Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Będę trzymała kciuki za Ciebie Dorotka!
#Dorotka# lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Fioletowa strona a to mój ulubiny kolor tak wierzę i cierpliwie czekam do niedzieli.
Piękny masz pomysł Ukija z tą wigilią też już chciałaby być u siebie.
Dobranoc dziewczynkiUkija, borsuk lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja czekamy na niedziele dobtmrej nocki kochana"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
My przeprowadzamy się do nowego, ale wynajmowanego w maju. Jednak to już napawa mnie radością bo teraz mieszkamy ze wspolokatorami i jest ciasno i często brudno a teraz będziemy mieli dwa pokoje tylko dla siebie będzie się działo mam nadzieję, że fasolka zamieszka tam z nami.
Jutro mój 35 dc i termin @ wg owu...nie czuję juz nic hahhaa wszystko się pomerdalo i kiedy tu testować znów
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
Aurellka ja od 5 lat wynajmuje. W tym czasie zrozumiałam że się po prostu nie nadaje do współlokatorów. Raz miałam taką parkę to taka wojna w domu była że szok. Jestem pedantyczna. Wszystko ma u mnie swoje miejsce a jak ktoś mi przestawia i brudzi to armagedon teraz 2 lata mieszkam sama z moim i zaakceptowałam że jest nie aż tak porządny jak ja a Wy się przeprowadzajcie. Samemu się lepiej mieszka. Przychodzi czas, że współlokatprzy męczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 23:05
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzien dobry kochane! Jak po nocy?
Ja znow mialam sen glupi.. I znow plakalam cala noc... Tzn w snie plakalam.. I oczywiscie unow przez mojego ahh glupie sny...Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA no i oczywiście widzę za oknem piękny błękit nieba i tak pięknie wszystko się zieleni bosko będzie dziś ładny dzień... Hmm ale głupotę wam powiem normalnie aż sama nie wieże w to co w nocy zrobiłam i nie wiem dlaczego mam taki apetyt wstałam i zjadłam pół paczki śledzi z ogórkiem i czosnkiem co przegryzlam parowka i później sieglam po czekoladki dziewczyny sama byłam w szoku co ja robię... Nigdy nie było że mną aż tak źle żeby jeść w nocy i jeszcze taka mieszankę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:04
-
Hej! A mi się może coś śniło, ale nie pamiętam. Co do własnych mieszkań/domów czyli życia na swoim, jest cudownie od 2 lat jesteśmy w pełni samodzielni nie wynajmujemy nie mieszkamy u teściów i to jest ogromna różnica. Trzymam kciuki żeby i Wam się tak udało! Mamy mieszkanie może małe ale moja wyobraźnia podpowiada mi już żeby rozglądać się kiedyś nad domem Inna sprawa chyba zgubiłam termometr
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jeżeli chodzi o mieszkanie moje kochane to my mieszkamy w domu rodzinnym męża. tyle że jeden duży dom dwa odrębne mieszkania teściowie mieszkają na gorze my na dole powiem wam że jest dobrze ze względu na to ze wszystko jest osobno bo naprawdę podziwiam osoby które działa wszystko z treściami no chyba ze trafia na dobra teściowa ale ciężko hehe bo i tak coś zawsze jest źle... Ale tak jak u mnie to nie ma mowy o jakimś dogryzaniu Czy coś także dobrze jest ale i tak napewno kiedyś coś będzie trzeba wymyślic innego.
-
nick nieaktualny
-
Ja mieszkałam z teściami, my na górze oni na dole, wspólna kuchnia, brak prywatności nawet przy posiłkach ona musiała dosłownie wszystko wiedzieć. Od pytań kiedy miałam okres do pytań co ona ma zrobić nam na obiad? A przecież jesteśmy dorośli chcieliśmy żyć po swojemu, więc się wyprowadziliśmy jak najszybciej się dało. Ale jak macie więcej przestrzeni dla siebie to dobrze, da się tak żyć
-
nick nieaktualnyKochana tak tak coś mi nie pasuje to zamykam drzwi i mnie nie ma od pon do pt pracują oboje także a w weekendy jak są to mnie nie ma bo jeżdżę na zajęcia lub jadę do mamy. Wspólna mamy tylko kotłownie ale to akurat jest do przeskoczenia ponieważ z teściem w tej kwestii się dogaduje a akurat Lubie palić w pięcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2016, 07:19
-
A widzisz u mnie teściowa grasowała po domu cały dzień, wiedziała wszystko, była wszędzie. Ale to już za mną, jednak trauma pozostała, nie umiem z nią się teraz dogadać, jest dla mnie tak irytująca że przestałam nawet próbować. Ale nic kiedyś się może to zmieni. Najgorsze jest to że ona ciągle chodzi za mną i pyta siękiedy dziecko, kiedy dziecko, bo ona chce już mieć wnuka. - jak tu jej nie zamordować w afekcie?
-
My mieszkalismy z tesciowa 8 msc a moje mieszkanie tam to bylo moze z 3 pozniej rano wstalam szlam do rodzicow a wracalam wieczorem kapalam dziecko i szlam spac. Po slubie do czasu urodzenia bylam caly cuas u mamy zadko kiedy z nia w domu pozniej musialam jak jilek sie urodzil ale szczescie ze mama moja mieszka 500m od tesciowej a pozniej poszlismy na swoje jak julek mial 8 miesiecy i tak do teraz. Pamietam ze byla zla bo kto teraz za kredyt bedzie placil za dom...
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Kasiezniczk@ witaj w klubie! nasza to byla taka perfidna ze noca wchodzila nam do sypialni swiatlo zgasic i nawet jej to nic nie robilo ze nago nas widziala w trakcie no swiatlo w nocy powinno byc zgaszone, glupia baba
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp