Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Da sie, jak będą chętne moge zalożyć
prosze o polubienie tego wpisu jeżeli chcecie, abym taką grupę utworzyła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 16:52
Makowa_Panna, Szarlotka123, Ukija, madziara0080, Rybka84 lubią tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:Molyx super zajecie. Uwiecznianie tylu wspaniałych chwil przepelnionych miłością i okraszonych czesto łzami szczęścia...
Robię to od kilku lat, a na przysiędze zawsze powtarzam sobie w glowie "nei rycz glupia!" -
Tak, narazie ustawienia włączyłam takie - aby każda z of mogła dołączyć - ale rozmowy etc zobaczyc można dopiero dołąćzeniu. Jak juz dojdziemy wspolnie do wniosku, ze jestesmy w komplecie - zmienie ustawienia na tajne, czyli nikt poza nami użytkowniczkami nie odszuka tej grupy na fb
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
Oki zmieniłam zdjecie głowne i nazwe, aby każda z nas czuła się tam bezpiecznie i komfortowo.
No i zasada - co wydarzyło się w Las Vegas, zostaje w Las Vegas w sensie, ze nic poza grupe nie wypływaMakowa_Panna, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
Molyx wrote:Oki zmieniłam zdjecie głowne i nazwe, aby każda z nas czuła się tam bezpiecznie i komfortowo.
No i zasada - co wydarzyło się w Las Vegas, zostaje w Las Vegas w sensie, ze nic poza grupe nie wypływa
Tak najlepiej Też nie chce by cała rodzina od razu wiedziała że staram się o 2 dzidzie -
nick nieaktualny