X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
Odpowiedz

Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę

Oceń ten wątek:
  • beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdullina co do sprzątania mam podobnie, czasem zamiast w sobotę w piątek się zabieram za sprzątanie, ale później w sobotę musze chociaż podłogi poprawić :/, Mnie wczorajsze prowadzenie auta wykończyło. Lubię prowadzić, ale wracał Woodstock i były tłumy :/ A oszołomów za kierownicą nie brakuje. Jeszcze spieszył się do kościoła, ja ubrana plażowa, dziecko śpi. Dojechalam na 7min przed mszą, wzięłam ciuchy na przebranie i w toalecie się przebrałam :P

Magduullina lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) dopiero wstałam, a jestem dalej niewyspana :( śniadanie, prysznic i do pracy. Jeszcze muszę umówić się do lekarza bo od końca czerwca codziennie boli mnie głowa. Juz jakieś guzy sobie wmawiam - bo ileż może mnie boleć? Dzień dnia to samo :((((

Hmm mój mąż był kiedyś kierowcą wiec tez większość miesiąca byłam sama ( jedynie wracał na nocki i to co drugą no i weekendy) i jak zmienił pracę na miejscu to musieliśmy nauczyć się żyć na nowo razem :) ale czasami lubiłam tę ciszę :)

Magdullina słodkiego masz synka :) Fajnie, że miałaś udany weekend :)

Beatum tak pije 2 saszetki.

Miłego dnia :*:*

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry

u mnie pogoda kijowa :( A wczoraj tak pieknie bylo...
    Moj Maz jest bardzo kochany naprawde. Mam wielkie szczescie. Czasami zrzedzi ale poza ta wada to dla mnie chodzacy ideal. Zawsze jest pomocny i zawsze mam wsparcie i totalne zaufanie.
    Testu nie robilam bo w ogole zapomnialam. Moze zrobic owulacyjny? ;)
    @ brak ale nic szczegolnego sie nie dzieje tez wiec wypada czekac.
    Mloda dzis spala dobrze. Do 4, karmienie i potem do 7.30 wiec spoko wodza :) zyjemy :)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, ale naskrobałyście..

ja 26dc i temperatura spadła poniżej linii

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis tez piore. Pierwsza pralka puszczona. Jeszcze dwie pojda :D Ale ja uwielbiam pranie. Jeden minus jest taki ze mam pralnie na dole w piwnicy i trzeba to nosic. Jak mieszkalam w mieszkaniu to latwiej bylo w lazience 4 m2 :) ale cos za cos ;)

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten inofem to kazdy moze? Ja tez np? Nie mam stwierdzonych zadnych problemow ale moze na owu samo pomaga? Czy lepiej ziolka? Buziaki!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku wrote:
    Dzien dobry

Moj Maz jest bardzo kochany naprawde. Mam wielkie szczescie. Czasami zrzedzi ale poza ta wada to dla mnie chodzacy ideal. Zawsze jest pomocny i zawsze mam wsparcie i totalne zaufanie.

Czy my mamy tego samego męża???? :):)

O nieee ja nie znoszę, w sumie prać ile to wrzucić do pralki aleeeee prasowanie???? Mogę wszystko w domu robić byle nie prasować. Zawsze zbiera mi się stos i na 2-3 godziny mam roboty. Nie potrafię prasować systematycznie :)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

• Agar88 Przyjaciółka

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny chwilowo odpuszczam. @ jutro i już brzuch okropnie boli, że się wytrzymać nie da.
    Mąż mój na festynie w sobotę wygrał opakowanie ozdobne na podpaski :D idealny prezent dla mnie :D

beatum, Magduullina lubią tę wiadomość

f2w3hgqsv11g3nqc.png
  • zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha - a ja nie prasuje prawie nic :) Chyba ze cos wyjatkowego i trzeba sie odstawic a tak nie prasuje. Maz jak potrzebuje to sporadycznie :)

Na pewno wiem, ze moj Maz nie ma innej zony ;) hahaha! dobre!

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez Lubie prac, tylko z suszeniem może być kłopot, bo przy takiej wilgoci... ale nie ma co zwlekać, bo samo się nie zrobi. U mnie też jeszcze ze 2 pralki pójdą :) A tu obiadek jeszcze przede mną, ale ogarnę :)

Agar niezły prezent. Niech służy jako ozdoba i czeka co najmniej rok ;)

zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • beatum Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rosax tak mi przykro z powodu jednej kreski, ale wiesz coś czuje, ze uraczysz nas jeszcze jakimś testem :)

zFolwarku lubi tę wiadomość

szczęśliwa łac. beatum
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojj też nie lubię prasować...

ehh zjadłam rosól i zwymiotowałam :/

• zFolwarku Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mysle, ze test to najwczesniej jutro moge zrobic albo w srode. Cos ten ovu zle wyznaczyl termin @ moim zdaniem. Jesli owulacja byla 19 lipca to 14 dni mija jutro a nigdy mi sie nie zdarzylo zeby miec fl 11 dni. Cos spitolili ;) Ja w sumie chyba czuje sie normalnie, cos mnie tam cmi zwlaszcza w nocy jakby na @ wiec pewnie przyjdzie. Poza tym testy mam 25 czulosc wiec szału nie ma ;)

zpbny2v462noyt78.png
    gg64krhmfrbcubj1.png
  • rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beatum wrote:
    Rosax tak mi przykro z powodu jednej kreski, ale wiesz coś czuje, ze uraczysz nas jeszcze jakimś testem :)
    Po pracy jade kupic kolejny ;D moze sobie nasikam. Nie wiem jeszcze zobacze, ale znajac mnie to pewnie sikne. Wiec nawet 1 kreska a bedzie ;)
    Chce poszukac testu 10 mlu bo clearblue ma 25 a ja sikac lubie haha ;D i spokoju ten cien mi nie daje.. Dzis patrzylam na ten test i jak on teraz juz tak porzadnie wysechl od piatku to z daleka to widac. Mysle ze mogl byc felerny test ale spokoju mi nie daje wiec musze to sprawdzic. :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:18

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he laski chyba myślimy podobnie. Każda pranie robi :D.. kur.. ale się czuje do bani.. jakby mnie walec przejechał :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rosax3 pewnie sikaj na zdrowie :P a no może i dwie będą :P

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do prasowania to tylko niunkowi prasowalam jak sie urodzil. Tak to tylko jak musimy gdzies isc elegancko ubrani. Na co dzien nie prasuje bo nie lubie. Monotonne to.. Wystarczy ze musze sciagnac z linki i poskladac ;D

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
    Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja wszystko prasuje.

• rosax3 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Dorotka# wrote:
    rosax3 pewnie sikaj na zdrowie :P a no może i dwie będą :P
    Na dwie to sie w cale nie nastawiam. :D co ma byc, bedzie.

l22n8rib255dd6pr.png
    07.11.2012 Julian
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marcia aleee dobry rosół normalnie pycha :):)
    Ach ja też wszystko prasuje, ba! mam nawet takie głupie zboczenie, że nawet koszulki jak leżą w szafce uprasowane i jak nakładam to czasami mają zakładki wiec jeszcze raz przeprasuje. Aleeeee ja zwyczajnie mam czas na to, jak pojawią się dzieci to chrzanię prasowanie :)

Dorotka a Ty co? Jakieś przeziębienie łapie czy też źle spalaś jak Magdullina??

Folwarku ja też jestem pewna, że mój mąż nie ma innej żony :) Więc możemy odetchnąć z ulgą :)

Juz wiem skąd te moje silne zawroty głowy... biorę luttagen od P+3 i tu jest winowajca. To nie inofolic to ten cholerny progesteron na mnie działa. Zawsze dostawałam zastrzyki z Choragonu, a w tym cyklu tabletki. Wiecznie coś no nie mogę normalnie jak człowiek przyjac leków nie mając skutków ubocznych. Jeszcze tylko dwie I wyrzuca je w cholerę!

Magduullina, zFolwarku, #Dorotka# lubią tę wiadomość

‹‹ 778 779 780 781 782 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ