Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Abby życzę Ci aby nie było zawodu, i na teście pojawiły się dwie tłuste kreski
Nie da się nie nakręcać. Co miesiąc jest stres i ogromne nadzieje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 16:10
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyborsuk wrote:Nadzieja słuchaj siebie swojego ciała, ale słuchaj też dziewczyn które miały dzieciątko w brzuszku:) Ja jestem pełna nadziei, albo nie nadziei tylko PEWNOŚCI że dzieciątko jest cale i zdrowe. Jest mu u Ciebie bardzo dobrze i mości sobie gniazdko na kilka pięknych miesięcy :*
Postanowiłam że nie pójdę chociażby nie wiem jak mnie męczyło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Ten dzień niedługo dobiegnie końca. Jutro będzie kolejny. I tak dzień za dniem. Tak jak Abby mówi i tak na tym etapie nic mi więcej nie pomogą jedynie powiedzą czy ciąża żywa czy martwa.
Postanowiłam że nie pójdę chociażby nie wiem jak mnie męczyło.
Dzięki dziewczynyNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Nic brak mdłości, wymiotów, czucia się w ciąży...
Magduullina, Nadzieja1988!, madziara0080 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax3 wrote:nie zawsze trzeba sie czuc ciazowo. uspokuj sie kochana z dzidzia na pewno wszystko ok. pomysl nad kupnem tego urzadzenia do sluchania tetna. uspokoisz sie bardziej jak bedziesz slyszec tetno. czasem slychac juz od 9 tc.
Magduullina, Nadzieja1988!, zFolwarku, madziara0080, MMM2016 lubią tę wiadomość
-
no jest tak ale nawet jak na kilka sekund znajdzie to sie uspokoi.
ja tak mialam z synkiem.
aaaaa i mowilam ze zrobie wiec zrobilam. pierw odmowilam termin bo bylam w ciazy ale jak lezalam w szpitalu to stwierdzilam ze juz mozna a wiec oto i sa bol niesamowity ale dalam rade
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b8158d87ba3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c1692dc97e7.jpg
Magduullina, MMM2016, s1985 lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualnyrosax super brwi chyba też się na takie skuszę po ciąży bo naprawdę wyglądają naturalnie .. nadzieja ty się tak nie denerwuj bo w takich sytuacjach stres jest jeszcze gorszy a im bardziej się nakrecasz tym bardziej będziesz myśleć zle zavznij myśleć pozytywnie dzidziuś czuje ze się denerwujesz
Nadzieja1988!, rosax3 lubią tę wiadomość
-
MMM2016 wrote:Cieszę się z sukcesu w pracy:)
Fajnie że byłaś na weselu. Ja też bym się pobawiła ale moja rodzina i znajomi to małe pierdoły. Wolą na kocią łapę
BuziakiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 18:13
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyukija fajnie ze się odezwałaś . gratuluję awanu i twojego podejścia do rzeczy wiadomo ze nie przestaje się myśleć w tym temacie ale słuszna decyzja nic na siłę . a żeby nie zapeszac to wiesz pięknie ci się układa. ..
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:nie zawsze trzeba sie czuc ciazowo. uspokuj sie kochana z dzidzia na pewno wszystko ok. pomysl nad kupnem tego urzadzenia do sluchania tetna. uspokoisz sie bardziej jak bedziesz slyszec tetno. czasem slychac juz od 9 tc.
-
nick nieaktualnyrosax3 wrote:no jest tak ale nawet jak na kilka sekund znajdzie to sie uspokoi.
ja tak mialam z synkiem.
aaaaa i mowilam ze zrobie wiec zrobilam. pierw odmowilam termin bo bylam w ciazy ale jak lezalam w szpitalu to stwierdzilam ze juz mozna a wiec oto i sa bol niesamowity ale dalam rade
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9b8158d87ba3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c1692dc97e7.jpg -
nick nieaktualnyMagduullina wrote:rosax super brwi chyba też się na takie skuszę po ciąży bo naprawdę wyglądają naturalnie .. nadzieja ty się tak nie denerwuj bo w takich sytuacjach stres jest jeszcze gorszy a im bardziej się nakrecasz tym bardziej będziesz myśleć zle zavznij myśleć pozytywnie dzidziuś czuje ze się denerwujesz
-
Ukija u mnie tez wszyscy na kocia..
A fajnie byloby sie pobawic. No ale my juz nie dlugo na 10 leciu znajomych.
Sukienka niebieska jednak i inny kroj hihi
A ja puki Co zyje stresem jutrzejszego meczu haha chyba bardziej niz oni to przezywam..
Temp i testy ovu wariuja u mnie pierwszy raz tak.. @ Nadal ni ma ale wszystko po operacji mozliwe wiec Malo sie tym martwie puki Co.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 19:50
Magduullina lubi tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Nadzieja1988
powiem Ci tylko jedno - ja całą ciąże nie czułam się w ciązy i ciagle nie moglam pojac ze tam dziecko jest. No dobra jak urodzilam to juz uwierzylam. A tak to zdziwiona patrzylam na rosnacy brzuch i NIC nie czulam a mialam calkowicie zdrowa ciaze od poczatku. Takze Kochana, nie ma tak, ze czujesz ciaze Wszystko jest dobrze. Dzieciaczek zajety soba, rosnie i siedzi cicho poki co A Ty sie ciesz.
A propos brwi, rosax3 - to ja ostatnio tez zrobilam i jestem super zadowolona! Super to jest zwlaszcza jak sie ma takie slabiutkie.
Abby, wez kazdy sie nastawia - ja tez bylam nastawiona i bylam strasznie rozczarowana i sie poryczalam. Co zrobic? Na razie poki nie ma @ jest nadzieja na II. Tego Ci zycze a potem mnie zaraziszNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Nadzieja1988
powiem Ci tylko jedno - ja całą ciąże nie czułam się w ciązy i ciagle nie moglam pojac ze tam dziecko jest. No dobra jak urodzilam to juz uwierzylam. A tak to zdziwiona patrzylam na rosnacy brzuch i NIC nie czulam a mialam calkowicie zdrowa ciaze od poczatku. Takze Kochana, nie ma tak, ze czujesz ciaze Wszystko jest dobrze. Dzieciaczek zajety soba, rosnie i siedzi cicho poki co A Ty sie ciesz.
A propos brwi, rosax3 - to ja ostatnio tez zrobilam i jestem super zadowolona! Super to jest zwlaszcza jak sie ma takie slabiutkie.
Abby, wez kazdy sie nastawia - ja tez bylam nastawiona i bylam strasznie rozczarowana i sie poryczalam. Co zrobic? Na razie poki nie ma @ jest nadzieja na II. Tego Ci zycze a potem mnie zaraziszzFolwarku lubi tę wiadomość
-
Wiem, Nadzieja, ale musisz zrozumiec tez ze rodzicielstwo to wieczne martwienie sie o dziecko a martwienie sie o ciaze to wlasnie tego poczatek. Musisz wierzyc, ze bedzie dobrze zwlaszcza, ze to juz prawie 12 tydzien! Bedzie dobrze! Oszczedzaj sie i nie stresuj bo to wazne. Spokojna ciaza to spokojna mama i dziecko - to procentuje na przyszlosc dla Was. Wiec ogladaj te seriale do zasniecia i czytaj i lez sobie do znudzenia (ja tak robilam i uwazam ze to byla super sprawa!)
borsuk, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Wiem, Nadzieja, ale musisz zrozumiec tez ze rodzicielstwo to wieczne martwienie sie o dziecko a martwienie sie o ciaze to wlasnie tego poczatek. Musisz wierzyc, ze bedzie dobrze zwlaszcza, ze to juz prawie 12 tydzien! Bedzie dobrze! Oszczedzaj sie i nie stresuj bo to wazne. Spokojna ciaza to spokojna mama i dziecko - to procentuje na przyszlosc dla Was. Wiec ogladaj te seriale do zasniecia i czytaj i lez sobie do znudzenia (ja tak robilam i uwazam ze to byla super sprawa!)
Oby było co oglądać przez te 9 dnizFolwarku, borsuk lubią tę wiadomość