Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe ja w pracy jestem wstaje przed 6 więc nie mam jak tylko ukradkiem tak zaglądam
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Hehe do nadeobienia ! A jak spomopoczucie ? U mnie podobnie jak wczoraj aczkolwiek troszkę lepiej
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Moje jakies ciulowe... Pogoda sie zniszczyla.. Pada i pada a wczoraj jeszcze slonce palilo... No nic jade do pracy.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Hej. Ale się napisaliście my na szczęście mieszkamy sami, mamy malutkie 2 poKojowe mieszkanko od roku przed ślubem. Chwile mieszkaliśmy u teściów podczas remontu i myślałam ze sie wykończe :d co do cyklu to mój zdecydowanie dziwny jak poprzedni był książkowy to teraz skoki jak u Małysza ;d
Trzymam kciuki za testujace w najbliższym czasie -
nick nieaktualny
-
O rany, ale miałyście przygody z teściami Ja z moim małżeństwem nie jesteśmy, ale ponad 5 lat mamy swoje mieszkanie. Oczywiście jego rodzice coś zagadywali, żeby zrobić tak, że oni mojemu facetowi kasę dołożą i mieszkanie będzie jego, a ja za moją część abym sobie auto kupiła Taki wał!!! A potem bym miała gówno do gadania, bo mieszkanie przecież nie moje! I żyjemy sobie po swojemu:) Ogólnie źle z nimi nie mam.
Życzę miłego dnia :* -
Dziewczynki no wariujecie niezle z tym pisaniem.
Widzę Rosax ze jesteśmy chyba najdziwniejszymi przypadkami na świecie
Ja zrobiłam rano test owu i bladziutka kreseczka, wiec poziom lh spada...
Tempka rosnie i niech rośnie dalej
Dziś termin @ ale nie ma co robić testu skoro test owu negatyw...
Czekamy dalej...u Ciebie Rosax tez trzeba czekać i zobaczyć co przyniesie czas...
Tylko kiedy znów testować hahh
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Cześć dziewczynki miłego dnia życzę i zdrówka dla Was
Czytam Was regularnie, bo jak odpuszczę, to nie nadrobie, tak płodzicie posty Tylko u mnie zapierdziel z pracą
Ale temperatury macie poowulacyjne świetne. Niech wszystkie zakończą się zielona kropa.
Rosax widziałam Twoja podpaske Jak dla mnie to nie jest krwawienie, nie są to rowniez ciemno brązowe plamy. Nie miałam plamienia implantacyjnego, ale z opisów na to wygląda. Niech Kropek i moc będzie z Tobą
Dobra mam pytanie. O 4 w nocy wstawałam siusiu. A o 6:40 robiłam pomiar. Czy to oznacza się jako zaburzoną temperaturę?rosax3 lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax jesteś w ciąży! Kawa już dużo znaczy. Ale z plamieniem i tak powinnaś iść do lekarza w mojej opini. To nie musi znaczyć nic złego ale warto sprawdzić niż się zamartwiać
Borsuk dobrze że się nie zgodziłaś. Lepiej złożyć się niż później w kłótni słuchać że to jego mieszkanie. Bo często tak jest niestety
Beatum niestety zaburzona. Conajmniej 4 godziny spoczynku bez gwałtonych ruchów. Chociaż ja każdej nocy walczę z moim o pościelbeatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyU nas tez nie ma walki bo każdy ma swoją bo ja uwielbiam się zawijac w kokon hehe ale nie wiem czy takos jakoś coś ale 2 noce pod rząd takie mnie dreszcze przed spaniem przechodzą ręce i stopy na okrągło zimne. Dziewczyny od rana mnie co chwile mdli!!?
borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny