Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija..... to obie mamy dziś "dolinę"
Z tym, że ja chciałabym mieć Twoją (37,00) bo moja dzisiaj to 36,75
Ale i u Ciebie i u mnie - temperatury nad linia pokrywającą.
Wniosek jeden: ja liczę, że Ty nadal masz szansę na dwie kreski a ja - że ciąża będzie rozwijała się prawidłowo
-
Szarlotka123 wrote:Kochane przeraziłam się znowu bo przed chwilą zobaczyłam na wkładce brązowy skrzep, bardziej glut z tak jakby brązowymi nitkami..Mdłości mnie męczą od kilku godzin. Chyba się znowu zaczyna
Kochana połóż się i odpoczywaj nie martw się na zapas. Leż kochana. Ja od czwartku leże w łóżku i mam zamiar leżeć do 12 lutego aż do bety tylko wstaje 10 lutego na posiewu do lekarza. Mam tak ukochanego męża że robi mi śniadania obiadki i kolacyjki. Leż słońce i odpoczywajSzarlotka123 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:rosax robiłam tylko test, jutro powtórzę ale tempka i plamienia wskazują na zagnieżdżenie.. no nie wiem.
Tak, okres dostaje normalny.
Elina, pozazdrościć męża Właśnie się kładę i będę leżeć. Co ma być to będzie..
A bierzesz duphaston lub luteine ?4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:rosax robiłam tylko test, jutro powtórzę ale tempka i plamienia wskazują na zagnieżdżenie.. no nie wiem.
Tak, okres dostaje normalny.
Elina, pozazdrościć męża Właśnie się kładę i będę leżeć. Co ma być to będzie..
Nie myslmy od razu negatywnie. Moze blizniaczki chca sie lepiej wgrysc w sciane lez odpoczywaj! A ja trzymam kciuki by bylo ok!Szarlotka123 lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Szarlotka123 wrote:Tak, mam dupka 2x dziennie.
Kochana jak masz możliwość i nie pracujesz to poleż z dwa dni w łóžku i ruszaj się delikatnie. Ja rozmawiała z mężem i stwierdziliśmy że taka ciąża wywołana lekami jest bardzo wrażliwa i stwierdziła że ją będę leżeć i traktować swoją ciążę jak zagrożoną gdyż to ciąża po lekach i nie jest według mnie tak silną jak ta bez leków naturalna.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:Mdłości mi się teraz strasznie nasiliły, do tego kręci mi się w głowie.. Bardzo dziwnie się czuje. Cały czas sprawdzam śluz, jest normalny i jest go dużo.. To było takie jakby jednorazowe, ale i tak się przestraszyłam.
Jak jest go dużo i jest normalny to się nie bój poleż z dwa dni zrób bete i będziesz wiedzieć co i jak.Szarlotka123 lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka123 wrote:Madzia, widziałam to wczoraj. Mało się u nas odzywasz, co u Ciebie?
Elina, włączyłam sobie właśnie dziennik bridget jones dla odprężenia
Molyx dam znać Kochana4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Szarlotka, nie odzywam się, bo generalnie u mnie bez zmian. Owulacji nie było prawdopodobnie bo testy wychodziły cały czas negatywne. Czekam na @. W środę idę do nowego ginekologa, wieczorem mam wizytę. Po wizycie na pewno się odezwę i zdam relacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2016, 21:58
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze dzis wytrzymalam;) nie skrecilam do apteki po test;) ale jutro juz chyba zrobię, przy córeczce mi wyszedł pozytyw dopiero w 6 tygodniu, wcześniej negatyw a ze to byl pierwszy cykl zaraz po slubie i stwierdziliśmy ze sie nie zabezpieczamy i jak sie uda odrazu to super a jak za 3 miesiące to tez ok;) no i zrobilam test w dniu @ i negatyw; ) a tu potem niespodzianka; ) a teraz jak planujemy to gorzej... no ale może tym razem;) dobra sie rozeleklam;) Szarlotko jak tam?9.06.2014 Nasza Kruszynka 55cm i 3200g szczęścia; )
Czekamy na nasze drugie Szczęście ... ♥ -
madziara0080 wrote:Szarlotka, nie odzywam się, bo generalnie u mnie bez zmian. Owulacji nie było prawdopodobnie bo testy wychodziły cały czas negatywne. Czekam na @. W środę idę do nowego ginekologa, wieczorem mam wizytę. Po wizycie na pewno się odezwę i zdam relacje
kochana trzymam kciuki. jakie leki bierzesz?
ja clo, dupka ovitrelle i jakieś dodatkowe zastrzyki dostałam na porost pęcherzyków bo clo nie zadziałało. polecam lekarzy którzy mają doświadczenie z leczeniem niepłodności.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Teta wrote:Jeszcze dzis wytrzymalam;) nie skrecilam do apteki po test;) ale jutro juz chyba zrobię, przy córeczce mi wyszedł pozytyw dopiero w 6 tygodniu, wcześniej negatyw a ze to byl pierwszy cykl zaraz po slubie i stwierdziliśmy ze sie nie zabezpieczamy i jak sie uda odrazu to super a jak za 3 miesiące to tez ok;) no i zrobilam test w dniu @ i negatyw; ) a tu potem niespodzianka; ) a teraz jak planujemy to gorzej... no ale może tym razem;) dobra sie rozeleklam;) Szarlotko jak tam?
kochana to idź na bete i będziesz pewna na 100%4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Teta wrote:Elina chyba tak bede musiala zrobic;)
oczywiście jeżeli z apteki tak późno u cb wykrywają ciąże to po co czekać i się stresować idź spokojnie jutro na bete i będziesz wiedziała na 100% i bez czekania i bez stresu kochana ściskam gorąco trzymam kciuki napewno będzie pozytywnaTeta lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
MMM dolina po całości. U Ciebie wiem, że wszystko będzie w porządku. To że temp powyżej lini to bardzo dobry znak
Teta maszeruj po teścik jutro i sikaj nadal czekamy z niecierpliwością na informacje
Szarlotka chill i relaksik. Bete zrób, jak odbierzesz wyniki to będzie szeeeeroki uśmiech. Mówię Ci"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:MMM dolina po całości. U Ciebie wiem, że wszystko będzie w porządku. To że temp powyżej lini to bardzo dobry znak
Teta maszeruj po teścik jutro i sikaj nadal czekamy z niecierpliwością na informacje
Szarlotka chill i relaksik. Bete zrób, jak odbierzesz wyniki to będzie szeeeeroki uśmiech. Mówię Ci
ukija a ty jak się cujesz co tam u cb piszTeta lubi tę wiadomość
4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
Elina, dziewczyny ja już raczej cykl w plecy no ale przynajmniej znam swoje ciało
Od razu wiedziałam, że szczyt śluzu (2 dni przed wyznaczonym przez ovu) sugerował moją owulacje i że nie mam aż takich długicj cykli. Chociaż taki plus...
Ale szyjka nadal wysoko, a krew (dosłownie bez skrzepów tylko przy samobadaniu szyjki, dziwne zobaczymy jak się potoczy to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 07:16
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"