Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulcia83 wrote:Skorpionek jak ładnie temperatura pnie się do góry u Ciebie
Pięknie tam jest
A u mnie kiepsko. Dzisiaj u lekarza popłakałam sobie. Progesteron spadł do 2 w P+11. Estradiol 53. Znowu będę przyjmować zastrzyki choragon ( nie biorę luteinę bo boli mnie brzuch od niej ). Mam dwa miesiące na zajście, a jeśli nie uda mi się idę na kolejną laparoskopię z histeroskopią. Udało mi się raz wierze, ze uda mi się drugi raz. Kolejne leki. Wierzę w to jak prowadzi mnie doktor. Na 150% mam owulację. Wydaje mi się, że poprzednia laparoskopia była zrobiona ot tak na oczepnego. A przecież miałam 2 operacje przy jajnikach i mogę mieć wielkie zrosty.
Dziewczyny mój mąż ma dobre wyniki nasienia, co mogę Jemu podawać by te plemniki były silniejsze??
DziekiMyślisz że mogę zrobić dzisiaj test
-
Ulcia nie załamuj sie musi być dobrze,wiadomo jest ciężko ale wiara czyni cuda choć niestety na cud trzeba czekać czasami naprawdę długo.Jak przeznaczone Ci zajscie i urodzenie dzidzusia to będzie prędzej czy pozniej w najmniej oczekiwanym momencie -wiem to z własnego doświadczenia.Na poprawienie parametrów nasienia dobry jest Salfazin i Androvit.Tez niby dobre jest branie Macy czy jakos tak.Nie wiem czy to prawda bo nie próbowałam ze niby przed zbliżeniem należy pic cole badz kawę ktora pobudza do działania żołnierzy..
-
Jesli chodzi o dzine sny to tez je ostatnio mam.Ze niby goni mnie smok czy cos takiego to ze chodzę po cmentarzu i witam sie z umarlymi.Sny jak z horroru.Moze dlatego ze ostatnio miałam w rodzinie dwa pogrzeby jeden za drugi.Jeszcze we wtorek niestety moje dziecię znalazło sie w szpitalu i tak w kolo cos.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6ade3ba04e7e.jpg
Nasza Kropeczka wita się z Wami...hahah
W zasadzie to dopiero pecherzyk...bo Kropeczki to jeszcze nie widać...oby się pokazała 12 maja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 16:23
Szarlotka123, Ukija, nadzieja_86, Anka309, madziara0080 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualnyJa mam głupie sny, bóle brzucha i strasznie zmienne dni, raz wymiotuje cały czas a na drugi dzień wcale.. Wizytę mam dopiero 11 ale chyba pójdę wcześniej.
Aurelka, piękniedawaj fotkę
.
Ulcia, podobno magnez jest dobry.
Dorotka, jak to u Ciebie wygląda?
Dzisiaj jadę do mamy na noc, mój sobie zaprosił kolegę. Najpierw mi to pasowało, sama go namawiałam a w końcu jak to zrobił to jestem na niego wściekła.. Zrozum tu kobietę w ciąży. -
Widac kropeczke! Piekna! Na nastepnej bedzie juz fasola! Puki co ciesz sie z kropy!
Szarlotka pisalam juz ue z 10 maja przelozyli mi wizyte na 27 ;/
Postaram sie cos zorganizowac ale tu dostac soe do ginekologa to masakra a szpitalnych nie chce.Aurellka lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej Dziewczyny!
padam na twarz. Gonitwa z czasem w pracy po prostu ścina mnie z nóg a wszystko na mojej głowie
Aurellka cudowna kropeczka!jeszcze troszkę i usłyszysz serduszko
No ja testuje chyba 4 maja. Cholibka wypadzik weekendowy a tutaj popić nie można
Swoją drogą ostatnio oglądałam rozmowy w toku o kobietach które dużo schudły i jedna z nich w ciąży przytyła 3 kg i urodziła zdrowe dziecko w terminie! Powiedziała że jadła to na co miała ochotę ale nie przesadzała z ilościąbeatum lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"