Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a jak to jest z Wami jak czekacie na @? Znaczy zrobiłyście test - jedna kreska i czekamy na miesiączkę? Szukacie symptomów, że to jednak ciąża czy odpuszczacie?
Chciałabym, żeby już wredota przyszła, żeby zacząć nowy cykl. A tak cholera co sobie wyobraża.
Molyx - mój mężu jest "fotografę". -
Na początku robiłam test już po jednym dniu spóźnienia. Po jakimś czasie stwierdziłam, że to nie ma sensu, bo oglądanie co miesiąc I kreski łamie serce. Kilka miesięcy temu stwierdziłam, że bede testować jeśli @ spóźni się i tydzień.
-
Dziewczyny ja nie mam fejsbooka buuu, nie chcę abyście mi stąd uciekały a z taptalkiem nie działa nasze forum?"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Makowa ja też zbieram siły na zafasolkowanie
Dziewczyny czemu Wy zawsze piszecie aż tak dużo jak mnie nie m"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa cieszę się bardzo mój będzie wykorzystywany i to ostro. Już na dziś wieczór się czaję"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
Makowa to tylko 2 dni i już Wy się poprzytulaciame"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"