Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
My jesteśmy razem już prawie 10 lat. Od 9 mieszkamy razem. Najpierw w mieszkaniu studenckim a później już tylko we dwoje w kawalerce. A teraz po ślubie niestety z rodzicami przez to, że nie mogłam znaleźć pracy... Wiadomo jak to jest jak sie ma za sciana rodzicow. Teraz łapiemy różne okazje np ciemną nocą w samochodzie gdy skądś wracamy
Szarlotka123, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
ja nie uznaję seksu podczas okresu, moj Mąz nei miałby z tym problemu ;p
zapomnialam dodać: takiego klasycznego seksu hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:28
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka, dziko czyli baty i te sprawy? haha
Bajka, wszystkie napalone, cóż poradzisz
Niektórzy mówią, że podczas @ są najlepsze doznania ale nie wiem.. Jeszcze nie próbowaliśmy
Swoją drogą zaczęłam się teraz głupio zastanawiać.. Ciekawe co by robiły wampiry podczas @..Ukija lubi tę wiadomość
-
Nie działam. Gadałam z Teściową
Ja 69 bardzo chętnie, każda inne pozycja też chętniez. Ale striptiz o nieeee! :d"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka jak to mówią prawdziwy żeglarz nawet po morzu czerwonym pływa
Molyx, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"