Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znów drzemkę w pracy miałam... Kurczę coś wszystkie takie senne chodzimy. Mnie podbrzusze nie ze boli ale kuje mnie raz z lewej raz z prawej. Czuję się taka jakaś pełna w podbrzuszu, ja testuje za tydzień, chyba że małpa przylezie.
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze godz. i do domu jupi jak się poloże to chyba jutro rano wstane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:31
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Teraz to już pół nic mi się nie chce tylko przytulić do podusi. Czemu chorobsko jakies się przyplatalo tak to bym miała nadziejęJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Oby @ nie przyszła było by cudownie kurczę czuję się taką zmęczona A od 9 nic nie robię, spałam coś zjadłam i tak jakoś minęło. Cały czas myślę czy jakaś fasolka sobie we mnie będzie rosła. Może zbytnio się nakrecilam.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Księżniczka myśl sobie ze rośnie i niedługo pomaga Ci rączką na usg
Wizualizacja sprzyja relaksowi i pozytywne mu nastawieniu.
Ja wypiłam kawkę i się rozruszalam.
Zrobiłam tortille, a zaraz ruszam na masaż a potem z 1.5h na siłowni żeby trochę kalorii spalićKsiężniczk@, Księżniczk@, Magduullina lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyAurellka ja też ćwiczyłam ale bardziej tak sama w domu później jakoś synek zaczął tylko raz spać i zrezygnowałam w ramach ugotowaniu obiadu i wysprzatac porządnie domu... A teraz to czasem i zdarza się tak ze wogole nie śpi i trzeba jakoś sobie czas organizować a i tak człowiek nawet zapomniał jak smakuje ciepła kawa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAurellka ja niestety nie mam takiej możliwości ponieważ mąż pracuje od 7 ale powrót do domu jest różny tzn pracują aż skończą raz to jest 16 raz 19 a nie raz po nocach wraca. Sam nie wie kiedy skończy. a niestety nie mam z kim młodego zostawić. jednym słowem mam cały czas ogonek za sobą (synka) no ale cóż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 17:24
-
nick nieaktualnyZ tym spaniem coś jest na rzeczy, bo ja ledwo już siedzę, oczy same się kleją i ze wstrętem myślę, że to dopiero wtorek, a do weekendu jeszcze 3 dni. Poza tym @ robi mi psikusy, bo dziś 6dc i wczoraj już nie plamiłam, a dziś znowu.
Kupiłam za to termometr i zacznę mierzyć tempkę.Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość