Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierdziele dziewczyny ale żeście tu dziś naskrobały Nie było mnie trochę bo byliśmy u znajomych a tu od razu tyle do czytania
Cóż za tematy się tu rozwinęły, jakie napalone No nie wieże
Ha, ha mówicie, że mamy 69 stronę u mnie przy 2 dniu @ to raczej odpada, ale jak to mój mąż powiada "do dentysty nie idziesz" NO ładnie się tu porobiło, napalone Wy
A tak w ogóle to mój doktorek się odezwał i na 16 lutego mam HSG. Już na samą myśl mnie dopada strach...
A powiedzcie mi odnośnie tego Facebooka, to nikt ze znajomych nie zobaczy, że należę do takiej grupy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:41
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Wampiry podczas @ hahaha dobre!
Swoją drogą ja też mam kompleksy. Każda kobieta je ma i nie zrobiła bym striptizu mojemy. Za nic Ale w aucie to takie moje zboczenie. Jak tylko ciepło się zrobi to działam od razu
MMM zazdroszczę tego stanu też bym chciała mieć mdłości i szukać smaków jeszcze troszkę a wszystko się unormuje, spokojnieSzarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Szarlotka no muszèmę pozory dobrej sprawiać Teściowa już tak ciśnie o wnuki że nawet podczas rozmowy mówiła abyśmu działali
Zwykłe w czasie @ jest fajne my praktykujemy bez problemu.
Madziara właśnie na przyjemność zawsze jest czas. Nie ma co się obijać. Teraz nasze forum zmieniło się w seksforum wszystkie napaloneSzarlotka123, madziara0080 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa serio? A czemu nie? Troszkę inne doznanie.
Dobra dziewczyny to teraz proszę o Wasza ulubioną pozycje (może czegoś nie znam i popraktykuje)"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Moj w środę miał imieniny, więc podwójna okazja Ha, ha
Ale się tu wesoło zrobiło
Pływanie po morzu czerwonym... coś mi wiadomo na ten temat, ale to nie do końca dla mnie Czuje się zbyt skrępowania. A o striptizie raczej nie ma mowy, co nie wyklucza seksownej bielizny i szpilek -
Szarlotka trzeba uważać bardzo żeby nie usmarować wszystkiego wokół. Byłam zbyt spięta. Chyba najlepsza opcja to pod prysznicem taka moja rada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:52
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
O kurcze, ale tu wesoło!
Bez ciśnienia, bez liczenia, sam naturalny sex, w szpilkach, pończochach, a nawet przy @!
Dzięki, rozweseliłyście mnie bardzo!madziara0080, Szarlotka123, Molyx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny