Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Nareszcie...wróciłam do domku. Jest wszystko ok. 6 tydzień wg usg serduszko bije pojedyncze o incydenty z plamieniem mogą się pojawiać i należy je traktować jako urok ciąży... jak będzie coś się nasilalo to się zgłaszać. Jak będzie bolało to nospa albo paracetamol.
UFF...nadzieja_86, Magduullina, beatum, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
❤20-06-2015❤
❤Nasz początek wieczności! ❤ -
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Anka czemu do dupy wszystko?
Widzialam ze sprawy z mezem o dom poszly po malu do przodu, jednak sprzedajecie?
Aurelka bardzo sie ciesze ze wszystko jest dobrze!
Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Dzień dobry !
Aurellka świetna wiadomość chociaż teraz będziesz spokojna !
Anka czemu wszystko do d... sprawy rodzinny czy natłok pracy? Właśnie udało się z tym mieszkaniem załatwić sprawę ?Magduullina, Aurellka lubią tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Nadzieja widzialam ze jakis domek sprzedaja wiec pewnie poszli jakos razem do porozumienia co byloby fajne bo mniej stresu nasza anka by miala przez bylego i szybciej by nam tu fasole przectawila!
A wlasnie anka jak to nie masz ochoty na ??? Ty chwytaj tego roga i to juz! Samo sie nie zrobi!Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyCześć kochane.... Aurellka to się nam oszczędzaj...
Rosax no wszystko jest możliwe ale i tak pozostaje czekać...
Aniu pewnie przez natłok pracy i innych rzeczy ale nie trzeba się poddawać bo tak jak dziewczyny piszą samo się nie zrobi...
Mnie aż dziwi ze tak wcześnie mi brzuch się zaokragla wiadomo ze jak ubiore coś luźnego albo coś to nikt go nie jest w stanie zauważyć ale wczoraj jak tak ubrałam obcisla bluzeczke po domu to naprawdę aż się zdziwiłamrosax3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja kochana :* Czytam was na bieżąco ale jakoś weny brak do pisania. Byłam u ginekolog. Powiedziałam, o wątpliwościach związanych z dupkiem, powiedziała że mam dalej brać od 16 do 25dc, a jak ciąża będzie to się utrzyma Ma brać jeszcze przez dwa miesiące, i jak dalej nic nie będzie do gdzieś w Bytomiu jest jakaś klinika i mnie tam wyśle aby sprawdzić czy wszystko jest ok.
Ale chyba sobie w tym miesiącu odpuszczę dupka!! Zobaczę co będzie. A w poniedziałek idę do innego lekarza z xero całej karty od tej ginekolog. Zobaczymy co powie.
Waszym zdaniem brać teraz dupka? czy odpuścić ten miesiąc?
Przypomnę, że w poprzednim cyklu dupka brałam od 16 do 25dc, a testy owu wyszły mi pozytywne 25 i 25dc. Brązowe plamienie z odstawienia miałam 28dc, a okres dostałam 31dc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 08:59
Magduullina, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
-
Borsuk ja nie pomoge bo w tych dupkach i lutkach nie najlepiej sie znam. Ale w sumie jeden cykl spokoju od dupkow dobrze by chyba zrobil
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Magdulina czy ty w tym cyklu szczesliwym mialas bete ujemna 7 dpo? I kiedy ona wyszla dodatnia i ile tego bylo?
07.11.2012 Julian
nadzieja_86 wrote:Ukija to z jednej strony dobrze masz głowę zaprzatnieta czym innym tylko się nie przepracuj! Smutno jak się nie odzywają Ukija Borsuk Beatum Anka
borsuk, Magduullina, Elaria, beatum lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Musisz uzbroić się w cierpliwość
-
Kochana juz nie dlugo i Ty i ja do nich dolaczymy! Zarazajmy je NASZYM OPTYMIZMEM puki co! Nie zamartwiaj sie! Dla nas wszystkich bog ma swoj czas a tak w ogole to z checia bym z nim pogadala i wypytala kiedy ten moj czas bedzie. Czuje ze juz nie dlugo i u ciebie tez czuje ze to juz za rogiem!
07.11.2012 Julian
Hej dziewczyny!
Dotorka gratulacje! Robi się piękne u nas
Rosax, Ukija tylko czekać kiedy przyjdzie nasza kolej!
Aurelka tak się cieszę, że wszystko dobrze! Bijące serduszko
Szarlotka takie maleńswto a już się wierci. Niesamowite
A ja dziś do fryzjera idę a co trzeba się podrasować
Jaki miałam głupi sen. Mąż miał jechać na wakacje nad morze. Z wielką ŁASKĄ zabrał mnie z sobą. Kilka chwil po rozpoczęciu podróży przypimniało mi się, że nie zabrałam kosmetyczki i mowie mu o tym to tylko odburknął sucho, że coś kupimy. Zatrzymaliśmy sie pi drodze w jakimś miescie i tam były same drogerie. Cały czas mąż był dla mnie niemiły a ja ciągle plakałam, bo nie wiedziałam czemu jest taki. Pozwolił mi kupic tylko żel do mycia i balsam. W dodatku on był ubrany jak milion dolarów a ja w jakiś szmatach dziurawych. Masakra...Magduullina, Aurellka, Szarlotka123 lubią tę wiadomość