Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha tez mam czasem takie sny ze moj taki powazny i oburzony i nawet nie zwraca uwagi ze ja placze.. Tak zlewa to a mi tak ciezko jest wtedy... Ale ten stroj to.meeeega haha
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Rosax oj chciała bym aby czekało to na nas za rogiem. Mój optymizm gdzieś się skończył i zeszłam do rzeczywistości. Teraz muszę żyć pracą a mam jej tyle że nie mam nawet czasu myśleć o tym wszystkim tak naprawdę
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Cześć Dziewczyny
Wracam do żywych po remoncie ale nie mieliśmy innego terminu tylko zaczęliśmy od weekendu majowego Wszystko skończone, sypialnie odremontowane
Co do ciąży to czekamy na drugiego syna
Pozdrawiam ciepło
Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
MMM już na półmetku Brzusio juz pewnie fajny masz. Jak się czujesz?
Ukija zobacz ja już tak długi czas walcze o fasolkę i staram się nie tracić optymizmu i wiary, że się uda. Kochana niedługo i Tobie sie uda. Pamiętaj, że każdy kolejny cykl przybliża Cię do tego w którym uda się zafasolkować.Magduullina, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Ja tu jestem i czytam Wasze wpisy z tym że czasami ciężko wyciągnąć te Wasze wpisy bo dużo nowych zaciążonych dziewczyn tutaj. Wątek zamienił się w typowo ciążowy miło o tym czytać a z drugiej strony nadal przykro bo jednak ja nadal nie należę do tej grupy
Ukija.... popatrz na to z innej strony....jak dziewczyny, które dzisiaj są już w ciąży będą blisko porodu albo dopiero co trafią "na głęboką wodę" z noworodkiem bez instrukcji obsługi (niestety..raz już to przetestowałam...na porodówce nic takiego nie rozdają...a szkoda) to Ty będziesz się rozkoszowała ciążą i oczekiwaniem To piękny czas. Po pierwszym porodzie rozkoszowałam się OCZEKIWANIEM na kolejną ciążę (którą planowaliśmy po przerwie ok dwuletniej bo już wiedziałam jaki to cudowny czas Tego życzę Tobie i wszystkim dziewczynom oczekującym na ciążęMagduullina lubi tę wiadomość
-
Rosax hehe ja to sobie myślę, że ten sen to przez to, że się wczoraj wkurzyłam na mojego, bo mi to mówi, że mam nie wydawać kasy na pierdoły a sam sobie wczoraj kolejne klucze kupił
-
Makowa_Panna wrote:MMM już na półmetku Brzusio juz pewnie fajny masz. Jak się czujesz?
Ukija zobacz ja już tak długi czas walcze o fasolkę i staram się nie tracić optymizmu i wiary, że się uda. Kochana niedługo i Tobie sie uda. Pamiętaj, że każdy kolejny cykl przybliża Cię do tego w którym uda się zafasolkować.
Dziękuję, czuję sie bardzo dobrze. Początek ciąży był cięższy ale teraz jest bardzo dobrze
Trochę nastawiałam się na córeczkę ale drugi synek też może być ha ha
Najważniejsze, że jak na razie wszystko jest z maleństwem dobrze
Brzuszek jest już widoczny Na szczęście podobnie do poprzedniej ciąży - rośnie mi raczej tylko brzuch Na chwilę obecna ważę ok 47,5 kg i jestem ok 3-3,5 kg "na plusie"
A jak u Was? Doczytuje trochę. Gratuluje Nowych Fasolek
-
nick nieaktualnyJa Mmm do szczuplutkich nie należę ale jestem trochę wstrząśnięta ze juz tak mi wypaliło brzuch no cóż niby mówią ze 2 ciąża to szybciej widać no ale hehe no naprawdę taki brzusio z synkiem miałam w 4 miesiącu. Mdłości dalej mnie męczą ale na szczęście nie wymiotuje.... piersi wielkie i bolą, cera się pogorszyła zbrzydlam poprostu może będzie córka z synkiem wiedziałam w 12-13 tygodniu płeć zobaczymy teraz jak będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 10:25
-
Magduullina wrote:Ja Mmm do szczuplutkich nie należę ale jestem trochę wstrząśnięta ze juz tak mi wypaliło brzuch no cóż niby mówią ze 2 ciąża to szybciej widać no ale hehe no naprawdę taki brzusio z synkiem miałam w 4 miesiącu. Mdłości dalej mnie męczą ale na szczęście nie wymiotuje.... piersi wielkie i bolą, cera się pogorszyła zbrzydlam poprostu może będzie córka z synkiem wiedziałam w 12-13 tygodniu płeć zobaczymy teraz jak będzie
Rano brzuch jest w miarę ok ale wieczorami już balonikMagduullina lubi tę wiadomość
-
Mmm cieszy mnie ze u was wszystko dobrze no i gratuluje drugiego synka!
Magdulina bo ja to wyczytalam i dlatego zapytalam czy 7dpo robilas
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3bc25e36a6a.pngMagduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:Rosax tak tak ale to był cykl przed tym szczęśliwym szczęśliwy zaczęłam 16 marca a post ze zdj twojego jest z 11 marca
Ja swoją poprzednią ciążę zaczęłam 15 marca (2013 r.)
i miałam termin na 22 grudnia a urodziłam 5 grudniaMagduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMmm kochana ja termin z om na 21 a z usg 26 tez mam nadzieje wcześniej urodzić hehe bo 26 Szczepana -no ale owu miałam w 20 dc wiec dzidziuś mniejszy a tak to święta spędzilibusmy w 4 ale synka urodziłam wcześniej niż termin także może i tym razem tak Będzie
-
Kochane Moje Beta z poniedziałku to 88 dziś idę na drugą
Dziękuję Wam za Wszystko, jesteście wspaniałe kobietki!
3mam kciuki za Was, będę się także modlić- mi to dało dużo szczęścia!
Do tej pory nie dowierzam<3Magduullina, madziara0080, magroz26, MMM2016, rosax3, nadzieja_86 lubią tę wiadomość
Malinowa90
ttp://ovufriend.pl/thumb/1cb855d7de88fb8fbd403215f4c33047.png[/img][/url] -
nick nieaktualnyHehe a tak wogole to Gdzie tam do porodu hehe dziś zaczynam 9 tydzień wiec na przyszły tydzień 17 mam wizytę + karta ciąży. Zdjęcia pewnie nie dostane bo moja doktorka tylko tak szybko sprawdza czy wszystko ok i czy serduszko wpozadku.... Mam tylko wielka nadzieje i strach żeby tylko nie było znów przebojów typu nadciśnienie gęstoza itd bo z synkiem ciągle ladowalam w szpitalu od 6-7 miesiąca
-
Malinowa90 wrote:Kochane Moje Beta z poniedziałku to 88 dziś idę na drugą
Dziękuję Wam za Wszystko, jesteście wspaniałe kobietki!
3mam kciuki za Was, będę się także modlić- mi to dało dużo szczęścia!
Do tej pory nie dowierzam<3
Super wiadomości Nic tylko się cieszyćMagduullina lubi tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Hehe a tak wogole to Gdzie tam do porodu hehe dziś zaczynam 9 tydzień wiec na przyszły tydzień 17 mam wizytę + karta ciąży. Zdjęcia pewnie nie dostane bo moja doktorka tylko tak szybko sprawdza czy wszystko ok i czy serduszko wpozadku.... Mam tylko wielka nadzieje i strach żeby tylko nie było znów przebojów typu nadciśnienie gęstoza itd bo z synkiem ciągle ladowalam w szpitalu od 6-7 miesiąca
Bądź dobrej myśli a ciąża sama wiesz jak szybko leci
Ja też niedawno byłam w 9 tygodniu a tu dzisiaj w sumie początek 20 !Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo tak czas zasuwa jak nie wiem... Pewnie już czujesz ruchy? Ja pamiętam jak wyczekiwana i Teraz znowu na to czekam z synkiem pierwsze ruchy poczułam w 16-17 tygodniu
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2016, 12:16
MMM2016 lubi tę wiadomość