Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Aurelko pięknie beta rośnie I razem z nią uśmiech na mojej buzi Cieszą takie wiadomości!!
skorpionek trzymam kciuki w taki razie za jutrzejszy wynik bety To będzie szczęśliwy piąteczek
rosax3 bidulko!! Współczuję Tobie tego kataru! To jest najgorszy jak dla mnie objaw choroby- zaraz po gorączce Bardzo dużo zdrówka życzę :* :*
Anka309 powodzenia w nowym cyklu
Nadzieja u mnie jako tako. Fizycznie ok, ale psychicznie jakoś tak podupadłam. Ale wiem, że kiedyś się uda. W końcu AŻ tak długo się jeszcze nie staramy aby się martwić
:*
-
Anka ja mam teraz taka jaka mam temp i też mi zimno a wyższa niż 36"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Hehe Anka to ja takie mialam niskie jak ten czas leci już po @ jesteś
Borsuk a kiedy masz to wizytę? Teraz majówka spróbuj się odprężyć od wszystkiego.Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Dziękuję Nadzieja,ze pytasz. Byłam w kościele na nabożeństwie do Św. Charbela i jestem spokojniejsza Jutrzejsza temp wszystko roztrzygnie
Aurellka beta piękna, tylko chwile Cię dziela od zobaczenia serduszka. Idziesz z mężem?
Skorpionek beta najpewniejsza,ale widać druga kreseczke, rano pewnie będzie wyraźniejsza. Juz po cichu gratuluję
Ukija a Ty jakie masz objawy? Wykres obiecujący
Magdullina, nie dziwie się, że się zdenerwowałaś, ale juz wiesz i możesz działać. Synuś jest malutki, to wszystko jest do naprawienia. Tule mocno
Aniu, borsuczku powodzenia. Uda się
Rosax testy są, możesz sikac, tak jak lubisz Zamiast sikać T9 zmieniło mi na siać i coś w tym jest. Zasiecjie i wychodujcie dorodna fasolkę albo i dwie
W górę tempki dla tych,które tego potrzebują Dla pozostałych dobrych
Dobranoc
Ukija, Magduullina, rosax3 lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nadzieja_86 wrote:Hehe Anka to ja takie mialam niskie jak ten czas leci już po @ jesteś
Borsuk a kiedy masz to wizytę? Teraz majówka spróbuj się odprężyć od wszystkiego.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Beatum ja? Tylko mnie cycki bolą i suty. Prawy cyc i lewy sut mocniej. A tak sama nie wiem. Chyba nic kupiłam sobie takie kolorowanki dla relaksu. Teraz takie popularne i nie skupiam się na objawach tylko na tym jak pomalować płatki
Autellka to Maleństwo jeszcze. Ale musiałaś wiedzieć. A planowany termin rodzenia?beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Hej Dziewczyny :* ja już nie śpię
Aurellka no powiem Ci że to będzie bardzo ciekawy sylwester dla Ciebie. Na spakowanych torbach do szpitala ale fajnie w jednym roku wszystkie święta z Maleństwem to takie kolorowanki jak wrzuciła Beatum później z Dzickiem będę rysowałaMagduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualnyCześć kochane jak tam wyspane?? ja spałam ale syn wkrochmalil się nam na łóżko i trochę mnie boli wszystko he myślałam ze będzie spał jak kamień a tu się pomyliłam wczoraj był taki zmęczony ze zasnął między zabawkami na dywanie hehe ale się z moim usmialismy nie dotarł na łóżko
Ukija lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina jaki słodziak kochany
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"