X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz Susanna, kiedy mija pierwszy, drugi, potem kolejny rok i dziecka dalej nie ma to człowiek musi jakoś sobie radzić by nie zwariować. U mnie to decyzja o przyszłej adopcji. Wierzę, że będę miała dziecko. A jak czytam historie dziewczyn, które zaczęły chwilę temu przygodę ze staraniami to wierzę, że to kwestia czasu i lada moment zajdą w ciążę. Zobacz co przeszła Rosax, a to pełna optymizmu dziewczyna :) Z takich ludzi trzeba brać przykład. Ukija tez dzielnie zniosła ostatnie wydarzenie. Wiec będzie dobrze :) Jak nie w tym to w następnym cyklu :)

SusannaDean, Magduullina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak, tak. Widzę i zastanawiam się gdzie się podziała moja siła....

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przestań nie jesteś robotem :) Więc i Ciebie może dopaść chwila smutku. Jutro będzie lepiej :*

Magduullina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję :*
    Dziękuję za wsparcie

sua, Magduullina lubią tę wiadomość

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doooobry ;)

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :) czas do pracy...

rosax3, Magduullina lubią tę wiadomość

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ukija wrote:

Rosa ja Ci nie słodziłam tylko stwierdzałam fakty :) wiem już jak się czujesz jak Twojego nie ma :( ja się czuję jakby mi czegoś brakowało. Jak bym nie miała jakiejś części siebie. Też muszę dziś piwko wypić na załagodzenie smutku :(

No teraz jestesmy takimi puzzlami co w nich czesci brakuje. A najgorsza to ta cisza w domu jak nikogo nie ma..
    A czemu kot u rodzicow?

Ukija, Magduullina lubią tę wiadomość

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • Ukija Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo akurat byliśmy a mamy kawałek do nich i ja wróciłam autobusem do domu a nie chciałam jej męczyć i zabierać ;) no właśnie ta cisza jest najgorsza. Nawet nie chce się wracać do domu po pracy :(

"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwości. Daruj sobie myślenie o tym co będzie. Bo wiesz co? Od życia i tak dostaniesz to, czego akurat się nie spodziewasz."

"Zwycięstwo sprzyja wysiłkowi!"
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego ja przewaznie u rodzicow jestem bo mi za smutno samej, pomimo ze maly jest ze mna to i tak cisza..

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • madziara0080 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) Ja już w pracy, ale mi się nie chce... ;)

ug376iye929i107i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane dziewczyny jesteście silne i tego się trzymac czytalam was wczoraj i powiem ze jest to za mną wszystko wiem również jaki to jest smutek i stres ale musimy wierzyć z całego serca ze się uda!
    rosax ukija madziara to miłego dnia w pracy życzę ja zaraz zabieram się za sprzątanie i później załatwienia mam wiec trochę się nie wyrwiemy z domu u nas caly czas pada caly weekend w domu a dzisiaj tak jakby zaraz mialo lunac .

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dzis i wczoraj piekna pogoda!
    A mi sie nie chce w pracy siedziec...

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj no takie a ja bym się przejechala z synkiem nad jeziorko a tu klapa . jak wyjdzie slonko to będzie kupa roboty przy domu trawa wszystko zarośnięte. ..
    mnie się tak spalo w nocy ze wszystko mnie boli nie wiem jak spalam ale polamana jestem he - zaraz się zabieram za sprzątanie bo po niedzieli kiepska sprawa

beatum lubi tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane,
    Wróciłam wczoraj z jeziora, ale mam to szczęście, że mój mężuś ma jeszcze tydzień urlopu, wiec jeszcze tydzień on robi śniadania :P

Ukija, Rosax nie wyobrażam sobie jak to jest być samej na kilka dni. Musi być mega ciężko. Tez bym pewnie u rodziców siedziała, bo mamy do siebie rzut beretem ;)

zFolwarku ale Twój kochany :) Zaraz nabralas werwy ;) Dzisiaj dalej dobrze, Mała spała? Test zrobiłaś? :P

Sue a Ty dwie na raz pijesz?

Susanna tez mam czasem dość. Czasem wyladuje się na mężu( niech wie, że ma żonę ), ale dzielnie to znosi. Innym razem pójdę na dluuugi spacer z psem. Ale wierzę, wierzę w Boga i On mi dodaje sił :) Głową do góry i zaciskam kciuki za TEN cykl.

Magdullina jak tam weekend? Mąż wysciskal Cię i wycałował?

Magduullina, zFolwarku lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum czasem mamy nerwy na tych naszych! ...
    weekend uważam za udany więcej mnie wkurza od pon do piątku ... przez weekend się dogadujemy jest ok i nie wkurza mnie jest fajnie kiedy jest w domu....
    zfolwarku no właśnie co z twoim testem?

beatum, zFolwarku lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina a może stanie się cud i dzisiaj po powrocie męża z pracy też się dogadacie ;) ?
    U mnie szaro buro,pochmurno, troszkę pokropi, slonko poswieci. Nie chce mi się prac tych wszystkich rzeczy z wyjazdu. Prac jak prac, ale wyciągnąć segregować. Jak dobrze, że przed wyjazdem mieszkanie sobie wypucowalam, bo bym się dzisiaj zbuntowala :P

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ciekawe .... heh. .
    dla mnie poniedziałek jest jak środa i sobota kiedy trzeba wszystko wysprzatac bo po niedzieli jeszcze jak wszyscy siedzimy w domu to syf na kolkach tak to na bieżąco ogarniam a w niedziele nie sprzątam a moj synek jest takim balaganiarzem ze szok a zwłaszcza jak ma ciastka lub chrupki sa wszędzie okruchy ....
    wczoraj oglądaliśmy (program byl tam niemowkak) a moj synek kochany jest tak czuly na takie maleństwa usmialismy się jak podszedł do mnie zaczal głaskać brzuch i całować i do mojego mowi ze to jego dzidzia heh normalnie lzy mi stanely w oczach .

beatum lubi tę wiadomość

• Agar88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny :D
    Polecacie ogólnie ten inofen?
    Ja mam ten cykl stracony, ponieważ byłam na monitoringu owulacji i niestety jej nie mam. Jakoś tak dziwnie mi. Przyzwyczaiłam się do myśli, że ncykl straony i czekam na @. Powinna przyjść jutro

f2w3hgqsv11g3nqc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim :) u mnie pogada nie fajna.. brr zimno.. Ukija rosax3 u mnie jest podobnie pustka w domu. Niestety Wy macie dobrze bo na weekend mężów macie a ja mam co drugi :( eh te delegacje.. w jednym dobrze bo się tyle nie kłócimy. Jak jest dłużej w domu to też mam na niego nerwa. Hm i jak tu dogodzić kobiecie :P

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

• beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi no Dorotka nie dogodzisz ;) A tym bardziej w ciąży :P

Magdullina Słodziak <3 Masz wspaniałego synka :)

szczęśliwa łac. beatum
‹‹ 777 778 779 780 781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ