Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
No i tak trzymaj Szaroltka ja nigdy nie mam problemu z , zawsze i wszędzie. Raczej to mój przychodzi do domu padnięty i zasypia zanim zacznę działać. Chociaż z rana dla mnie mniejszy komfort. Straszliwie dbam o makijaż i włosy i nie lubie bez tego . Taki już ze mnie dziwak
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Bajka a co Ty zawojować nie możesz dziś? dawajcie robimy dziś atak na naszych chłopów
Szarlotka123, Bajka111 lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Dobra jestem już w posiadaniu tescików na owulke pewnie mnie wysmiejecie ale zrobiłam już dziś ale ostatnim razem jak zrobiłam w wyznaczonym terminie tzn. wg instrukcji to na każdym pasku wychodziło że ta pierwsza krecha była bledsza niż druga albo wogole jej nie było.
Ovu zaznaczyło 10 dni jako dni płodne więc będę sprawdzać przez 10 dni -
Makowa no zęby najważniejsze, ale pięknie też trzeba dla samej siebie wyglądać. Ja uważam że z makijażem i uczesanymi włosami wyglądam o wiele lepiej. Dla mojego podejrzewam, że zawsze pięknie
Anka309, Molyx lubią tę wiadomość
Anka ja też w chciała bym w tym cyklu zrobić testy owylacyjne, ale mój stwierdził, że za krótko się staramy na takie coś. Przecież nie będę go okłamywała że tego nie robie, bo to bez sensu. Także muszę się wstrzymać
Szarlotka tak z czystej ciekawości który to Twój cykl starań? widziałam że też brałaś anty?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
W ogóle przepraszam za off ale mam pytanie. Jaki macie śluz po @?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Ukija wrote:No i tak trzymaj Szaroltka ja nigdy nie mam problemu z , zawsze i wszędzie. Raczej to mój przychodzi do domu padnięty i zasypia zanim zacznę działać. Chociaż z rana dla mnie mniejszy komfort. Straszliwie dbam o makijaż i włosy i nie lubie bez tego . Taki już ze mnie dziwak
mam to samo skrzywienieUkija, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Anka309 wrote:Dobra jestem już w posiadaniu tescików na owulke pewnie mnie wysmiejecie ale zrobiłam już dziś ale ostatnim razem jak zrobiłam w wyznaczonym terminie tzn. wg instrukcji to na każdym pasku wychodziło że ta pierwsza krecha była bledsza niż druga albo wogole jej nie było.
Ovu zaznaczyło 10 dni jako dni płodne więc będę sprawdzać przez 10 dni
mi miesiac temu nie wyszlo nic, w tym miesiacu robie testy od 31.01 i jeszcze 4 dni zrobie - takze nie widze powodu do wysmiewania - testuj kilka dni pod rzad, dokup wiece testów jak trzeba -
Ukija - już zawojowałam na dziś. Ale pożałowałam troszkę. Często siusiam od paru dni i po wszystkim znowu od razu poszłam i okropnie mnie piekło. Już przeszło, ale po fakcie to miło nie było.
A ja tam na przykład w ogóle nie cierpię z rana. Ja muszę najpierw się rozbudzić porządnie.
Molyx - może ubierz seksowną bielizną do łóżka?
Anka - spódniczka w ruch!
Ukija - Twój off - zawsze taki kremowy.
-
Oooo no to chorodupek w domu. Facet jak jest chory, to gorzej niż całe przedszkole małych chorych dzieci.
Albo mu włóż dwa tampony w nos!!!
Molyx - no z tym rankiem to tak to właśnie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 20:23
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Molyx mu już się ponakręcałyśmy wszystkie, ale nawet jak Twój odmówił pamiętaj że jesteś kobietą a my kobietki to dopiero przebiegłe jesteśmy
Ja mam jakiś dziwny ten śluz...
Szarlotka, ja mam takie skrzywienie że no później podczas rozpraszam się myśląc rzeczy pokroju "kurcze nie takie włosy jak trzeba" itp. Więc tłumaczenie mojego nie przebije tych myśli a to Ty też nie aż tak długo się starasz ale jesteś tak samo jak ja nakręcona. Myśmy chcieli się już w październiku starać ale ja miałam jakieś obawy, a to możliwy awans w pracy, a to praca mojego, a czy ja jestem gotowa, a czy on i tak do grudnia myślałam. W końcu stwierdziłam że jednak jesteśmy gotowi i co ma być to będzie
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"