Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria- będzie kolejny wykres do obserwowania
Test owulacyjny po raz kolejny negatywny Przy kolejnej wizycie u gina zagadam o monitoring, bo kurde coś tu nie gra!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48d9c3a59c2c.jpgMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elaria tak wykresik bedziemy kibicować !!!
Borsuk a cały czas robisz testy owu czy pominęłaś jakiś dzień może wtedy była? Ogólnie co do monitoringu to całkiem dobra sprawa zobaczy wszystko gin i bedziesz spokojniejsza wiesz zdarzają się tez bezowulacyjne. Ja z monitoringu jestem zadowolona wiadomo wszystko troszkę czasu zajmię i najlepiej kilka cykli obserwowac bo nie wszystki muszą być takie same o ile jest coś na rzeczy bo jak nie to wiadomo nie ma co sobie główki zaprzątać kochana
Aurellka przeziębienie pęcherza uff tez miałam kiedyś ehh nie lubie draństwo męczy
Magdulina jak się czujesz? Nerwy przeszły?
Księżniczka senność minęła ?
Ja po pracy się położyłam łykłam 2 witaminy C i jakoś lepiej i nawet opryszka niby jest ale taka mała wyjątkowo zawsze się zbierała jak bombowiec a teraz spokojnie pozatym stosuję te plasterki dobrze ze miałam w zapasie są super i mierzyłam temp. nie mam gorączki więc jakieś osłabienie uff to dobrze myślałam, że to już grypa teraz na wieczór też wezmę witaminkę i ciepła herbatkę
Magduullina lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
A gdzie tam zasne jak tylko poloze głowę na czymś miękkim i już ululana do snu. Po powrocie z pracy byłam na lodach z mezusiem - stwierdził że jakaś nerwowa jestem i albo zabierze mnie na lody ale czekoladą we mnie rzuci żeby nie była niebezpieczna dla niego
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
-
Czytam was i od razu mi lepiej bo też zasypialam na stojąco. A tu córke że szkoły odebrać, dwie godziny przy zadaniu, fryzjer, teraz trzeba śniadanko przygotować x3 no i trochę luzu. Pewnie padne jak 5groszy
Moja tempka marna, ciągle mi zimno, cycątka zaczęły dziś boleć..
-
Hej Dziewczyny, a właściwie moje śpioszki ja też bym ns siłkę polszła. Czas o siebie zadbać. Tak cały dzień o tym myślę
Rosax jak tam plamienie? Powiedz mi że go nie było już a będzie balsam dla oczu
Elaria ja też mam jakieś dziwacztwo zwiąxane z @. 6 dni miałam, a dziś jeszcze kilka plamek myślicie że może to przez antybiotyk?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Niestety ukija ale bylo.. Dzis chcialam sprawdzic czy to @ czy nie nosilam od rana podpaske bleee co chwile chcialam ja juz wymienic ale chcialam sprawdzic ile bedzie no i ku mojemu zdziwieniu bylo tego bardzo malo. Podpaska taka zabrudzona.. Mam nadzieje ze minie. A ten cien okaze sie wlasciwym serduszkiem z raczkami i nozkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:25
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax będzie serduszko malutkie! Nie ma innej opcji! szkoda tylko że to plamienie bo tylko stresu się najesz niepotrzebnie ale zakończy się szczęśliwie
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija a jak funkcjonowałas drugi dzień w pracy? A ten twój jak się czuje
Rosaź własnie bez potrzeby tyle nerwów, stresu gdzie nalezy się oszczędzać. Już widziałam na wykresie z zieloną kropcią kilka dni plamienia, dzidzia się umiejscawia
Anka to masz kogo szykowac ale za to rano wiecej czasu zostaje. Temp. teraz niech się odije i bedzie dobrze
Księżniczka ten Twój wie jak zadbac o Ciebie czekolada/lody uwielbiam
Aurellka zazdroszcze tego masażuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 20:50
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Aurellko nie jestem w stanie określić w jakich dniach wcześniej miałam owulację. Testy ani razu pozytywne nie wyszły, z temperatury też zbyt dużo się nie dowiedziałam. No ale może faktycznie owu dopiero przede mną. Dziś dużo więcej śluzu się pojawiło. Zobaczymy jak będzie jutro.
-
Nawet nie wiecie a raczej bardzo dobrze wiecie jak bym chciala by tak bylo. Mysle pozytywnie i wiem ze kiedys w koncu dobrze bedzie i mam nadzieje ze teraz. W czwartek zatestuje raz jeszcze. Jak kreska nie sciemnieje to.. no wiecie co. Nowe staranka, nowe nadzieje.
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp