Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane
Mój też na tylku usiedzieć nie potrafi. Ciągle jakieś zajeca wynajduje. Nie wyobrażam sobie żebyśmy mieli mieszkać e boloku, bo chyba dostałby na głowę Wczoraj cały dzień w szkole a on pieknie posprzatał
Moja temperatura leci sobie ze mną w kulki. Jakieś góry i doliny. Jajcory mnie dziś bola i śluz piękny więc się chyba coś szykuje Testy sobie odpuściłam.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeatum wrote:Ja to przyzwyczaiłam męża i syna, że wszystko zrobię, ogarnę. Tym sposobem on robił niewiel, a ja się wkurzalam. Poszłam nawet do pani psycholog, która powiedziała, że żebyśmy się spotkali na jednej płaszczyźnie, ja musze zwolnić, a on przyspieszyć Nigdy nie będzie idealnie, grunt, żebyście czuli, że to co tworzyć, robicie razem
Nadzieja odpoczywaj kochana. A miałam wczoraj pytać. To krwawienie nie było przypadkiem w okolicy przewidywanej @? -
Abby, test? No bylo plamienie 1 dzien, potem troche brazowego poszlo, 2 dzien brazowe ciemne krwawienie, dzis plamienie i juz wieczorem widzialam ze koniec tego dobrego Zwykle mam 5 dni, a dwa pierwsze dni to jak z kranu, potem juz spokojnie i 5 dzien to tylko plamienie ale ta @ to jakis ekspres. Ale byla wiec nie ma chyba co test robic. Moze to jakis problem jest? Nie wiem - tarczyce robilam. Moze jednak bezowulacyjny cykl to byl?
Ja grupy na fb tez nie widze niestety.
-
Witam Was Panie.Troche mnie nie było ale chyba nikt nie tęsknił za mna:Pu mnie ostatni tydzień to totalne wyczerpanie.Niki w nocy nie spala przez szczekający kaszel i ciągle wstawanie do inhalacje to nawilżanie to podawanie cos do picia i tak w kolo macieja-ledwo przytomna jestem.Na szczęście juz jest dobrze-ma kaszel ale juz mokry i cala noc przesypia juz ufff.Jutro juz idzie do przedszkola i zacznie sie wymyślanie jej obiadów do przedszkola(bez glutenu bez węglowodanów i bez laktozy-po prostu mam czasami totalny mętlik bo juz nie wiem co robic.Musze patrzeć na corki reakcje i w ogóle ).
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
Ogólnie wczoraj Malo nie wybuchłam płaczem.Szczerze ludzie sa coraz bardziej popierd....Nie dosyć ze moje dziecko od urodzenia ma zycie zmarnowane(sama wychowuje ja od urodzenia,pozniej choroba córki)to ludzie bezmyślni i dzieci traktują ja jak tredowata.Chce się pobawić z innymi dziecmi to jest popychana,śmieją sie z niej.Ale lepsza byla babka ktora przyszla z bliźniaczkami i Niki jest taka ze jak ktos ma dlugie włosy ma to dotyka to baba zjechala mnie ze ja dziecko wychowuje ze widac bezstresowe wychowywanie i ze w ogóle jest dziwna i buntowala je przeciwko córce.To wkurzylam sie i idac z tamtad powoedzialam ze niby wielka dama jest a zachowuje sie jak wiesniara.Oburzyla sie i przynajmniej ulżyło mi.
-
Koniec swoich zali.Wiec tak przyszle mamusie piękne zdj bobaskow.Piekny widok malych istotek.Teraz to juz gorki u niektórych Pan (1trymetrs zaliczony i mniejsze niebezpieczeństwo).Jesli chodzi o facetów to niestety temat rzeka.Najlepiej żeby kobieta prala sprzatala gotowala mu uslugiwala i jeszcze miala codziennie ochotę na .Niestety ciężko kogoś przestawić kto byl nauczony w domu rodzinnym ze każdy mu usługiwał i byl na każde skinienie.Na dłuższą metę z takim człowiekiem nie da sie zyc.Najlepiej robic tylko swoje i dzieci rzeczy a faceta zostawić to może się nauczy ale to może.