Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWiesz Susanna, kiedy mija pierwszy, drugi, potem kolejny rok i dziecka dalej nie ma to człowiek musi jakoś sobie radzić by nie zwariować. U mnie to decyzja o przyszłej adopcji. Wierzę, że będę miała dziecko. A jak czytam historie dziewczyn, które zaczęły chwilę temu przygodę ze staraniami to wierzę, że to kwestia czasu i lada moment zajdą w ciążę. Zobacz co przeszła Rosax, a to pełna optymizmu dziewczyna Z takich ludzi trzeba brać przykład. Ukija tez dzielnie zniosła ostatnie wydarzenie. Wiec będzie dobrze Jak nie w tym to w następnym cyklu
SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny czas do pracy...
rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
Ukija wrote:
Rosa ja Ci nie słodziłam tylko stwierdzałam fakty wiem już jak się czujesz jak Twojego nie ma ja się czuję jakby mi czegoś brakowało. Jak bym nie miała jakiejś części siebie. Też muszę dziś piwko wypić na załagodzenie smutku
No teraz jestesmy takimi puzzlami co w nich czesci brakuje. A najgorsza to ta cisza w domu jak nikogo nie ma..
A czemu kot u rodzicow?Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
A bo akurat byliśmy a mamy kawałek do nich i ja wróciłam autobusem do domu a nie chciałam jej męczyć i zabierać no właśnie ta cisza jest najgorsza. Nawet nie chce się wracać do domu po pracy
Magduullina lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."
"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!" -
nick nieaktualnywitajcie kochane dziewczyny jesteście silne i tego się trzymac czytalam was wczoraj i powiem ze jest to za mną wszystko wiem również jaki to jest smutek i stres ale musimy wierzyć z całego serca ze się uda!
rosax ukija madziara to miłego dnia w pracy życzę ja zaraz zabieram się za sprzątanie i później załatwienia mam wiec trochę się nie wyrwiemy z domu u nas caly czas pada caly weekend w domu a dzisiaj tak jakby zaraz mialo lunac . -
nick nieaktualnyoj no takie a ja bym się przejechala z synkiem nad jeziorko a tu klapa . jak wyjdzie slonko to będzie kupa roboty przy domu trawa wszystko zarośnięte. ..
mnie się tak spalo w nocy ze wszystko mnie boli nie wiem jak spalam ale polamana jestem he - zaraz się zabieram za sprzątanie bo po niedzieli kiepska sprawabeatum lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane,
Wróciłam wczoraj z jeziora, ale mam to szczęście, że mój mężuś ma jeszcze tydzień urlopu, wiec jeszcze tydzień on robi śniadania
Ukija, Rosax nie wyobrażam sobie jak to jest być samej na kilka dni. Musi być mega ciężko. Tez bym pewnie u rodziców siedziała, bo mamy do siebie rzut beretem
zFolwarku ale Twój kochany Zaraz nabralas werwy Dzisiaj dalej dobrze, Mała spała? Test zrobiłaś?
Sue a Ty dwie na raz pijesz?
Susanna tez mam czasem dość. Czasem wyladuje się na mężu( niech wie, że ma żonę ), ale dzielnie to znosi. Innym razem pójdę na dluuugi spacer z psem. Ale wierzę, wierzę w Boga i On mi dodaje sił Głową do góry i zaciskam kciuki za TEN cykl.
Magdullina jak tam weekend? Mąż wysciskal Cię i wycałował?
Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnybeatum czasem mamy nerwy na tych naszych! ...
weekend uważam za udany więcej mnie wkurza od pon do piątku ... przez weekend się dogadujemy jest ok i nie wkurza mnie jest fajnie kiedy jest w domu....
zfolwarku no właśnie co z twoim testem?beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
Magdullina a może stanie się cud i dzisiaj po powrocie męża z pracy też się dogadacie ?
U mnie szaro buro,pochmurno, troszkę pokropi, slonko poswieci. Nie chce mi się prac tych wszystkich rzeczy z wyjazdu. Prac jak prac, ale wyciągnąć segregować. Jak dobrze, że przed wyjazdem mieszkanie sobie wypucowalam, bo bym się dzisiaj zbuntowalaMagduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyno ciekawe .... heh. .
dla mnie poniedziałek jest jak środa i sobota kiedy trzeba wszystko wysprzatac bo po niedzieli jeszcze jak wszyscy siedzimy w domu to syf na kolkach tak to na bieżąco ogarniam a w niedziele nie sprzątam a moj synek jest takim balaganiarzem ze szok a zwłaszcza jak ma ciastka lub chrupki sa wszędzie okruchy ....
wczoraj oglądaliśmy (program byl tam niemowkak) a moj synek kochany jest tak czuly na takie maleństwa usmialismy się jak podszedł do mnie zaczal głaskać brzuch i całować i do mojego mowi ze to jego dzidzia heh normalnie lzy mi stanely w oczach .beatum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim u mnie pogada nie fajna.. brr zimno.. Ukija rosax3 u mnie jest podobnie pustka w domu. Niestety Wy macie dobrze bo na weekend mężów macie a ja mam co drugi eh te delegacje.. w jednym dobrze bo się tyle nie kłócimy. Jak jest dłużej w domu to też mam na niego nerwa. Hm i jak tu dogodzić kobiecie
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość