Postanowienie na 2016 - zajdę w upragnioną ciążę
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdullina co do sprzątania mam podobnie, czasem zamiast w sobotę w piątek się zabieram za sprzątanie, ale później w sobotę musze chociaż podłogi poprawić , Mnie wczorajsze prowadzenie auta wykończyło. Lubię prowadzić, ale wracał Woodstock i były tłumy A oszołomów za kierownicą nie brakuje. Jeszcze spieszył się do kościoła, ja ubrana plażowa, dziecko śpi. Dojechalam na 7min przed mszą, wzięłam ciuchy na przebranie i w toalecie się przebrałam
Magduullina lubi tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
nick nieaktualnyDzień dobry dopiero wstałam, a jestem dalej niewyspana śniadanie, prysznic i do pracy. Jeszcze muszę umówić się do lekarza bo od końca czerwca codziennie boli mnie głowa. Juz jakieś guzy sobie wmawiam - bo ileż może mnie boleć? Dzień dnia to samo (((
Hmm mój mąż był kiedyś kierowcą wiec tez większość miesiąca byłam sama ( jedynie wracał na nocki i to co drugą no i weekendy) i jak zmienił pracę na miejscu to musieliśmy nauczyć się żyć na nowo razem ale czasami lubiłam tę ciszę
Magdullina słodkiego masz synka Fajnie, że miałaś udany weekend
Beatum tak pije 2 saszetki.
Miłego dnia :*:*Magduullina lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
u mnie pogoda kijowa A wczoraj tak pieknie bylo...
Moj Maz jest bardzo kochany naprawde. Mam wielkie szczescie. Czasami zrzedzi ale poza ta wada to dla mnie chodzacy ideal. Zawsze jest pomocny i zawsze mam wsparcie i totalne zaufanie.
Testu nie robilam bo w ogole zapomnialam. Moze zrobic owulacyjny?
@ brak ale nic szczegolnego sie nie dzieje tez wiec wypada czekac.
Mloda dzis spala dobrze. Do 4, karmienie i potem do 7.30 wiec spoko wodza zyjemyMagduullina lubi tę wiadomość
-
Ja dzis tez piore. Pierwsza pralka puszczona. Jeszcze dwie pojda Ale ja uwielbiam pranie. Jeden minus jest taki ze mam pralnie na dole w piwnicy i trzeba to nosic. Jak mieszkalam w mieszkaniu to latwiej bylo w lazience 4 m2 ale cos za cos
beatum, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzFolwarku wrote:Dzien dobry
Moj Maz jest bardzo kochany naprawde. Mam wielkie szczescie. Czasami zrzedzi ale poza ta wada to dla mnie chodzacy ideal. Zawsze jest pomocny i zawsze mam wsparcie i totalne zaufanie.
Czy my mamy tego samego męża????
O nieee ja nie znoszę, w sumie prać ile to wrzucić do pralki aleeeee prasowanie???? Mogę wszystko w domu robić byle nie prasować. Zawsze zbiera mi się stos i na 2-3 godziny mam roboty. Nie potrafię prasować systematycznie
zFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Ja tez Lubie prac, tylko z suszeniem może być kłopot, bo przy takiej wilgoci... ale nie ma co zwlekać, bo samo się nie zrobi. U mnie też jeszcze ze 2 pralki pójdą A tu obiadek jeszcze przede mną, ale ogarnę
Agar niezły prezent. Niech służy jako ozdoba i czeka co najmniej rokzFolwarku, Magduullina lubią tę wiadomość
szczęśliwa łac. beatum -
Ja to mysle, ze test to najwczesniej jutro moge zrobic albo w srode. Cos ten ovu zle wyznaczyl termin @ moim zdaniem. Jesli owulacja byla 19 lipca to 14 dni mija jutro a nigdy mi sie nie zdarzylo zeby miec fl 11 dni. Cos spitolili Ja w sumie chyba czuje sie normalnie, cos mnie tam cmi zwlaszcza w nocy jakby na @ wiec pewnie przyjdzie. Poza tym testy mam 25 czulosc wiec szału nie ma
-
beatum wrote:Rosax tak mi przykro z powodu jednej kreski, ale wiesz coś czuje, ze uraczysz nas jeszcze jakimś testem
Chce poszukac testu 10 mlu bo clearblue ma 25 a ja sikac lubie haha i spokoju ten cien mi nie daje.. Dzis patrzylam na ten test i jak on teraz juz tak porzadnie wysechl od piatku to z daleka to widac. Mysle ze mogl byc felerny test ale spokoju mi nie daje wiec musze to sprawdzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 12:18
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do prasowania to tylko niunkowi prasowalam jak sie urodzil. Tak to tylko jak musimy gdzies isc elegancko ubrani. Na co dzien nie prasuje bo nie lubie. Monotonne to.. Wystarczy ze musze sciagnac z linki i poskladac
07.11.2012 Julian
Aniolki 13.08.2013 [*]11tc, 04.01.2016 [*]8tc cp,19.03.2016 [*]4+5tc, 22.05.2016 [*]4+6tc cp -
#Dorotka# wrote:rosax3 pewnie sikaj na zdrowie a no może i dwie będą
07.11.2012 Julian
nick nieaktualnymarcia aleee dobry rosół normalnie pycha
Ach ja też wszystko prasuje, ba! mam nawet takie głupie zboczenie, że nawet koszulki jak leżą w szafce uprasowane i jak nakładam to czasami mają zakładki wiec jeszcze raz przeprasuje. Aleeeee ja zwyczajnie mam czas na to, jak pojawią się dzieci to chrzanię prasowanie
Dorotka a Ty co? Jakieś przeziębienie łapie czy też źle spalaś jak Magdullina??
Folwarku ja też jestem pewna, że mój mąż nie ma innej żony Więc możemy odetchnąć z ulgą
Juz wiem skąd te moje silne zawroty głowy... biorę luttagen od P+3 i tu jest winowajca. To nie inofolic to ten cholerny progesteron na mnie działa. Zawsze dostawałam zastrzyki z Choragonu, a w tym cyklu tabletki. Wiecznie coś no nie mogę normalnie jak człowiek przyjac leków nie mając skutków ubocznych. Jeszcze tylko dwie I wyrzuca je w cholerę!Magduullina, zFolwarku, #Dorotka# lubią tę wiadomość