Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Myślisz? Chociaż strasznie boje się porażki. Póki co nic na to nie wskazuje ale trzeba mieć tą opcję też w myślach żebym się nie załamała. Ale ja zawsze powtarzam, nadzieja umiera ostatnia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija - faktycznie, ostatnio mniej piszę na tym wątku ale czytam każdy post
Jestem trochę w zawieszeniu, bo czekam na pierwsze usg w ciąży i dopiero się dowiem czy wszystko ok...i wtedy coś więcej napiszę
Na wykresach się udzielam bo to jest "mój" temat
Dosyć intensywnie się tym interesuję, sporo czytam, mogę pomóc a jeszcze sama się uczę
Ale, tak jak pisałam powyżej, czytam Was cały czas, trzymam kciuki za Was wszystkie i każdą z osobna
Ściskam
-
Teta, ja mam ochote już zatestować 10 dpo także dobrze Cię rozumiem. A sikaniec czy beta? Czekamy na informacje
MMM no ja wiem, źe czytasz a pewnie też bym była w zawieszeniu tak jak Ty Ja wiem, że znasz się na wykresach af Twoje słowa o moim podniosły mnie na duchu jak już miałam chwilę kryzysu Na informacje o fasoli czekam już z niecierpliwością i w piątek będę jej wypatrywała na obu tematach swoją drogą znowu mam ten dziwny śluz o którym Ci pisałam jak byłam w 5dpo
Szarlotko kochana, jest cień! Jest już dobrze! Za kilka dni zatestuj znowu i wtedy będzie wszystko jasne na spokojnie, bez spinania sięSzarlotka123, Teta lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka123 wrote:Ja dzisiaj mam straszny spadek, na 36,5. Jeszcze nigdy nie miałam takiej tempki. Rano zrobiłam test i.. cień drugiej kreski. Kochane nie chce się na nic nastawiać i zapeszać dlatego na spokojnie poczekam. Na razie wracam do brania dupka 3x dziennie jeśli nie dostanę @.
Teta, testuj, czekam niecierpliwie na Ciebie
MMM dawaj znać od razu, na pewno będzie wszystko ok dlatego czekam na dobre informaje
hey dziewczyny mam pytanie w czwartek wzięłam ovitrelle od wczoraj mam wzdęcia, zatwardzenie jestem zmęczona wieczorem nie mogę spać a rano wstaje ok 10:00, i w nocy koło 4:00 i 5:00 chdzę do ubikacji nigdy wcześniej w ocy nie wstawałam do ubikacji wczoraj miałam temp 37,5 a dzisiaj mam 37,2 czy to mogą być wczesne objawy ciąży czy to po ovitrelle?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:Elina nie mam pojęcia co to są za tabletki nigdy z nich nie korzystałam więc niestety nie pomogę. Ile jesteś dni po owu?
Tak wygląda test, może coś zobaczycie
http://zapodaj.net/03fe33c7c99ba.jpg.html
Ukija, bez spinania ale tak się boje, że znowu będzie biochemiczna Chociaż wcześniej nie miałam takiej tempki i różowych lekkich plamień, same brązowe..
nie wiem ile dni po owu bo w czwartek dostałam ovitrelle na pęknięcie. a co dwoich plamień to może być związane z implantacją ale zrób bete i wtedy będziesz wiedzieć co i jak.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:Elina nie mam pojęcia co to są za tabletki nigdy z nich nie korzystałam więc niestety nie pomogę. Ile jesteś dni po owu?
Tak wygląda test, może coś zobaczycie
http://zapodaj.net/03fe33c7c99ba.jpg.html
Ukija, bez spinania ale tak się boje, że znowu będzie biochemiczna Chociaż wcześniej nie miałam takiej tempki i różowych lekkich plamień, same brązowe..
według mnie nie widzę nic ale lepiej idź na bete i będziesz pewna ja nie ufam do końca testom z apteki.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:Jutro powtórzę i pójdę na betę. Może też wpływ na kreche ma to, że robiłam test z drugiego moczu nie pierwszego.. No nie wiem, zobaczymy. Na razie na spokojnie.
idź na bete kochana. nie nakręcaj się żebyś się nie rozczarowała. beta daje pewność 100% a test z apteki to 50 na 50Szarlotka123 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Teta i jak tam zrobiłaś test?
Szarlotka aaa! Świetna wiadomość! Trzymam kciuki żeby kreska ciemniała Daj znać jak będziesz mieć wyniki bety!
Skorpionek u mnie to zawsze osnacza nadchodzącą @Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
skorpionek82 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy możliwa jest ciąża przy tym jak podczas podcierania się jest śluz jakby zabarwiony na brąz tym bardziej że mam dzisiaj termin@
a robiłaś test bete to może byc oznaka implantacji a może być @ więc lepiej poczekaj i zobacz co się dzieje jak będzie kilka plamieńprzez następne dni to idź sobie np za 2 dni na bete a jak mocno to@4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Mieliśmy z B dziś jechać na badanie nasienia i nici z tego. Przyjechał jakiś dyrektor z Warszawy i zwołał zebranie po pracy. B też musi na nim być. Myślałam, że sie wsciekne! No nic teraz jesteśmy umowieni na 15. Muszę przez to też przełożyć wizyte u gin. Ech...
-
I dopiero jak Wam napisałam to mnie olśniło, że okoł 11 mam owulacje a przed badaniem trzeba zachować abstynencje. Na szczęście w innej klinice ( którą też poleciła gin) mieli wolny termin na 9.02. To juz lepiej pasuje.
-
Makowa_Panna wrote:I dopiero jak Wam napisałam to mnie olśniło, że okoł 11 mam owulacje a przed badaniem trzeba zachować abstynencje. Na szczęście w innej klinice ( którą też poleciła gin) mieli wolny termin na 9.02. To juz lepiej pasuje.
ale astynencja musi być 2-7 dni. my mieliśmy 3 dni i wszystko wyszło dobrze. a zwykłe badanie nasienia czy badanie wspomaganego komputerowo badania nasienia- SCA. my robiliśmy obydwa to drugie ok 180 zł ale leprze bo bardziej dokładne i nie trzeba nic powtarzać.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
skorpionek82 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy możliwa jest ciąża przy tym jak podczas podcierania się jest śluz jakby zabarwiony na brąz tym bardziej że mam dzisiaj termin@
Czy ja wczoraj nie widziałam Twojego pozytywnego testu????????????????????