Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magduullina wrote:No tak czas zasuwa jak nie wiem... Pewnie już czujesz ruchy? Ja pamiętam jak wyczekiwana i Teraz znowu na to czekam z synkiem pierwsze ruchy poczułam w 16-17 tygodniu
...
Ja z pierwszym synem pierwsze ruchy poczułam w 17 tc a z drugim - już w 12 tcMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też trochę obawiam sie tych pierwszych tygodni po porodzie bo własnie już WIEM co mnie czeka ale trzeba jakoś dać radę Oby tylko poród był w miarę ok i dziecko zdrowe to jakoś się wszystko poukłada
Taka przynajmniej mam nadzieję
A Twoje pierwsze dziecko w jakim jest wieku?Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo też mam taką nadzieję że będzie ok a Najważniejsze żeby zdrowe było. Synek ma 2 lata dzieci będą miały różnice wieku 3 lata bez jednego miesiąca bo syn w styczniu skończy 3 latka a twój ile ma? Ale fajnie bo rocznikowo 2 lata różnicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 13:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. U mnie wszystko ok. Dzidzia rosnie. Juz czuje ruchy:-) Narazie kg stoja w miejscu, ale to dlatego ze nie mialam apetytu i wmuszalam jedzenie, mialam mdlosci. Teraz na szczescie czuje sie o niebo lepiej,wszystko mija:-) Czasem sie zdarzy cos rano jakas mdlosc ale juz rzadko:-) Wizyte kolejna mam 19 maja.Brzuszek zaczyna rosnac wiec juz powoli widac.Wiec i kg niedlugo pojda pewnie w gore:-)
Moja Olka wlasnie miala w sb urodzinki 4 latka.Wiec bedzie troszke wieksza roznica.
Termin mam na 5 listopada.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 13:55
Magduullina, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mmm ja zawsze chcialam rok roznicy ale teraz to tylko chce kolejnego i tak jak ty przestalam myslec o roznicy. Wazne by w ogole bylo i zdrowe
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
MMM no masz z jednej strony racje że już większość będzie daleko daleko przede mną. Ty zaszłaś przy moim 1 cs z jednej strony tak strasznie się cieszę że wszystkie tak bliskie mi dziewczyny zaszły a z drugiej... przykro mi że ja też nie jestem wśród nich. Wiem wiem wszystkie prawie starają się dłużej ble ble ble. Ale to wszystko zależy od podejścia. Wszystkie prawie macie już dziecko. A ja np. Nawet nie wiem czy mogę mieć te dziecko pierwsze... i czytając i odpisując na posty czuje słodko-gorzki smak. Dlatego mniej pisze i czytam max 2 razy dziennie. Na dodatek jestem przemęczona pracą. Wszystko się nawarstwia...
Elaria lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnyRosax no tak kochana najważniejsze żeby było całe i zdrowe.
Ukija słońce każda z nas zadowala sobie to pytanie.. Na każdą przyjdzie ten piękny czas...
Wiem że to wszystko jest męczące i to jest takie szczęście w żalu czemu nie ja... Ale uwierz mi będziecie się wszystkie za niedługo cieszyć małymi robaczkamiUkija lubi tę wiadomość
-
Ukija zaraz na dupe dostaniesz!
Mnie tez jednym slowem wk*rwia ze kazda juz moze a ja nie i nie raz zrzerala mnie zazdrosc. O Was o dziwo nie. Wiem ze sie staracie tak jak ja i ciesze sie ze wam sie udaje ale wkurzaja mnie te przypadkowe ciaze.. Sasiadka ma 4 dzieci piate w drodze po co jej tyle? Ten jeden duszek mogl powedrowac do innej mamusi tym bardziej ze ona juz nie chciala wiecej..
Ukija musimy wierzyc ze sie uda i nie poddawac! Odzyskaj swoj optymizm i dzialaj nadal!Magduullina, Ukija lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZazdrość jest normalnym uczuciem w takiej sytuacji. Ja zazdroszczę koleżance z pracy, która zaszła w 2 ciążę w tym samym czasie co ja, miałyśmy ten sam tydzień i ja poroniłam, a ona chodzi do pracy z wielkim brzucholkiem już. W pracy w dodatku się strasznie skaszaniło w związku z nowym szefostwem i zazdroszczę jej tym bardziej, że po wakacjach już nie wraca i przez rok sobie odpocznie od tego stresu. Zazdroszczę jej bardzo. Na szczęście to nie zawiść, po prostu żal, że mi to zostało odebrane
-
Rosax no starać się będziemy dalej bo Dzicko chcemy mieć. Tylko wszystko jest z każdym cyklem takie coraz bardziej odległe. Sama nie wiem mam strasznie mieszane uczucia. O Was nie jestem zazdrosna. Raczej o te dziewczyny co wpadajà tutaj na chwilę napiszą kilka postów w tym wątku i już są w ciąży. Wchodzę na forum a tutaj wysyp wiadomości że są w ciąży. I znowu pytanie "czemu nie ja?" I gdzieś w środku łapie mnie zniechęcenie i co najgorsze bezradność...
Elaria pamiętam jak o niej pisałaś. Ja też bym chciała chwileczkę odpocząć od pracy, nawet i w ten sposób. U mnie ciągle presja, ocenanie itp.
Kiedyś zostanę. Pójdę do gin i zobaczymy co mi powie i na jakie badania wyśle. Zapisze się w przyszłym tygodniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 18:39
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"