Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:Nie otwartej nie rob, bo to potem wszyscy widza co sie pisze...
Anka309, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Abby, test? No bylo plamienie 1 dzien, potem troche brazowego poszlo, 2 dzien brazowe ciemne krwawienie, dzis plamienie i juz wieczorem widzialam ze koniec tego dobrego Zwykle mam 5 dni, a dwa pierwsze dni to jak z kranu, potem juz spokojnie i 5 dzien to tylko plamienie ale ta @ to jakis ekspres. Ale byla wiec nie ma chyba co test robic. Moze to jakis problem jest? Nie wiem - tarczyce robilam. Moze jednak bezowulacyjny cykl to byl?
Ja grupy na fb tez nie widze niestety.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magroz26 wrote:Tez jestem za tym żeby nie byla to grupa otwarta.Kazdy pozniej widzi co piszemy a to sa i będą nasze sekrety miedzy nami starajacymi sie.
Spokojnie chciałam tylko chwilowo zrobić ją otwartą żeby ZFolwarku mogła ją znaleźćmagroz26 lubi tę wiadomość
-
madziara0080 wrote:Tylko nie róbcie tej strony widocznej dla innych znajomych, ja np nie chciałabym, żeby wszyscy wiedzieli o mojej ciąży i o tym co piszemy..
Madziara jak już pisałam wcześniej grupa jest zamknięta. Tylko niewiem czemu dziewczyny nie mogą jej znaleźć przecież nie jest tajna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny