Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Rosax, a drogi u Was taki implant? Moja koleżanka zrobiła sobie taki drukowany w 3d o nie odróżnisz, który to sztuczny. Stan zapalny w organizmie nie jest wskazany, tym bardziej w starankach, wiec jak masz kasę, to się nie zastanawiaj. To oczywiście moje zdanie, nie musisz się nim sugerować.
Co do wypowiedzi Twojej Ukija, w zupełności Cię popieram. Rozumiem, że każdy ma lepsze i gorsze dni, ale tu ostatnio jest więcej tych drugich. Może to wynika z narodowej mentalności, ale uważam to za wadę i karmić tego narzekania nie zamierzam. Może na fb grupa Wam się pozytywniej rozkręci
U mnie dzień minął na łonie natury, zobaczcie jakie zdobycze sobie przytargalam z mamusinego ogródka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8132dd38e135.jpgNadzieja1988! lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Madziara kochana, a to nie jest przypadkiem Twój termin @? Dziewczyny tu piszą, że tak może być, jak macica się rozrasta, to żyłka może nie dać rady. W koncu Maleństwo się rozpycha . A oprócz tego objawu jakieś dolegliwosci się pojawiły?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 23:30
szczęśliwa łac. beatum -
Rosax to ja bym się nie zastanawiała. Wolę raz porządne się pomęczyć i pocierpieć i potem mieć spokój. A dlaczego piszesz, że to przez byłego?
Beatum super zdobycze Samo zdrowie! -
Beatum kochana, a nie chciałabyś dołączyć do nas na Facebooku?
Termin @ miałabym 14 czerwca więc to plamienie nie od tego, ale na chwilę obecną plamienia ustąpiły. Tak naprawdę to miałam kilka kropek w niedzielę wieczorem i wczoraj rano, później już czysto. Napisałam wczoraj smsa do mojego ginekologa i zalecił mi brać Nospe i Aspargin, wzięłam po jednej tabletce bo generalnie to wolałabym nie brać żadnych zbędnych leków teraz. Ale zanim wzięłam to już plamień nie było. Mam nadzieję, że to nic złego, lekarz powiedział, że mam mu dziś dać znać jak sytuacja.
Poza tym nic innego mi nie jest. Czuję się dobrze, mam apetyt nie męczą mnie wymioty ani mdłości. Czuję się dobrze Cały czas tylko spiąca jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 08:18
-
nick nieaktualnyPowiem szczerze że jak czytam jak to kiedyś było super a teraz nie i jak brakuje starych osób to sobie myślę że bez sensu się tu udzielać będąc nową. To samo było w którymś komentarzu o testach facelle. Ze któraś popiera rosax3 bo długo ja zna. Za stara jestem na takie przepychanki dziewczyny. Wątek stał się smutny? A jak u kogoś nie jest wesoło to ma żartować na sile czy co?
A tymczasem sama tak robisz Ukija. Wpadasz żeby napisać ze się zepsulas.zFolwarku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś temperatura w górę
Wczoraj wieczorem miałam jednorazowe brązowe plamienie. Jakoś się tym nie przejęłam
To będzie dobry tydzień. Szefu dziś wyjeżdża i pojawi się dopiero w poniedziałek, za niedługo nabędziemy samochodzik!! i chyba kupimy działkę budowlaną. Ale nie na dom, tylko na domek letniskowy Idę dziś do notariusza popytać ile taka papierologia będzie Nas kosztować.
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko dwóch kresek na teście ciążowym
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
_Abby_ wrote:Nadzieja mocno trzymam kciuki za Twoja ciążę. Za wszystkie ciążę. Tym które czekają życzę powodzenia. ZFOLWARKU za Ciebie podwójnie bo czuję że jesteśmy podobne.
Abby bardzo NIE dziękuję U mnie za pare dni płodne. Zobaczymy. Wczoraj dotarla do mnie szokujaca dla mnie informacja, ze moja firma (tzn czesc osob ktore bezposrednio obslugiwalam) najprawdopodobniej chce zebym wrocila na nowych warunkach do negocjacji bo przez czas jaki mnie nie bylo nikogo nie znalezli na rynku i nie radza sobie i potrzebuja wsparcia. Powiem szczerze - moj szok trwa do dzis. Nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale dzieki takiej informacji poczulam sie jakby lepiej, spokojniej, czuje ze nie mam takiego pregierza nad glowa z tym sierpniem i wywaleniem z roboty, czuje sie po prostu jakos ociupinke mocniej i pewniej. Mysle, ze to dobrze dla staran bo nie bede tak histerycznie wrecz na wszystko reagowac jak w poprzednim cyklu.
-
nick nieaktualnycześć dziewczyny czytalam wczoraj wypowiedzi ukiji i rosax i nie bede się tutaj udzielac jeżeli ciężarne wprawiają forum w smutek ok ja poprostu tak was polubilam ze na innum forum nie czuje się dobrze dużo mi pomoglyscie i dzięki za wsparcie bede trzymac kciuki za starające się również rozważe myśl usunięcia konta tutaj dzieki i żegnam się ściskając każda z osobna!
-
_Abby_ wrote:Powiem szczerze że jak czytam jak to kiedyś było super a teraz nie i jak brakuje starych osób to sobie myślę że bez sensu się tu udzielać będąc nową. To samo było w którymś komentarzu o testach facelle. Ze któraś popiera rosax3 bo długo ja zna. Za stara jestem na takie przepychanki dziewczyny. Wątek stał się smutny? A jak u kogoś nie jest wesoło to ma żartować na sile czy co?
A tymczasem sama tak robisz Ukija. Wpadasz żeby napisać ze się zepsulas.
Powiem tak - staram sie omijac takie dyskusje tutaj, bo nie widze swojego umocowania do tego ani sensu na przepychanki. Nie wiem jak bylo dawniej i szczerze - jest mi to obojetne. Milo mi, ze zostalam tu fajnie przyjeta i dobrze dzielic z kims los, nawet wirtualnie - co czasem jest lepsze bo implikuje anonimowosc i szczerosc. Tylko tyle. Po prostu. Nie przeszkadza mi, ze ktos pisze, ze mu zle. Kazdemu tak jest czasem zle i uwazam, ze moze to byc miejsce by to wyrazac. Zycie jest jak sinusoida.
madziara0080, magroz26 lubią tę wiadomość
-
zFolwarku to trzymam kciuki aby z praca się ułożyło tak jak tego chcesz Super wiadomość
Magduulina bez żartów naprawdę. Ja uwielbiam czytać co tam u Naszych ciężaróweczek i oglądać zdjęcia usg.
czasem mnie ściska w dołku, no ale t chyba jasne dlaczego?! o tez tak chcę
Wszystkie macie tu zostać i cieszyć się z kolejnych testów z dwoma kreseczkami!!!!zFolwarku, madziara0080, magroz26 lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:cześć dziewczyny czytalam wczoraj wypowiedzi ukiji i rosax i nie bede się tutaj udzielac jeżeli ciężarne wprawiają forum w smutek ok ja poprostu tak was polubilam ze na innum forum nie czuje się dobrze dużo mi pomoglyscie i dzięki za wsparcie bede trzymac kciuki za starające się również rozważe myśl usunięcia konta tutaj dzieki i żegnam się ściskając każda z osobna!
Mnie np zadna ciezarna nie wprawia w smutek. Wrecz przeciwnie! To ze innej sie udalo, daje nadzieje, ze mnie rowniez! Pozdrawiam Cie serdecznie!borsuk, madziara0080, magroz26 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie.Kurcze co tu sie dzieje ostatnio to jakies nieporozumienie.Zamiast trzymam sie razem niezależnie czy juz w ciazy czy jeszcze nie.Czy nowe Pani czy tez ktore juz dawno dolaczyly -powinniśmy byc jak jedna "wielu rodzina"a tym czasem każdy sobie cos wytyka,komuś cos nie odpowiada.Nikt nie napisal na poczatku stron ze w ciąży maja nie pisac a nowe lepiej niech nie piszą.To forum miało byc żeby sobie wzajemnie pomagać zarówno te starające sie jak i te ktore sa juz w ciazy.Nie mnie oceniać tutaj kogoś.Po drugie ile razy bylo ze ktos zadal pytanie to czasami nie otrzymywał odpowiedzi.To tyle w tym temacie.Czuje cos ze forum sie posypie i wszystkie w koncu odejdziemy stąd jak tak dalej pójdzie.
Magduullina, madziara0080, beatum, Tulipanowa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie ja sama widzę ze tutaj już nie jest jak dawniej ale naprawdę kiedy widze niektóre wypowiedzi plakac mi się chce bo szczerze mówiąc poprostu to forum stało się dla mnie ważne nieważne ze jestem w ciazy poprostu chciałam tu byc wspierac tak jak mnie tutaj wspierano ale już postanowiłam.... kiedyś się odezwę i na pewno będę czytac wspierajac was z calych sił
zFolwarku, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:cześć dziewczyny czytalam wczoraj wypowiedzi ukiji i rosax i nie bede się tutaj udzielac jeżeli ciężarne wprawiają forum w smutek ok ja poprostu tak was polubilam ze na innum forum nie czuje się dobrze dużo mi pomoglyscie i dzięki za wsparcie bede trzymac kciuki za starające się również rozważe myśl usunięcia konta tutaj dzieki i żegnam się ściskając każda z osobna!
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
borsuk wrote:A u mnie dziś temperatura w górę
Wczoraj wieczorem miałam jednorazowe brązowe plamienie. Jakoś się tym nie przejęłam
To będzie dobry tydzień. Szefu dziś wyjeżdża i pojawi się dopiero w poniedziałek, za niedługo nabędziemy samochodzik!! i chyba kupimy działkę budowlaną. Ale nie na dom, tylko na domek letniskowy Idę dziś do notariusza popytać ile taka papierologia będzie Nas kosztować.
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko dwóch kresek na teście ciążowymborsuk lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:U mnie ok. Był obchód i tylko powiedzieli, że jutro ordynator mnie zbada i tyle.
-
zFolwarku wrote:Abby bardzo NIE dziękuję U mnie za pare dni płodne. Zobaczymy. Wczoraj dotarla do mnie szokujaca dla mnie informacja, ze moja firma (tzn czesc osob ktore bezposrednio obslugiwalam) najprawdopodobniej chce zebym wrocila na nowych warunkach do negocjacji bo przez czas jaki mnie nie bylo nikogo nie znalezli na rynku i nie radza sobie i potrzebuja wsparcia. Powiem szczerze - moj szok trwa do dzis. Nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale dzieki takiej informacji poczulam sie jakby lepiej, spokojniej, czuje ze nie mam takiego pregierza nad glowa z tym sierpniem i wywaleniem z roboty, czuje sie po prostu jakos ociupinke mocniej i pewniej. Mysle, ze to dobrze dla staran bo nie bede tak histerycznie wrecz na wszystko reagowac jak w poprzednim cyklu.
zFolwarku lubi tę wiadomość