Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny Hej Anka Tobie też życzę miłego dnia"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Molyx też bym chciała mieć duży biust póki co mam taki poręczny czemu spać nie mogłaś? a ile później mierzyłaś temp?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Bajka mój o 6 też bo trzeba było zmierzyć temperaturkę, ale zaraz poszłam spać bez problemu to dobrze, że @ nie przyszła! szczerze to już bym się na Twoim miejscu testowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 09:09
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
21 stron nadrobionych z czego dopadla mnie skleroza i polowy nie pamietam...
Teraz postaram sie uczestniczyc caly czas za duzo czytania bylo a nawet nie wiem co komu pisac
U nas odliczamy dni juz nie zostalo duzo
Sobota i niedziela uplynela na karnawale
No i byl wczoraj smutny dzien w kolo tyle maluchow i brzuchatkow. Ale szybko sie otrzepalam bo w koncu ja juz w ciazy tyle tylko ze trzeba poczekac kilka msc na rozwoj hihi
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
Bajka no a kiedy zamierzasz zrobić? To bardzo malutki spadek
Rosax właśnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz właśnie, nie ma co się łamać, w końcu już w ciąży jesteśmy"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
No oby Cie walnął bo jestem ciekawa. Pewnie będzie zielono i przejdziesz na jasną stronę mocy
Foto Anna. Piękny cytat!"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dzień dobry wszystkim!
Sama się zastanawiał czy ogarnę te paseczki hehe. U mnie biust też spory, ale mam nadzieję, że wytrzyma ciężar
Wczoraj wieczorem czułam, że coś mnie rozkłada. Wszystko mnie bolało. W nocy się obydziłam i coś czułam, że jest nie tak. Zmierzyłam tem a tam 37,5. Głowa mnie boli. Dzisiejszy dzień spedzam w łóżku żeby jak najszybciej się pozbyć tego chorubska. Mam nadzieje, że gorzej tyko nie będzie. Dzisiejsza wizyte u gin odwołałam. Nie mam siły jechać... -
Szarlotka a nadal leczysz się bez leków? Nie przejmuj się ovu bo to tylko program, nic pewnego. Nadal mierz i samo się rozwiąże
Makowa leż i się kuruj lepiej aby nie dopadło Cię coś gorszego! Co do biustu to skąd Wy bierzecie taki spory. Ja też chcę"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
nick nieaktualny
-
Ukija wrote:Bajka no a kiedy zamierzasz zrobić? To bardzo malutki spadek
Rosax właśnie zastanawiałam się gdzie Ty się podziewasz właśnie, nie ma co się łamać, w końcu już w ciąży jesteśmy
No oczywiscie! Tylko my troche wiecej miesiecy w ciazy
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp