Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wogole to zapraszam do naszej grupy na fb
    Jeśli któraś z was ma ochotę dołączyć i rozkręcić grupę to wyślę zaproszono :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 20:52

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i właśnie ja mam z głowy to codzienne wymyslanie menu. Córka przyzwyczaiła się do obiadów w przedszkolu w którym właśnie jest stolowka w której kupuje jedzonko. Bynajmniej nie grymasi. Wiem że gotują zdrowo i bez chemii

1usaio4p21hbw2ds.png
  • Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :)
    Mój też na tylku usiedzieć nie potrafi. Ciągle jakieś zajeca wynajduje. Nie wyobrażam sobie żebyśmy mieli mieszkać e boloku, bo chyba dostałby na głowę ;) Wczoraj cały dzień w szkole a on pieknie posprzatał :)
    Moja temperatura leci sobie ze mną w kulki. Jakieś góry i doliny. Jajcory mnie dziś bola i śluz piękny więc się chyba coś szykuje :) Testy sobie odpuściłam.

zFolwarku lubi tę wiadomość

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Tak wogole to zapraszam do naszej grupy na fb
    Jeśli któraś z was ma ochotę dołączyć i rozkręcić grupę to wyślę zaproszono :-D

Jakiej grupy na fb?

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Folwarczku a może by tak tescik jednak?
    A rodzinką b chętnie w Twoim imieniu potrzasnela :/

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    własnie, jaka to grupa?

ojj to super sprawa jak idzie gdzieś tanio i smacznie zjeść.
    My czasem chodzimy do takiej knajpy gdzie jest 1.99zł/100g i codziennie są inne potrawy.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rok 2016 rokiem spełnienia marzeń nazwa grupy

1usaio4p21hbw2ds.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Ja to przyzwyczaiłam męża i syna, że wszystko zrobię, ogarnę. Tym sposobem on robił niewiel, a ja się wkurzalam. Poszłam nawet do pani psycholog, która powiedziała, że żebyśmy się spotkali na jednej płaszczyźnie, ja musze zwolnić, a on przyspieszyć :) Nigdy nie będzie idealnie, grunt, żebyście czuli, że to co tworzyć, robicie razem :)

Nadzieja odpoczywaj kochana. A miałam wczoraj pytać. To krwawienie nie było przypadkiem w okolicy przewidywanej @?
    Nie właśnie

• marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka, a to nie jest grupa tajna? bo nie mogę znaleźć

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdzałam teraz grupa jest zamknięta więc nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem. Gdyby była tajna to owszem nie widzialabys jej

1usaio4p21hbw2ds.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Sprawdzałam teraz grupa jest zamknięta więc nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem. Gdyby była tajna to owszem nie widzialabys jej

ehh to nie widzę jej

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz to podaj imię i nazwisko to wyślę Ci zapka a potem usuniesz wpis

1usaio4p21hbw2ds.png
  • zFolwarku Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Abby, test? No bylo plamienie 1 dzien, potem troche brazowego poszlo, 2 dzien brazowe ciemne krwawienie, dzis plamienie i juz wieczorem widzialam ze koniec tego dobrego ;) Zwykle mam 5 dni, a dwa pierwsze dni to jak z kranu, potem juz spokojnie i 5 dzien to tylko plamienie ale ta @ to jakis ekspres. Ale byla wiec nie ma chyba co test robic. Moze to jakis problem jest? Nie wiem - tarczyce robilam. Moze jednak bezowulacyjny cykl to byl?

Ja grupy na fb tez nie widze niestety.

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • Anka309 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo zrobię grupę otwartą jak chcesz?

1usaio4p21hbw2ds.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Panie.Troche mnie nie było ale chyba nikt nie tęsknił za mna:Pu mnie ostatni tydzień to totalne wyczerpanie.Niki w nocy nie spala przez szczekający kaszel i ciągle wstawanie do inhalacje to nawilżanie to podawanie cos do picia i tak w kolo macieja-ledwo przytomna jestem.Na szczęście juz jest dobrze-ma kaszel ale juz mokry i cala noc przesypia juz ufff.Jutro juz idzie do przedszkola i zacznie sie wymyślanie jej obiadów do przedszkola(bez glutenu bez węglowodanów i bez laktozy-po prostu mam czasami totalny mętlik bo juz nie wiem co robic.Musze patrzeć na corki reakcje i w ogóle ).

zFolwarku lubi tę wiadomość

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie otwartej nie rob, bo to potem wszyscy widza co sie pisze...

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogólnie wczoraj Malo nie wybuchłam płaczem.Szczerze ludzie sa coraz bardziej popierd....Nie dosyć ze moje dziecko od urodzenia ma zycie zmarnowane(sama wychowuje ja od urodzenia,pozniej choroba córki)to ludzie bezmyślni i dzieci traktują ja jak tredowata.Chce się pobawić z innymi dziecmi to jest popychana,śmieją sie z niej.Ale lepsza byla babka ktora przyszla z bliźniaczkami i Niki jest taka ze jak ktos ma dlugie włosy ma to dotyka to baba zjechala mnie ze ja dziecko wychowuje ze widac bezstresowe wychowywanie i ze w ogóle jest dziwna i buntowala je przeciwko córce.To wkurzylam sie i idac z tamtad powoedzialam ze niby wielka dama jest a zachowuje sie jak wiesniara.Oburzyla sie i przynajmniej ulżyło mi.

• Anka309 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magroz a na co choruje twoja córka?

1usaio4p21hbw2ds.png
  • magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniec swoich zali.Wiec tak przyszle mamusie piękne zdj bobaskow.Piekny widok malych istotek.Teraz to juz gorki u niektórych Pan (1trymetrs zaliczony i mniejsze niebezpieczeństwo).Jesli chodzi o facetów to niestety temat rzeka.Najlepiej żeby kobieta prala sprzatala gotowala mu uslugiwala i jeszcze miala codziennie ochotę na <3.Niestety ciężko kogoś przestawić kto byl nauczony w domu rodzinnym ze każdy mu usługiwał i byl na każde skinienie.Na dłuższą metę z takim człowiekiem nie da sie zyc.Najlepiej robic tylko swoje i dzieci rzeczy a faceta zostawić to może się nauczy ale to może.

• magroz26 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka309 wrote:
    Magroz a na co choruje twoja córka?
    Kochana corka jak na razie ma stwierdzony autyzm wczesnodzieciecy lecz cos jeszcze jest nie tak(albo genetycznie badz neurologicznie badz to i to).

‹‹ 703 704 705 706 707 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ