Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja dziękuję że pytasz. Mój ciagle chory i na antybiotykach a ja się w sumie czuje już ok o 22 ostatnia dawka antybiotyku dziś mnie jajniki bolą. To będzie dłuuuuugi cykl a Ty jak siè czujesz? Kiedy test robisz?
Rosax uda się! Chcieć to móc!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Borsuk to owu przed Toba ja mam 31-32 dniowe i owu mam ok 19 wiec spokojnie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyNadzieja dziękuję tak przeszły tylko oslablam. Cały czas czuje ten prawy jajnik masakra oby to nie torbiel w podbrzuszu czuje jakby coś mrowilo dziwne to wszystko... Idę spać kochane moje wyspijcie się! :-* dobranoc miłych snów.
Rosax kochana będzie zielono i plamienie minie! -
Ukija oj niech szybciutko się wyleczy dużo zdrówka życzę !
Ukija wiesz po wykresie i moim samopoczuciu (osłabienie, opryszka - mozna być w ciąży? dobrze ze gorączki nie mam) to jakoś tego nie widzę aczkolwiek nie zmienia to faktu ze bardzo chcem dzidziusia w niedziele powinnam mieć @ to może wtedy jak się nic nie zmieni hehe a mi nic takiego znaczącego/uporczywego nie dolega
Magdulina a to może z tego była owu i dlatego pobolewa
Borsuk a ja ma cykle 31 a owu w 17 dc także wszystko przed Tobą
A dziewczyny wczesniej czytałam, ze opryszka może się przenieść i nie nalezy jej dotykac mam plasterki to nie mam kontaktu i nie dotykam jej chyba teraz nie bede szyjki sprawdzac, żeby ewentualnie przez przypadek wirusów nie przenieść też tak sądzicie?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
nick nieaktualnyCześć kochane. Długo nie pisałam bo niestety praca i praca. zrobiłam test 9 wyszedł negatywy a @ jak nie było tak nie ma. już nie wiem o co tu chodzi. co jakiś czas pobolewa mnie podbrzusze. Chyba nie ma sensu robić testu teraz. A wy jak myślicie?
-
Dorotka a jak długie masz cykle?
#Dorotka# lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane moje :*
Byłam dziś na monitoringu i troszkę jest mi smutno Ogromnym plusem i bardzo mnie to cieszy, że owulacja była wczoraj lub przedwczoraj ale martwi mnie fakt, że były w czwartek i w piątek, później już nic i martwi mnie, że to za mało lekarz powiedział, że mogliśmy wczoraj poprawić, ale jeszcze nic nie jest przesądzone. Ale mi mimo wszystko tak jakoś smutno i wydaje mi się, że znów się nie uda i to przez nasze lenistwo
Rosax - wierzę, że plamienia ustaną i wszystko wróci do normy :*
Ukija - Twój wróci do formy ze zdwojoną siłą i zrobi się u Ciebie zielono :*
Szarlotka - cudowne zdjęcia fasolki :*
Tulipanowa
-
Dorotka to długo już ja bym powtórzyła test !
Madziara to super, ze owu była !!! Ale jak było to żołnierzyki poczekały te 2 dni także nie smutaj się A jak wyjazd pewnie wypoczetaJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Tak cudownie !!! Dorotka a masz jakieś dolegliwości?Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Nadzieja dziękuję. Mam nadzieje że już wyzdrowieje bo tak się wkurzam na to wszystko. Frustracja 100% ja kiedyś czytałam źe dziewczyna po opryszczce zoeientowała się że coś jest nie tak i była w ciąży także wszystko jest możliwe nie ma co gdybać tylko wytrwać do niedzieli i robić testa Lepiej nie sprawdzaj a jak już nie postrzymasz się to bardzo dokładnie umyj ręce, tak myślę
Dorotka ja też bym zatestowala na Twoim miejscu jutro
Madzia tak myślałam co tam u Ciebie żoĺnierzyki mogà poczekać więc nic przesądzone nie jest trzymam kciuki za Was! a Mój wróci za pół roku może i ja też ech trudno się mówi. Jak tak dalej pójdzie to kupujemy mieszkanie przynajmniej. W czerwcu lub lipcu"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyoprócz podbrzusza to nic na razie nie czuje w tamtej ciąży też tak miałam że te dolegliwości przyszły po pewnym czasie. zgupieje zaraz od tego wszystkiego może owu się przesuneła albo już nie wiem, tamten test też mi wyszedł dopiero po pewnym czasie jeszcze nadzieje mam
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorotka to historia lubi się powtarzac takrze zaciskam kciuki !
Madziara tak wspólny czas we dwoje jest potrzebny cementuje związek hehe teraz to owocnie !
Ukija to ja się powstrzymam z tym badaniem szyjki teraz i juz nie bede ryzykowac. Historia o opryszcze napełnia mnie optymizmem Mieszkanko kupujecie ? własny kąt ale fajnie urządzanie itd a to fakt zaprzątniecie głowy czymś innym pomaga nawet taką wypowiedź słyszałam gin w tv.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 22:30
#Dorotka#, madziara0080 lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
Madzia powiem Ci że Teściówka jak zaszła w ciążę to akurat przeprowadzała się marzy mi się własny kąt a nie wynajem. Chciała bym wigile robić we własnych 4 ścianach z caaaałą rodziną może to tam coś się podzieje?
Dorotka nie namawiam widzę że masz takie podejście jak ja. Znaczy się bez emocji. Jak mam być w ciąży to i tak będę nie ważne kiedy zatestujemadziara0080 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Nadzieja serio chyba nawet na fioletowej czytałam o tym tak się zadumałam nad tym musisz teraz wierzyć że ona tam jest i sobie rośnie
No chcemy kupić. Już rok temu się staraliśmy ale nie dostaliśmy kredytu bo jak to analityk powiedziała. Nie formalny związek... teraz mam nadzieję że się uda uzbierało się trochę kasy i czas w coś swojego inwestowaćnadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny