Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wspaniały widok mam nadzieję że jeszcze troszkę i sama doświadczę takich cudownych uczuć
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Hej Dziewczyny :* ja już nie śpię
Aurellka no powiem Ci że to będzie bardzo ciekawy sylwester dla Ciebie. Na spakowanych torbach do szpitala ale fajnie w jednym roku wszystkie święta z Maleństwem to takie kolorowanki jak wrzuciła Beatum później z Dzickiem będę rysowała
No końcówka roku zapowiada się ekscytująco ja będę miała cesarke raczej ze względu na wadę wzroku...ale tak czy siak będzie ciekawie...a mieliśmy jechać na nartyMagduullina lubi tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widziałam ostatnio z mężem 4 bociany nas naszym domem, ciąża chyba pewna haha
madziara0080, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Hej!
Ukija, Beatum Wasze wykresy wyglądają bardzo obiecujaco.
Skorpionku czekam z Twoją beta.
Aurelka pięknie się ogląda tak ciemniejace testy. Beta swietna!
Mnie jeszcze, jakby było mało nieszczęść w tym cyklu, dopadło przeziębienie. Mam katar i gardło mnie boli. Na szczęście poza tym czuje się nienajgorzej.
Tempka poszła w górę wreszcie (mam nadzieje, że to nie przez infekcje) i of wyznaczyło mi owu. @ przesunęło mi na 10 maja.
-
Makowa_Panna wrote:Hej!
Ukija, Beatum Wasze wykresy wyglądają bardzo obiecujaco.
Skorpionku czekam z Twoją beta.
Aurelka pięknie się ogląda tak ciemniejace testy. Beta swietna!
Mnie jeszcze, jakby było mało nieszczęść w tym cyklu, dopadło przeziębienie. Mam katar i gardło mnie boli. Na szczęście poza tym czuje się nienajgorzej.
Tempka poszła w górę wreszcie (mam nadzieje, że to nie przez infekcje) i of wyznaczyło mi owu. @ przesunęło mi na 10 maja.
Nie byłam ale jutro się wybieram . Niestety nie miałam co zrobić z 2 letnim synkiem ;(Magduullina lubi tę wiadomość
-
No nie wiem Dziewczyny, nic nie czuje tylko cyce bolą i ciężkie
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Skorpionek moze zrob test raz jeszcze? jakis inny? Moze bedzie wyrazniejszy.
Ukija cykl bez objawow to dobry cykl. Zakonczy sie za 9 mieaiecy
A tak w ogole to czesc
Dopadla mnie alergia... ;/ i bede sie teraz meczyc puki wszystko do konca nie rozkwitnie.. No i sie zastanawiam, brac tabletki by pomoglo czy sie lepiej meczyc... Niby tabletkami ciazy nie zaszkodze ale zajsciu w ciaze to nie wiem..Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp