X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole to zapraszam do naszej grupy na fb
    Jeśli któraś z was ma ochotę dołączyć i rozkręcić grupę to wyślę zaproszono :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 20:52

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie ja mam z głowy to codzienne wymyslanie menu. Córka przyzwyczaiła się do obiadów w przedszkolu w którym właśnie jest stolowka w której kupuje jedzonko. Bynajmniej nie grymasi. Wiem że gotują zdrowo i bez chemii

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Mój też na tylku usiedzieć nie potrafi. Ciągle jakieś zajeca wynajduje. Nie wyobrażam sobie żebyśmy mieli mieszkać e boloku, bo chyba dostałby na głowę ;) Wczoraj cały dzień w szkole a on pieknie posprzatał :)
    Moja temperatura leci sobie ze mną w kulki. Jakieś góry i doliny. Jajcory mnie dziś bola i śluz piękny więc się chyba coś szykuje :) Testy sobie odpuściłam.

zFolwarku lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Tak wogole to zapraszam do naszej grupy na fb
    Jeśli któraś z was ma ochotę dołączyć i rozkręcić grupę to wyślę zaproszono :-D

Jakiej grupy na fb?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Folwarczku a może by tak tescik jednak?
    A rodzinką b chętnie w Twoim imieniu potrzasnela :/

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie, jaka to grupa?

ojj to super sprawa jak idzie gdzieś tanio i smacznie zjeść.
    My czasem chodzimy do takiej knajpy gdzie jest 1.99zł/100g i codziennie są inne potrawy.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok 2016 rokiem spełnienia marzeń nazwa grupy

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Ja to przyzwyczaiłam męża i syna, że wszystko zrobię, ogarnę. Tym sposobem on robił niewiel, a ja się wkurzalam. Poszłam nawet do pani psycholog, która powiedziała, że żebyśmy się spotkali na jednej płaszczyźnie, ja musze zwolnić, a on przyspieszyć :) Nigdy nie będzie idealnie, grunt, żebyście czuli, że to co tworzyć, robicie razem :)

Nadzieja odpoczywaj kochana. A miałam wczoraj pytać. To krwawienie nie było przypadkiem w okolicy przewidywanej @?
    Nie właśnie

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka, a to nie jest grupa tajna? bo nie mogę znaleźć

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam teraz grupa jest zamknięta więc nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem. Gdyby była tajna to owszem nie widzialabys jej

1usaio4p21hbw2ds.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Sprawdzałam teraz grupa jest zamknięta więc nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem. Gdyby była tajna to owszem nie widzialabys jej

ehh to nie widzę jej

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz to podaj imię i nazwisko to wyślę Ci zapka a potem usuniesz wpis

1usaio4p21hbw2ds.png
  • zFolwarku Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby, test? No bylo plamienie 1 dzien, potem troche brazowego poszlo, 2 dzien brazowe ciemne krwawienie, dzis plamienie i juz wieczorem widzialam ze koniec tego dobrego ;) Zwykle mam 5 dni, a dwa pierwsze dni to jak z kranu, potem juz spokojnie i 5 dzien to tylko plamienie ale ta @ to jakis ekspres. Ale byla wiec nie ma chyba co test robic. Moze to jakis problem jest? Nie wiem - tarczyce robilam. Moze jednak bezowulacyjny cykl to byl?

Ja grupy na fb tez nie widze niestety.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Anka309 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zrobię grupę otwartą jak chcesz?

1usaio4p21hbw2ds.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Panie.Troche mnie nie było ale chyba nikt nie tęsknił za mna:Pu mnie ostatni tydzień to totalne wyczerpanie.Niki w nocy nie spala przez szczekający kaszel i ciągle wstawanie do inhalacje to nawilżanie to podawanie cos do picia i tak w kolo macieja-ledwo przytomna jestem.Na szczęście juz jest dobrze-ma kaszel ale juz mokry i cala noc przesypia juz ufff.Jutro juz idzie do przedszkola i zacznie sie wymyślanie jej obiadów do przedszkola(bez glutenu bez węglowodanów i bez laktozy-po prostu mam czasami totalny mętlik bo juz nie wiem co robic.Musze patrzeć na corki reakcje i w ogóle ).

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie otwartej nie rob, bo to potem wszyscy widza co sie pisze...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie wczoraj Malo nie wybuchłam płaczem.Szczerze ludzie sa coraz bardziej popierd....Nie dosyć ze moje dziecko od urodzenia ma zycie zmarnowane(sama wychowuje ja od urodzenia,pozniej choroba córki)to ludzie bezmyślni i dzieci traktują ja jak tredowata.Chce się pobawić z innymi dziecmi to jest popychana,śmieją sie z niej.Ale lepsza byla babka ktora przyszla z bliźniaczkami i Niki jest taka ze jak ktos ma dlugie włosy ma to dotyka to baba zjechala mnie ze ja dziecko wychowuje ze widac bezstresowe wychowywanie i ze w ogóle jest dziwna i buntowala je przeciwko córce.To wkurzylam sie i idac z tamtad powoedzialam ze niby wielka dama jest a zachowuje sie jak wiesniara.Oburzyla sie i przynajmniej ulżyło mi.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz a na co choruje twoja córka?

1usaio4p21hbw2ds.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec swoich zali.Wiec tak przyszle mamusie piękne zdj bobaskow.Piekny widok malych istotek.Teraz to juz gorki u niektórych Pan (1trymetrs zaliczony i mniejsze niebezpieczeństwo).Jesli chodzi o facetów to niestety temat rzeka.Najlepiej żeby kobieta prala sprzatala gotowala mu uslugiwala i jeszcze miala codziennie ochotę na <3.Niestety ciężko kogoś przestawić kto byl nauczony w domu rodzinnym ze każdy mu usługiwał i byl na każde skinienie.Na dłuższą metę z takim człowiekiem nie da sie zyc.Najlepiej robic tylko swoje i dzieci rzeczy a faceta zostawić to może się nauczy ale to może.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Magroz a na co choruje twoja córka?
    Kochana corka jak na razie ma stwierdzony autyzm wczesnodzieciecy lecz cos jeszcze jest nie tak(albo genetycznie badz neurologicznie badz to i to).

‹‹ 703 704 705 706 707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ