Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Ukija wrote:Kochana jestem gdzieś z tyłu. Obiecałam sobie że odpocznę a tutaj takie zaskoczenie. W pracy, zresztą tak jak Ci pisałam, dostałam awans i czuję że pnę się po szczeblach w mojej firmie. Także starań nie zawiesiliśmy, pije inofem a mój wciąga cynk, ale jakoś nie czuję żeby to był odpowiedni moment pewnie i tak ten cykl będzie do tyłu więc nieco się przeciągnie. Chciała bym już na macieźyńskim dostać 80% od zarobków po podwyżce
Moje kochane Dziewczyny, czytam czasami ale widzę że ilość stron od kiedy przestałam siedzieć jest nie aż taka spora. Mniej się klei bez Rosax
Cieszę się z sukcesu w pracy:)
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja1988! szkoda, że się nie da wyłączyć myślenia aż do kolejnej wizyty. Będzie dobrze kochana :*
-
nick nieaktualny
-
Kochana po co takie rzeczy piszesz!!! Wszystko będzie dobrze! Musi być! proszę Ciebie bardzo, bardzo mocno o dużo pozytywnych myśli! Moim zdaniem to na prawdę dużo daje. Staram się Ciebie zrozumieć, bo pisałaś przez co przeszłaś, ale Nie chcę aby z pod Twoich palców więcej razy wyszły słowa: podtrzymanie, obumarła i poronienie!!!!!! Koniec!
Wiem, wiem pewnie łatwo mi się pisze!
:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:18
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Borsuku staram się tylko dlaczego wymioty tak nagle ustały i brzuch leciutko czasem pobolewa
Trzymam mocno kciuki aby przez 9 najbliższych dni wszystko było dobrze, a u lekarza znów będą super wieści :*
A co do bólu brzucha to dużo dziewczyn pisało, że w ciąży bolał je brzuch, ale to ponoć dlatego, że dzieciątko robi sobie miejsce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:24
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Z tego co pamiętam to jak byłaś niedawno u lekarza to wtedy już mdłości nie miałaś, a z dzieciątkiem wszystko było dobrze. Więc ja się trzymam tego, że po prostu czas ,,mulenia" przeminął i teraz już możesz wcinać wszystko ze smakiem
Trzymam mocno kciuki aby przez 9 najbliższych dni wszystko było dobrze, a u lekarza znów będą super wieści :*
A co do bólu brzucha to dużo dziewczyn pisało, że w ciąży bolał je brzuch, ale to ponoć dlatego, że dzieciątko robi sobie miejsce -
nick nieaktualny
-
Najlepiej by było abyś się oszczędzała, posiedziała w domu przy herbacie z książką lub przed telewizorem. Ale obstawiam, że nie będziesz się w stanie wyluzować. Tylko co Tobie lekarz powie?! USG można często robić? o to chyba jest jedyny sposób aby sprawdzić czy z dzieciątkiem wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 13:49
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Najlepiej by było abyś się oszczędzała, posiedziała w domu przy herbacie z książką lub przed telewizorem. Ale obstawiam, że nie będziesz się w stanie wyluzować. Tylko co Tobie lekarz powie?! USG można często robić? o to chyba jest jedyny sposób aby sprawdzić czy z dzieciątkiem wszystko ok.
-
No ja wiem. Widzę, że jeśli nie pojedziesz do lekarza to nie zaznasz spokoju. Kochana jak masz się tak stresować to jedź. Nikomu na dobre nie wyjdzie jak będziesz siedziała w domu i się zamartwiała!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 14:04
MMM2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
borsuk wrote:No ja wiem. Widzę, że jeśli nie pojedziesz do lekarza to nie zaznasz spokoju. Kochana jak masz się tak stresować to jedź. Nikomu na dobre nie wyjdzie jak będziesz siedziała w domu i się zamartwiała!!
Popieram. Stres nie jest wskazany. Umów się na wizytę i dowiedz się jak ma sie maleństwo.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMMM2016 wrote:Popieram. Stres nie jest wskazany. Umów się na wizytę i dowiedz się jak ma sie maleństwo.
_Abby_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja ja Ci już kiedyś napisałam jakie mam podejście do tematu. Niewiele na Twoim etapie ciąży można zrobić. Tylko moim zdaniem nie masz o co się martwić to ze Ci przeszły mdłości o niczym złym nie świadczy. A prawda jest taka ze za tydzień możesz znowu rzygać jak kot. W ciąży jak i bez niej są dni lepsze i gorsze
Przesrana jest ciąża do momentu wyczuwania ruchow. Do 20 tygodnia bolały mnie różne części brzucha i piczy jak juz są ruchy to od razu wiesz co i jak bo je liczysz a jak się coś nie zgadza dajesz dziecku krowke i robi Ci pralkę w brzuchu
Dla mnie najważniejsza jest Twoja intuicja. Jeśli jesteś w stanie sobie rzeczowo wytłumaczyć co i jak to znaczy ze nic się nie dzieje. Jeśli ciągle Cię coś gnebi to musisz sprawdzićNadzieja1988!, beatum lubią tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Nadzieja ja Ci już kiedyś napisałam jakie mam podejście do tematu. Niewiele na Twoim etapie ciąży można zrobić. Tylko moim zdaniem nie masz o co się martwić to ze Ci przeszły mdłości o niczym złym nie świadczy. A prawda jest taka ze za tydzień możesz znowu rzygać jak kot. W ciąży jak i bez niej są dni lepsze i gorsze
Przesrana jest ciąża do momentu wyczuwania ruchow. Do 20 tygodnia bolały mnie różne części brzucha i piczy jak juz są ruchy to od razu wiesz co i jak bo je liczysz a jak się coś nie zgadza dajesz dziecku krowke i robi Ci pralkę w brzuchu
Dla mnie najważniejsza jest Twoja intuicja. Jeśli jesteś w stanie sobie rzeczowo wytłumaczyć co i jak to znaczy ze nic się nie dzieje. Jeśli ciągle Cię coś gnebi to musisz sprawdzićNadzieja1988!, Tulipanowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Nadzieja ja Ci już kiedyś napisałam jakie mam podejście do tematu. Niewiele na Twoim etapie ciąży można zrobić. Tylko moim zdaniem nie masz o co się martwić to ze Ci przeszły mdłości o niczym złym nie świadczy. A prawda jest taka ze za tydzień możesz znowu rzygać jak kot. W ciąży jak i bez niej są dni lepsze i gorsze
Dla mnie najważniejsza jest Twoja intuicja. Jeśli jesteś w stanie sobie rzeczowo wytłumaczyć co i jak to znaczy ze nic się nie dzieje. Jeśli ciągle Cię coś gnebi to musisz sprawdzić -
Nadzieja słuchaj siebie swojego ciała, ale słuchaj też dziewczyn które miały dzieciątko w brzuszku:) Ja jestem pełna nadziei, albo nie nadziei tylko PEWNOŚCI że dzieciątko jest cale i zdrowe. Jest mu u Ciebie bardzo dobrze i mości sobie gniazdko na kilka pięknych miesięcy :*
-
nick nieaktualny