Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
o losie... A u mnie było tak że nie dało się zamka do tych drzwi wstawić, chyba że zasuwkę taką, ale z Moim wpadliśmy na pomysł, żeby klamkę z zewnątrz wyjmować i od środka zamykać drzwi i już Wiesia do nas nie weszła bez pukania
Magduullina lubi tę wiadomość
-
A o kontrolowaniu mnie kiedy wychodzę, kiedy przychodzę to nie zapomnę nigdy. Ciężka kobieta i tyle. Ale teraz mamy swoje M i jest fajnie, robimy co chcemy, nago biegać po mieszkaniu możemy, doczekałam się też psiego pupila, bo u teściowej było by to niedopuszczalne. Jest tak jak sobie wymarzyłam, skromnie ale na swoim
-
nick nieaktualnyHehe dziewczyny ważne ze to juz za wami moja teściowa tez parę razy się wtracała ale puściły mi nerwy raz przytoczę świetna sytuacje przyszła do nas i mówi mi ze pajęczyne mam na suficie i ja zmiotla spoko mowie dziękuję ale ja pajęczyne miałam tylko w jednym rogu pokoju poszłam na następny dzień do nich na górę była jej córka akurat i przy niej na lajcie ze spokojem mowie nad schodami mama ma pajęczyne na suficie w cholu, w kuchni no i tak chodziłam z miota i cala miotla była zajebana z pajęczyne i mówię że przyszłam tylko podziękować za to ze mi ta jedna zmiotla tak juz przestała
patrzeć mi po kątach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:34
Księżniczk@ lubi tę wiadomość
-
No i jednak zrobilam test..
jest bielszy niz ten przed wczoraj wieczorem.. Powtorze w piatek ale juz watpie bo ten cien z wczoraj i poniedzialku powinien sciemniec juz dzis..
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Ona nam klucz schowala i udawala glupia ze nie wie gdzie jest... ;/ wrrr
Ale w koncu znalazlam u niej w szufladzie.. Wiem nie powinnam ale jak ona moze to czemu ja nie? A pozniej awantura te jej w pokoju grzebiemy wiec moj bez zastanowienia "bo ten klucz nam liscik zostawil ze schowal sie u ciebie w szufladzie" i uaczal sie smiac. I juz go sama wyciagalam za kazdym razem jak wychodzilismy no i drzwi zawsze zamykalam..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyNo rosax może jeszcze będzie zaskoczenie kochana.
a ja jutro jak test wyjdzie negatywnie to się wkurze normalnie bo takie cienie -wczorajszy mój test to od razu coś się niby pokazała dziś spojrzałam na niego to jest kreseczka blada bo blada ale śmiać mi się chce z samej siebie ze w tamtym cyklu to sobie raczej wmawialam ze coś jest na teście. Ale wiem jedno ze poprostu jak dla mnie nie jest to jednoznaczne powtórzymy zobaczymy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Leci ale to nie jakas spora ilosc.. Wczoraj zalozylam podpaske na caly dzien i ona byla brudna tylko tzn bylo jej tak minimum.. A nawet nie mam jak do lekarza jechac
zostawilam portfel z dokumentami u meza w aucie...
jezdze od poniedzialku bez prawka i nie mam karty od ubezpieczenia ani dowodu.. Kompletnie nic..
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Wiem ze jestem obrzydliwa ale tu jest moja podpaska. Nie widac krwi ani niczego obrzydliwego
wiec tylko dla chetnych. To ta po calym wczorajszym dniu czyli drugi dzien krwawien..
https://naforum.zapodaj.net/e01a082f8275.jpg.html
07.11.2012 Julian
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
z rana tyle lektury
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dlatego @ nie zaznaczam jeszcze. I brzuch nie boli i temp nie spada na @. No nic zero objawow.. Ani na jedno ani na drugie. Ale kurcze czuje ta ciaze nawet jesli jest i ma splynac wiem ze jest. Tylko przez kawe i ten cien... Za kazdym razem nie moge wypic kawy.. Juz 2 dzien odrzuca mnie od niej.. Wypijam pol szklanki i mam ja w gardle.. Tak za kazdym razem bylo dlatego wydaje mi sie ze teraz tez sie udalo. I jesli przectucie mnie nie myli to kuzwa kropku prosze werznij sie i trzymaj u mnie! Tatus i braciszek oczekuja cie tak samo jak ja!
Magduullina, borsuk, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Hej Dziewczyny ale nastukałyście
Co do mieszkania z którymi kolwiek rodzicami to nigdy! Szczerze? 5 dni w tygodniu pracuje z ludźmi. Ciągle roznawiam i jak bym miała wracać do domu i uskuteczniać głupie gadki np z Teściami to bym zwariowaładodatkowo nie lubie jak któreś z rodziców wie za dużo. Swoje brudy pierze się w swoim domu
nadzieja_86, Księżniczk@, Magduullina, borsuk lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"