starań
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:Szarlotka, kochana juto czekam na informacje odnośnie bety
nie zamartwiaj się na zapas
Elina zgodzę się z Makową, że trzeba czekać. Żadna z nas tego nie lubi
MMM jak się czujesz? Jak samopoczuci?
Makowa, czyli jednak idziecie na to badaniew sumie to dobrze. Już będziecie mieli obraz negatywnych starań
uważacie że powinnam zrobić test z apteki w dzień miesiączki a 12 lutego bete??4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
I przez 10 dni masz go brać? Lekarze zazwyczaj zalecają żeby po 10 dniach brania zrobic bete i jak bedzie pozytywna to brać dalej a jak negatywna to odstawic.
Ukija tak idziemy 9ego. Zobaczymy co pokażą wyniki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 18:32
-
Makowa_Panna wrote:Już sama nie wiem. Na Twoim miejscu to zrobiłabym test w 28dc. Jak wyjdzie to super, ale jak nie to ponowiłabym w dzień po odstawienia dupka.
tak mam brać od jutra przez 10 dni do 12 lutego i 12 lutego zrobić bete. ale chyba zrobię tak jak mówisz czyli to będzie niedziela ta i zrobie z apteki a 12 lutego z bety już nie mogę wytrzymać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Btw. Dziewczyny ja coś mam dziś jakaś jednodniowa doline
mam wrażenie, że lipa...
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa ale jakoś tego nie czuje
sama nie wiem...
Rozumiem Cie doskonale. Też zawsze czekająć na to żeby @ nie przyszła mam takie chuśtawki nastroju. Apogeum doła mam w dniu nadejścia @. Chodze i rycze i przez kolejne kilka dni sie z tego wygrzebuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 20:00
-
Ukija wrote:Remonty! Jak ja uwielbiam robić remonty. Ponoć mam wyczucie stylu więc pomagam wszystkim zaaranżować wnętrza
A pomozesz mi?
Mam ciemne meble w salonie i lozko (komplet) taki ciemny braz. Okna tez mam brazowe i podloge ciemne panele.. Jaki kolor scian by ozywil ten pokuj? Ja juz nie mam pomyslow...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Kochane przeraziłam się znowu bo przed chwilą zobaczyłam na wkładce brązowy skrzep, bardziej glut z tak jakby brązowymi nitkami..Mdłości mnie męczą od kilku godzin. Chyba się znowu zaczyna
A robilas bete czy tylko ten jeden test z cieniem?
Bo moze na tescie wyszedl cien bo np test ciulowy? A ty dostajesz normalny okres?
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp